2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebeğim sulu gibi kustu sizdede oluyor mu

OLMAZ MI... sulu, peynir kesiği gibi, oldugu gibi sütü aynen, hatta bır keresınde safra bile kust yavrum. kusmak demeyın bana çoook dertlıyım bu konuda... beşiğe yatırır yatırmaz cıkıyo ne var ne yok, ıster emmesının uzerınden 20 dk geçsin , ister bır saat.... cok bunaldım gari bu kusmlardan ((

oferta face de senın bebısın fotosunu ggördum bayıldım yaa, bal küpüne mi düşmüş o netmiş:)

oferta face de senın bebısın fotosunu ggördum bayıldım yaa, bal küpüne mi düşmüş o netmiş:)

canım çok saol.bizimkide aynen seninki gibi ama kusma konusunda ilk zamanlar çok endişe ediyordum şimdi alıştım çocuğun doğası böyle galiba kusa kusa büyüyecekler bunlar.üst baş değiştirmekten yıkamaktan ütülemekten fenalık geliyor banada el kadar bebenin bu kadarmı çok çamaşırı çıkar ya.

hoya hangi sekilde kullanamk istiyorsun sling i
ben koala cuddle seklinde kullanıyorum
sen istedigini soyle ben anlatmaya calişim

kızlar moralim çok bozuk benim adam bebek doğmadan işsiz kalmıştı halada işsiz 3 ay olacak nerdeyse bende doğal olarak işsizim ne yapacağız biz böyle.bugün bir görüşmesi vardı o kadar kötü geçmişki koskoca adam ağlayacaktı telefonda anlatırken.öyle boş biride değil yüksek lisans yapmış ingilizcesi olan tecrübeli biri sözde.offf ya hazırada dağ dayanmıyor bebeğimizin sevincini yaşayamadık sırf bu yüzden.önümüzdeki ay bende başlayacağım iş başvurularına bakalım ne olacak.

evimiz 24-25 derece ama kızımın yüzü genellikle soğuk oluyo yanakları falan sizin de öylemi fisfisfis

hic merak etme esin en kısa surede bulacaktir iş.olur boyle aksilikler.herkesin hayatinda oluyor boyle anlar.her iş gorusmesi iyi gecemez ki.inancinizi kaybetmeyin

evimiz 24-25 derece ama kızımın yüzü genellikle soğuk oluyo yanakları falan sizin de öylemi fisfisfis

benimki de oyle oluyor aliştirdik sıcaga sanrim:))ben dusuryorum oda ısısını yavas yavas ,az giydiriyorum.hapşiriyor bile ama napalim.eger kapali yerleri sıcaksa korkma usumez

kızlar ben 13 martta oğlumla birlikte tekirdağ a gidiyorum. uçağa bineceğiz.ama korkuyorum oğluma bişey olur diye. daha önce ufak bebekle uçak yolculuğu yapan var mı??

benim arkadaşım bindirdi 2 aylık ist- trabzon 2.5 aylık ist-ank 4.5 aylık ist-trabzon
kalkıp inerken emzirdi hiç zorlanmamış
bende ayarlayabilirsemçanaklkaleye gştmk istiyorum haftaya

ben sanirim bugun bir kısa sureligine giricem avm ye.hafta ici bos olur oglen diye umuyorum

ooo siz sokmuyosunuz biz geçen ay çıkmadık havada soğuktu emzirme odalarıda var
her kşam bi avm
forum istanbul ikea 212 armonia metro historia hepsini gezdik
arabada pusetinde oluyo zaten uyuyosa üstüne ,nce battaniyesini örtüyorum uyanıkkende yüzünü açıyorum yetiyo

kızlar bebeğim sulu gibi kustu sizdede oluyor mu

kusmazmı canım çok olmasada arada kusuyor
hem kusmayan bebek olmaz

canım Allah yardımcınız olsun bebek rızkıyla gelir derler ,nş hayırlı kapılar açılır karşınıza

benimkide sıcağa çok alıştı 25 in altına düşsün hemen başlıyo haşurmaua burnu tıkanıyo kapalı yerlerine bak sıcaksa üşümüyodur

bizikide öyle canım elleri yüzü soğuk oluyor genelde.giyinik yerlerine bak oralar sıcaksa sorun değil üşümüyordur.

benimki de oyle oluyor aliştirdik sıcaga sanrim:))ben dusuryorum oda ısısını yavas yavas ,az giydiriyorum.hapşiriyor bile ama napalim.eger kapali yerleri sıcaksa korkma usumez

sağolun kızlar giyinik yrleri sıcak oluyo sorun yok o zmn gerçektende sıcağa alıştılar aslında başka eve gezmeye gittiğimizde genelde bizim evden soğuk oluyo çocuğu nası tutcağımı şaşırıyorum aslında bu derecede fazla giydirmeyip dışarda sıkı giydirmek lazım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…