Rylai
Bebeklerin sicakligi ensesinden ölcülür ensesini ara sira kontrol et ter varmi sogukmu diye.Elleri soguk olsun bi önemi yokmus bebek tüm isiyi kafadan kaybediyormus kafasina bi bere hep tak derim yatarkende.
meraba herkese offf bu aşı bizi mahvetti
oğlum 3 gündür çok huzursuz artık eskisi gibi sohbeti takip edemiyorm. geçmişi okuyup çıkıyorum.
kızlar moralim çok bozuk benim adam bebek doğmadan işsiz kalmıştı halada işsiz 3 ay olacak nerdeyse bende doğal olarak işsizim ne yapacağız biz böyle.bugün bir görüşmesi vardı o kadar kötü geçmişki koskoca adam ağlayacaktı telefonda anlatırken.öyle boş biride değil yüksek lisans yapmış ingilizcesi olan tecrübeli biri sözde.offf ya hazırada dağ dayanmıyor bebeğimizin sevincini yaşayamadık sırf bu yüzden.önümüzdeki ay bende başlayacağım iş başvurularına bakalım ne olacak.
kızlar bide bişey sorucam bu göbek olayları ne alemde sizlerde?
bugün hemire bana içerde bi tanesinimi unuttular dedi sinir oldum ya inmeyecekmi bu göbek ya Allah korusun
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
bide mama takviyesi varya olan sütümde gitmesin diye süt yapıcı şeyler yiyorum gerçi kilomda pek bi değişiklik yok artma azalma ama bu göbüş beni sinir ediyor
yok zabbabk ben gurbebtteyim... hiç kimse yok..
eşimle bakıyoruz..
günüz hiç bir iş yapmaım 2 gündür..
kızım geliyo 11 yasında ona veriyoruz gezdiriyo..
akşam babaya veriyorum dinleiyorum..
huyumuz çok deişti..2 güne..
3 sürer dedi ebe bakalım. inş düzelir.
kıslar dün bunları sormuştum ama galiba görmediniz
sizin göbüşler ne alemde
kıslar dün bunları sormuştum ama galiba görmediniz
sizin göbüşler ne alemde
benim bayağı indi az kaldı eski kiloma düştüm ben zayıflamk istemedkçe zayıfladım aksine ama siyah çizgi vardıya o hala duruyor
ah canım benim yerim onu ben..utku 1 aylıktı sanırım orda hayal gibi gerinirken çektim bende :ecrin_bebek:tutkucum su senın oglanın avatardakı resım var ya acayıp hayale benzıyo benım ama emdıkten sonra gerınırken boyle oluyo her gordugumde aklıma o gelıyo :))
bi müzik falan koysan yanında yokken sakinleşmezmi acaba..ben biraz önce duşa girdim utku mızık mızık sesler çıkardı biraz hızlı hızlı çıktım bi baktım uyumuş..anlamadım ben bu çocuğukızlar hepinizin kandili mübarek olsun. acil bir sorum var. bizim oğlanı şöyle bir yatırayım gözden kaybolayım basıyor çığlığı morarıncaya kadar ağlıyor . yanına gelince susuyor. tuvaletten koştura koştura çıkıyorum örneğin. ya hepinizde var mı bu sorun ne yapacağım ben yaaa ağlıcam sinirimden. şu anda morarma şeklinde ağlıyor mesela
banada eşimde diyodu başlarda utkunun kardeşi var heralde diye..takma boşver..ben bugün spora başladım çok etkili yemekten kısmadan sporla biraz forma girebiliriz..göbeğimizi indirelim topiğine bak canım orda senin gibiler var başta benkaydirigubbakcemile3kızlar bide bişey sorucam bu göbek olayları ne alemde sizlerde?
bugün hemire bana içerde bi tanesinimi unuttular dedi sinir oldum ya inmeyecekmi bu göbek ya Allah korusun
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
biz yapalı çoook oldu..ben o mevlüt kıyafetlerinden aldım bizim burda bi bebek mağazasında gördüm çok ucuzdu dayanamadım aldım ama kötüde değil güzel bişeydi..kızlar ya kimsecikler yokmu ya
bizim salı günü 40 mız çıkıyo hayırlısıyla perşembede mevlüt yapıcaz
mevlüt yapanlardan yardım istiyorum bebeğe ne giydirdiniz nerden aldınız??
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine..c vitamini takviyesi yap bol bolGÜNAYDIN KIZLAR
bugün çok hastayım
boğazım iltihaplanmış
her yerim tutulmuş
bebişi bırakacak birilerini bulabilirsem doktora gidecem
çok üzüldüm canım ya ama üzülme sütün etkilenir allah yardım eder bebişler rızklarıyla gelir merak etmekızlar moralim çok bozuk benim adam bebek doğmadan işsiz kalmıştı halada işsiz 3 ay olacak nerdeyse bende doğal olarak işsizim ne yapacağız biz böyle.bugün bir görüşmesi vardı o kadar kötü geçmişki koskoca adam ağlayacaktı telefonda anlatırken.öyle boş biride değil yüksek lisans yapmış ingilizcesi olan tecrübeli biri sözde.offf ya hazırada dağ dayanmıyor bebeğimizin sevincini yaşayamadık sırf bu yüzden.önümüzdeki ay bende başlayacağım iş başvurularına bakalım ne olacak.
ya bende almak istiyorum öğretmenim..siz hepsiburadadanmı aldınız..benim oğlan 8 kiloya dayandı nasıl sence uzun ömürlü kullanabilirmiyim...koyduğun videolar açılmadı bende yaaben 2 kez disari cıktım rahat ettim guvenlide geldi poseidon.ben cok seviyorum bunlari:))insallah cocugada zarar vermem
bişey olmaz canım bazı dr lar göz çapağı için göze damlatmayı öneriyolarmış zaten o damlayı..ben denemedim ama önerdiklerine göre zararı yokturkızlar burun damlamız gözümüze kaçtı bişey olmaz inş.hemen yıkadım ama eli ayağı durmuyoki
benim hiç göbeğim kalmadı cnm eski kiloma geri döndüm tabi bunda uykusuzluğun payı büyük daha erken ama verirsin mutlaka ne kadar olduki şurda doğum yapalı
a
bişey olmaz canım bazı dr lar göz çapağı için göze damlatmayı öneriyolarmış zaten o damlayı..ben denemedim ama önerdiklerine göre zararı yoktur
ohh maşallah darısı bana
ohh içim rahatladı nası yıkıycağımı bilemedim bende ,verirsin cnm daha çok erken normalde kaydirigubbakcemile3
bugün spora başladım 45 dk 3 mil yürüdüm evde:lepi::lepi::lepi:
benim hiç göbeğim kalmadı cnm eski kiloma geri döndüm tabi bunda uykusuzluğun payı büyük daha erken ama verirsin mutlaka ne kadar olduki şurda doğum yapalı
benim bayağı indi az kaldı eski kiloma düştüm ben zayıflamk istemedkçe zayıfladım aksine ama siyah çizgi vardıya o hala duruyor
banada eşimde diyodu başlarda utkunun kardeşi var heralde diye..takma boşver..ben bugün spora başladım çok etkili yemekten kısmadan sporla biraz forma girebiliriz..göbeğimizi indirelim topiğine bak canım orda senin gibiler var başta benkaydirigubbakcemile3
hemde çokkkooo azimliyiz kesin veririz o zmn :lepi:
buldum :)))
metsil verdim uyuyo sürekli normalmi bu kullanan varmı????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?