kızlar bebeğim sulu gibi kustu sizdede oluyor mu
oferta face de senın bebısın fotosunu ggördum bayıldım yaa, bal küpüne mi düşmüş o netmiş:)
evimiz 24-25 derece ama kızımın yüzü genellikle soğuk oluyo yanakları falan sizin de öylemi fisfisfis
hoya ayca bakin kızalr cok guzelll
YouTube - BabaSling Baby Carrier - Kiddicare
kızlar moralim çok bozuk benim adam bebek doğmadan işsiz kalmıştı halada işsiz 3 ay olacak nerdeyse bende doğal olarak işsizim ne yapacağız biz böyle.bugün bir görüşmesi vardı o kadar kötü geçmişki koskoca adam ağlayacaktı telefonda anlatırken.öyle boş biride değil yüksek lisans yapmış ingilizcesi olan tecrübeli biri sözde.offf ya hazırada dağ dayanmıyor bebeğimizin sevincini yaşayamadık sırf bu yüzden.önümüzdeki ay bende başlayacağım iş başvurularına bakalım ne olacak.
evimiz 24-25 derece ama kızımın yüzü genellikle soğuk oluyo yanakları falan sizin de öylemi fisfisfis
kızlar ben 13 martta oğlumla birlikte tekirdağ a gidiyorum. uçağa bineceğiz.ama korkuyorum oğluma bişey olur diye. daha önce ufak bebekle uçak yolculuğu yapan var mı??
ben sanirim bugun bir kısa sureligine giricem avm ye.hafta ici bos olur oglen diye umuyorum
kızlar moralim çok bozuk benim adam bebek doğmadan işsiz kalmıştı halada işsiz 3 ay olacak nerdeyse bende doğal olarak işsizim ne yapacağız biz böyle.bugün bir görüşmesi vardı o kadar kötü geçmişki koskoca adam ağlayacaktı telefonda anlatırken.öyle boş biride değil yüksek lisans yapmış ingilizcesi olan tecrübeli biri sözde.offf ya hazırada dağ dayanmıyor bebeğimizin sevincini yaşayamadık sırf bu yüzden.önümüzdeki ay bende başlayacağım iş başvurularına bakalım ne olacak.
bizikide öyle canım elleri yüzü soğuk oluyor genelde.giyinik yerlerine bak oralar sıcaksa sorun değil üşümüyordur.
benimki de oyle oluyor aliştirdik sıcaga sanrim:))ben dusuryorum oda ısısını yavas yavas ,az giydiriyorum.hapşiriyor bile ama napalim.eger kapali yerleri sıcaksa korkma usumez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?