2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm allah bi kapıyı kapatır diğerini açarmış zamanı vardır sadece üzme tatlı canını sizin eve bi melek geldi kısmetide gelicektir elbet

rylai merkezi sistem mi ev .yani dusuremiyor musun ısıyı?ben en kısıkta caliştiriyorum kombiyi 24 oluyor.ac kapa yapmakta istemiyorum.sık sık havalandirmaya calişiyorum iyi ise hava.saece tulum giydiriyorum atletin uzerine.yıkandiktan sonra bir yelek sadece

diger evler soguk olur diye uyku tulumu aliyorum yanima raaht oluyor

bizimde 25 derece olluyo ama tek kat giyiniyo
başka bi yere giderken de kalın şeylerimizden giyip yelek hırka alıyoruz

öğretmenim babası zaten bıktı şimdiden her çıkışımda ona bişey almak istiyorum adam deliriyo
bende çok alma istemiyorum büyüyolar hemen
wenice indirim yapmıştı %70 o çok yaradı bana 3-5 tl ye ne beğenirsem aldım

benim kız sabahtan beri bu halde lülülülülülülü ne sanıyo acaba dil çıkarmayı

Son düzenleme:
scedcedu
Yarim gitmis mesajim az önce. Ben büyük oglanda külotlu corap giydiriyordum gene nette böyle sohbette giydirilmememesi gerektigi erkek cocukta kisirlik sebebi diye yazildi bende kalktim doktora sordum sonrada pisman oldum adam anlamadi ne alakasi var diye bana soruyor.Birde burdaki doktorlar %100 kesinlik kazanmamis bir seyi konusmuyorlar ama bizim doktorlar her tv programinda sonucu daha gelmemis her türlü arastirmayi sohbet konusu yapiyorlar artik kulakta kaldigi kadar sohbetlerdede söylene söylene sanki gercekmis gibi oluyor.Burda hemen hemen her bebek annesi giydiriyor külotlu corabi.Bu bahsettigin kanguru yürütecte öyle yani.Yürütec her yerde satilmiyor ama tehlikeli olmasinin sebebi burdaki evlerin merdivenli olusu ve merdivenden düsme tehlikesi yoksa kisirlik lafini hic bi yerde duymadim ben.Genede kendi doktorunuza sorsan icin rahat olur.

rüzgarr
Al al benden sana manevi destek canim :)) Oglana alicak seyler belli kizlari alin süsleyin ohh ne güzel :))

Oferta
Allah yardimciniz olsun canim ya bu zamanda issiz olmak cok zor.Bazi durumlarda bos insanlar daha kolay is bulabiliyor pozisyon daha cok onlara .Degeri yükseldikce pozisyon daraliyor canim ya.Esinin meslegini tecrübesini bilmiyorum ama bi süre icin yapabilecegi her isi arastirsa alternatifi daha cok olmazmi.

sağol meltem abla şimdilik etek elbise pek olmuyor malum kucakta ya toplanıyo beline taytlarla idare ediyoruz asıl yürümeye başladıktan sonra düşünemiyorum hal,m,zi

merkezi sisitem cnm düşürme şansım yok ben biraz kalın giydiriyomuşum başka evlere gidince onu farkettim bizim evde böyle giyinirse burda ne giydircem çocuğa durumu oldu artık bende tek kat giydiriyorum

Rylai
Bebeklerin sicakligi ensesinden ölcülür ensesini ara sira kontrol et ter varmi sogukmu diye.Elleri soguk olsun bi önemi yokmus bebek tüm isiyi kafadan kaybediyormus kafasina bi bere hep tak derim yatarkende.

oretmenim
sen bu videodakindenmi aldin enteresan böylesini görmemistim Bence zarar vermessin cünki bana eve gelen ebe oglani tartarken ayni böyle bezden bi torba icine koyup el terazisi ile tartiyor cocuk icinde yumak oluyor zarari olsa onu bile yapmazlar.

Bu arada herkes 3 ayini doldurmus gözünüzaydin bizde bi gecsek 3 ayi söyle etrafina ilgi duymaya baslasa.

Bebek arabalarinizi kullaniyormusunuz kizlar.Biz disari bebek arabasi ile cikiyoruz.Ama sevmedim esimde darilmasin diye bisi demiyorum.Puset zaten istemiyordum hakliymisimda öyle agir oluyorki elde zor tasiniyor sürekli insanlar yardim lazimmi diye soruyorlar.Mecbur arabayla giderken her yere tekerlekleride götürmek zorunda kaliyorum oda bagajda cok yer kapliyor güzel katlanmiyor.Bagaja o kondumu baska sey koymak imkansiz bi yere gitsek ne yapariz bilmiyorum .

örtmenim ben solağım ve devamlı sağdan kullanmaya çalışıyormuşum nette gördüğüm gibi kullanamayınca da sinirleniyormuşum
videoda adam solaklar şöyle kullansın deyince dank etti kafama

biz kuullanıyıuz normalde heryere pusetle gdiyoruz gittiğimiz evde hem heryere yatmak zorunda kalmıyo pusetinde uyuyo veya bakınıyo hem o zaan herkes kucağınada almaıyo keyfi yerinde diye

ama taşımak iyice zor omaya başladı ne yapıcaz bilmiyorum

arabamızda travel ınuda babamızka avm lere gittiğimizde kullanıyoruz biz ikimiz 2 kere marjete gittik sadece keyifli oluyo yaz gelse araba olan kılıfı çıkarıp sadece pusete oturtabilicem ama şimdi soğuk kapıyo diye duruuyo

kaçırıyorum muhabbetleri yaa.. :sinifsinif:

bizim arabamız biraz ağır; gerçi kullanımı çok rahat ama apartmana sokup çıkarmak problem oluyor biraz.
babysling'e halen takık durumdayım. alıp almayacağım yarın belli olacak.
eğer teyzem dikemem derse sipariş vereceğim sanırım.

yusufun altini degistirdim altini actigimda kakasini yapip heryeri batirdi sonra tekrar emzirdim biraz gazini aldim yatirmak icin ugrasirken emzik savasi yaptik o atti agladi ben geri koydum. sallana sallana kapadi gözlerini ama hala uyumuyor salliyormuyum onu diye kontrol ediyor arada akannehir

Takip edemiyorum muhabetti arada sirada araya girebiliyorum ancak

Ben de bebek arabasinii bilerek hafif adi bisey istedim arkadastan gömüstüm agir bebek arabasi iskence gibi oluyor. O yüzden ben disarda kolay geziyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…