slm kızlar,ne zamandır açık ama ancak geçmişi okuyabildim,
ilayda ben de metsil veriyorum günde 3-4 kez 8'er damla,
benim kızım gazını zor çıkarıyor,onun için kullanıyorum,
metsilin faydası oldu sanırım,ağlama nöbetlerimiz olmuyor artık,önceden her akşam aynı saatlerde ağlıyordu 2 saat boyunca,
artık ağlama nöbetimiz yok ama gazımız bitmiyor bir türlğ,emziriyorum gazını alıyorum,bir süre sonra gerinmeye başlıyor tekrar gazını alıyorum bu böyle uzayıp gidiyor,
ne bitmez gazmış bu...
canim adacayini bilmem de ben dun gece kendime yaptigim rezeneden icirdim 3 cay kasigi doktor icirebilrisin demisti dun gece yatinca 3 saat deliksiz uyduu bugun de kakasini guzel yapti dun yapamamisti dene istersen milupanin rezene cayindna verdim bendün gece 4,5 da uyudu benimki şimdi daldı ama 5 dk sürmez geri uyanır ne yapcam ben kızlar kuzenim ada çayı içir dedi bilmyorum doktora sorup alıp içirsem mi .kuzenim sormuş çok az olmak şartyla ver demiş ve güzel uyuyor diyor
ben de yapmadim daha mevlut biraz havalarin isinma,sini bekliyorum ben nisan falan gelsin de bir erkekelr icin olan mevlut kiyafetelrini ben de begenmiyorum cok sanirim kucuk adam kiyafeti alip giydiriim ben gomlek pantalon falangünaydınnn..opuyorumnanaktan
gece nöbetçileri uykuda galiba, bebişler uyuyolar herhalde..
bi sürü alıntı yapmıştım ama sonuna geldim bi baktım sadece bu kalmış elimde.. akannehir
canım ben yapmadım mevlüt, kendi evime taşınmadan da yapmayacağım.
ama bende erkek bebekler için olan mevlüt kıyafetlerini hiç sevmiyorum, onun yerine çok cici normal bebek kıyafetleri var onlardan alırdım herhalde yapsaydım..
canim silikon gogus ucu denedin mi bizim oglus onusz almiyro memeyi ama silikonla cok rahat uzun uzun emiyor normel meme ucumu alinca 5 dakikada yorulup birakiyorSelam kislar, bugunlerde cok bunaldim artik. Ben bu bebeye emmeyi ogretemedim bi turluYine yara yapti yaa.
Surekli memede durmak istiyo, emzik kesinlikle tutmuyo... Uzun uzun memede durdugu halde adam gibi emmedigi oynadigi icin doymuyo sonra geri basliyo aglamaya meme istemeye. Bi de ucundan tutuyor, geri cikariyorum felan ugrasirken ugrasirken acitiyo yara yapiyo.
Ne etsem bilemedimSut sagiyorum, emziriyorum, bi kac kere mama verdim Kendimi cok arada kalmis hissediyorum. Hem canim yaniyo hem uzuluyorum.
ben islatilmis cay kasigina birkac damla sutumu damlatip 4 damla gunde 1 kez veriyorum canimkızlar d vitamnını nasıl verıyorsunuz? gunde kac kere kacdmla ne sekılde?
evet canim tembel galiba bizim bu bebisler armut pis agzima dus istiyorlarakşam bir sürü alıntı yapmıştım bilg kapamış eşim kaldı öyl aklımda kalanları yazıyim
jasmin sen sormuştun sanırım
hala kalkanla emiyoruz arada normal veriyorum ama alması için göğsümün ucunun birz çıkmış olması ve çok aç olmaması lazım çok açsa deliriyo daha kötü oluyo, birde başta olan uç emdikçe iyice gidiyo bende dümdüz oluyo öylede sevmiyo zaten hanımın iişine gelmiyo kalkan ağzından çıksada bekliyo orda içi dolu
2 kere benimkinede oldu en sonunda gaz çıkarıp uyusa gazı var dşycem o da yok normal emmez kalkanla emmez bibeon almaz garip ibşey oldu çokçaresiz hissetmiştim kendimi zorla 10 ml 10ml içire içire doyurup karnını öyle sızıp kalmıştı
bizim de kusuyor ama oyle fiskirarak degil bazen su gibi bazen de peynir kivaminda ama sen doktoruna sordunmu cunku benim doktorum fiskirtarak kusuyorsa refludur demistiOLMAZ MI... sulu, peynir kesiği gibi, oldugu gibi sütü aynen, hatta bır keresınde safra bile kust yavrum. kusmak demeyın bana çoook dertlıyım bu konuda...beşiğe yatırır yatırmaz cıkıyo ne var ne yok, ıster emmesının uzerınden 20 dk geçsin , ister bır saat.... cok bunaldım gari bu kusmlardan ((
canim allah kolaylik versin cok zor anlayabiliyorum seni ama dua et bol bol canim insallah en yakin zamanda esin yeni bir ise baslar canim bebisiniz ugur getirir size her karanlik gecenin aydinlik bir gunu olur canim unutma yeterki sagliginiz yerinde olsunkızlar moralim çok bozuk benim adam bebek doğmadan işsiz kalmıştı halada işsiz 3 ay olacak nerdeyse bende doğal olarak işsizim ne yapacağız biz böyle.bugün bir görüşmesi vardı o kadar kötü geçmişki koskoca adam ağlayacaktı telefonda anlatırken.öyle boş biride değil yüksek lisans yapmış ingilizcesi olan tecrübeli biri sözde.offf ya hazırada dağ dayanmıyor bebeğimizin sevincini yaşayamadık sırf bu yüzden.önümüzdeki ay bende başlayacağım iş başvurularına bakalım ne olacak.
ben de haftaya çarşamba uçakla yolculuk yuapacam,
emzirmek mi gerekiyor demek,ya emmesse neyapacaz,
kızlar bugün hava çok güzeldi rize de, şayet yarında böyle olursa eşim sizi trabzona alısverıs verkezıne götureyım dıyor.. sizce bebişle alısverıs merkezınde basedebılırmıyım ben? ılk gezmemız olacakda heyecanlandım bırden.. sizler hıc dısarı cıktınız mı böyle güzel havalarda? bebıs en fazla kac saat evden ayrı kaldı?? birde son soru kanguru kullanabılırmıyız bır bucukaylıkken..?
kızlar geçmişi okuyamadım sadece şu son sayfayı okudum.oferta inş.en kısa zamanda bulur eşin güzel bir iş.hante gaviskonu ver bence.bebeği emzirdikten sonra başı yüksek bi yerde 10 dk yatır sonra gazını al. bi de emzik ver ağzına.reflüyü önlüyo emzik.benimki de nerdeyse kusmaktan reflü olacaktı.emzik de almamıştı en sonunde bakkal emziğini aldı da kusması geçti.emziği emdikçe aşağıya giden tükrük reflüyü engelliyor.geçmiş olsun sana da...
beni sorarsanız kanamalı ishal oldum 3 gün önce tahlil yapıldı parazit varmış.şimdi tedavi görüyorum çok fenaydım şimdi iyiyim.ilaç kullanıyorum.bebeğimin gaz olayı ise bazen şiddetli bazen normal gidiyor.az kaldı 2 ay kadar sonra geçer herhalde..
bizim 40 imiz daha yeni cikti ama hergün cikiyoruz
bende avm gezmek istiyorum ama babamız izin vermiyor kıymetli oğlu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?