2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Rylai
Bebeklerin sicakligi ensesinden ölcülür ensesini ara sira kontrol et ter varmi sogukmu diye.Elleri soguk olsun bi önemi yokmus bebek tüm isiyi kafadan kaybediyormus kafasina bi bere hep tak derim yatarkende.

şapkayı sadece banyo yaptığı gün takıyorum cnm ensesinede bakarım bundan sonra

meraba herkese offf bu aşı bizi mahvetti
oğlum 3 gündür çok huzursuz artık eskisi gibi sohbeti takip edemiyorm. geçmişi okuyup çıkıyorum.

meraba herkese offf bu aşı bizi mahvetti
oğlum 3 gündür çok huzursuz artık eskisi gibi sohbeti takip edemiyorm. geçmişi okuyup çıkıyorum.

geçmiş olsun. bizde dün olduk aşımızı huzursuzluğumuz var o yüzden anneannedeyiz. senin yokmu gidebileceğin bi yer ya da sana yardıma gelebilecek birisi onu çağırsan

yok zabbabk ben gurbebtteyim... hiç kimse yok..

eşimle bakıyoruz..

günüz hiç bir iş yapmaım 2 gündür..
kızım geliyo 11 yasında ona veriyoruz gezdiriyo..
akşam babaya veriyorum dinleiyorum..
huyumuz çok deişti..2 güne..
3 sürer dedi ebe bakalım. inş düzelir.

kızlar burun damlamız gözümüze kaçtı bişey olmaz inş.hemen yıkadım ama eli ayağı durmuyoki

allah yardım etsin canım hazıra tabi dağ dayanmaz bebeğin masraflarıda var bu devirde iş bulmak çok zor .inşallh en kısa zamnda iş bulursunuz

kızlar bide bişey sorucam bu göbek olayları ne alemde sizlerde?
bugün hemire bana içerde bi tanesinimi unuttular dedi sinir oldum ya inmeyecekmi bu göbek ya Allah korusun
mafoldumben mafoldumben mafoldumben

bide mama takviyesi varya olan sütümde gitmesin diye süt yapıcı şeyler yiyorum gerçi kilomda pek bi değişiklik yok artma azalma ama bu göbüş beni sinir ediyor

kıslar dün bunları sormuştum ama galiba görmediniz
sizin göbüşler ne alemde

calpol falan verdinmi canım belki ağrısı vardır

tutkucum su senın oglanın avatardakı resım var ya acayıp hayale benzıyo benım ama emdıkten sonra gerınırken boyle oluyo her gordugumde aklıma o gelıyo :))
ah canım benim yerim onu ben..utku 1 aylıktı sanırım orda hayal gibi gerinirken çektim bende :ecrin_bebek:
bi müzik falan koysan yanında yokken sakinleşmezmi acaba..ben biraz önce duşa girdim utku mızık mızık sesler çıkardı biraz hızlı hızlı çıktım bi baktım uyumuş..anlamadım ben bu çocuğu
kızlar bide bişey sorucam bu göbek olayları ne alemde sizlerde?
bugün hemire bana içerde bi tanesinimi unuttular dedi sinir oldum ya inmeyecekmi bu göbek ya Allah korusun
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
banada eşimde diyodu başlarda utkunun kardeşi var heralde diye..takma boşver..ben bugün spora başladım çok etkili yemekten kısmadan sporla biraz forma girebiliriz..göbeğimizi indirelim topiğine bak canım orda senin gibiler var başta benkaydirigubbakcemile3
kızlar ya kimsecikler yokmu ya
bizim salı günü 40 mız çıkıyo hayırlısıyla perşembede mevlüt yapıcaz
mevlüt yapanlardan yardım istiyorum bebeğe ne giydirdiniz nerden aldınız??
biz yapalı çoook oldu..ben o mevlüt kıyafetlerinden aldım bizim burda bi bebek mağazasında gördüm çok ucuzdu dayanamadım aldım ama kötüde değil güzel bişeydi..

GÜNAYDIN KIZLAR

bugün çok hastayım
boğazım iltihaplanmış
her yerim tutulmuş
bebişi bırakacak birilerini bulabilirsem doktora gidecem
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine..c vitamini takviyesi yap bol bol
çok üzüldüm canım ya ama üzülme sütün etkilenir allah yardım eder bebişler rızklarıyla gelir merak etme
ben 2 kez disari cıktım rahat ettim guvenlide geldi poseidon.ben cok seviyorum bunlari:))insallah cocugada zarar vermem
ya bende almak istiyorum öğretmenim..siz hepsiburadadanmı aldınız..benim oğlan 8 kiloya dayandı nasıl sence uzun ömürlü kullanabilirmiyim...koyduğun videolar açılmadı bende yaa
kızlar burun damlamız gözümüze kaçtı bişey olmaz inş.hemen yıkadım ama eli ayağı durmuyoki
bişey olmaz canım bazı dr lar göz çapağı için göze damlatmayı öneriyolarmış zaten o damlayı..ben denemedim ama önerdiklerine göre zararı yoktur
benim hiç göbeğim kalmadı cnm eski kiloma geri döndüm tabi bunda uykusuzluğun payı büyük daha erken ama verirsin mutlaka ne kadar olduki şurda doğum yapalı

ohh maşallah darısı bana

a

bişey olmaz canım bazı dr lar göz çapağı için göze damlatmayı öneriyolarmış zaten o damlayı..ben denemedim ama önerdiklerine göre zararı yoktur

ohh maşallah darısı bana

ohh içim rahatladı nası yıkıycağımı bilemedim bende ,verirsin cnm daha çok erken normalde kaydirigubbakcemile3

benim hiç göbeğim kalmadı cnm eski kiloma geri döndüm tabi bunda uykusuzluğun payı büyük daha erken ama verirsin mutlaka ne kadar olduki şurda doğum yapalı

benim bayağı indi az kaldı eski kiloma düştüm ben zayıflamk istemedkçe zayıfladım aksine ama siyah çizgi vardıya o hala duruyor

ya arkadaşlar başta çok hızlı inmeye başlamıştı zaten benim doğum sonrası göbeğimde bayağı çoktu doğumun ertesi günü gaz için koridorda dolaşırken bi kadın kızım sen ne zaman doğum yapıcan demişti sonra hızla inmeye başladı daha sonra sütüm az olunca artsın diye sürekli süt yapıcı şeyler yemeye başladım vs daha sonra inmedi kilomda çok şükür artmadı pek ama inmiyo bu göbüş acaba ilerde sütten kesilince kilo verebilirsem gidermi göbüşüm
bide tutkucum bu göbeğimizi indirelim topiğinin linkini gönderebilirmisin ben bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…