- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
:) bizim havalar yen yenı fırsat tanıyor dısarıya cıkmaya, bır ıkı yuruyuşe cıktım ama kısa süreliydi. sımdı trabzona gıdersek en az 5-6 saat dısarda olmus oluyoruz. avm de emzırme odaları alt degıstırme odaları var ama yıne de bılemedım gıtsek mi ki.. hava yarın kötü olsada bende kararsızlıktan kurtulsam:dance::dance:
Ben giyinme kabinlerinde emziriyorum :)
ben de haftaya çarşamba uçakla yolculuk yuapacam,
emzirmek mi gerekiyor demek,ya emmesse neyapacaz,
kızlar bugün hava çok güzeldi rize de, şayet yarında böyle olursa eşim sizi trabzona alısverıs verkezıne götureyım dıyor.. sizce bebişle alısverıs merkezınde basedebılırmıyım ben? ılk gezmemız olacakda heyecanlandım bırden.. sizler hıc dısarı cıktınız mı böyle güzel havalarda? bebıs en fazla kac saat evden ayrı kaldı?? birde son soru kanguru kullanabılırmıyız bır bucukaylıkken..?
Canım gözün aydın hadi annene kavuşuyorsun desene bol dinlenceli günler sana :)
geçmiş olsun ecrin hayırdır?merhaba kızlar...ben hastanede yattım biraz...
merhaba kızlar...ben hastanede yattım biraz...
canım tecrübeli ve sevgi dolu bir yardımcın olacak nasılsa hiç korkma ayrıca kesinlikle bıkmayacaklardır bu miniklerden bıkılırmı hiçç, bizde seni özliycez sana iyi tatiller dicem ben :))))sağol canım,aslında 13'ünde gidecektim 10 gün öne aldırdım,
ünv. okuyan kardeşim var,tatilde şuan,tatili bitmeden bizi görmek istiyor,
yiğenini görmedi daha,fotoğraflarıyla yetiniyorlar şimdilik,
inş. dinlenirim cnm,bir de daha çok huysuzlaşırsa orda diye korkuyorum,
1 ay 10 gün kalacaz inş. bıktırmayız annane ve dedeyi:))
ben kk dan uzak kalacam orada,sizi özlücemm(
az önce yazamadım..akut pankeratit geçirdim yattım 4 gun şimdilik iyiyim.ama safra kesesi ameliyetı geçirmem gerekecek..şimdilik ailemdeyim...
ay geçmiş olsun cnm,Rabbim acil şifalar versin:Saruboceq:az önce yazamadım..akut pankeratit geçirdim yattım 4 gun şimdilik iyiyim.ama safra kesesi ameliyetı geçirmem gerekecek..şimdilik ailemdeyim...
canım tecrübeli ve sevgi dolu bir yardımcın olacak nasılsa hiç korkma ayrıca kesinlikle bıkmayacaklardır bu miniklerden bıkılırmı hiçç, bizde seni özliycez sana iyi tatiller dicem ben :)))
ay kiyamam ben ona yaa insallah duzelir canim bri an onceewet jasmincim doktorumuzda reflü dedı ne yazıkkigaviscon verdı ama ıcımız dısımız ılac oldu ya vermeye kıyamıyorum...
GÜNAYDIN KIZLAR
bugün çok hastayım
boğazım iltihaplanmış
her yerim tutulmuş
bebişi bırakacak birilerini bulabilirsem doktora gidecem
Selam kislar, bugunlerde cok bunaldim artik. Ben bu bebeye emmeyi ogretemedim bi turluYine yara yapti yaa.
Surekli memede durmak istiyo, emzik kesinlikle tutmuyo... Uzun uzun memede durdugu halde adam gibi emmedigi oynadigi icin doymuyo sonra geri basliyo aglamaya meme istemeye. Bi de ucundan tutuyor, geri cikariyorum felan ugrasirken ugrasirken acitiyo yara yapiyo.
Ne etsem bilemedimSut sagiyorum, emziriyorum, bi kac kere mama verdim Kendimi cok arada kalmis hissediyorum. Hem canim yaniyo hem uzuluyorum.
canım sana ozelden yazdım yıne umarım ıyılesırsın..Bu arada doktora da gittim uygulamali emzirdik felan ama soyledigi seyleri zaten yapiyorum ben.
Bebenin dogru tutmasi ve emmesi gerekmis, cok uzun emzirme, memedeyken bebe uyumasin uyandir, emzik ver...vs
Ama ne yaparsam yapayim olmuyor. Acidan ve sikintidan sutum azalmaya basladi artikKisir donguye girdik yaa mafoldumben
sen tek basına yıkayabiliryomusun ebn cesaret edemiyorum valla.ama cok daha iyi oluyor oyle muslugun altinda yıkamak
o gerınmeler olmasa yaa cok tatlılar masallah hepsıne.. evet 1 aylık halıne benzıyo zaten hayalınde sımdıde gerınıyo ama bıraz yuzu degısmeye basladıah canım benim yerim onu ben..utku 1 aylıktı sanırım orda hayal gibi gerinirken çektim bende :ecrin_bebek:
metsil verdim uyuyo sürekli normalmi bu kullanan varmı????????
cok degıl mı canım yaa hem metsıl hem sap sımplex var bızde ıkısıde aynı ben gunde en fazla15 damla dıye bılıyorum..slm kızlar,ne zamandır açık ama ancak geçmişi okuyabildim,
ilayda ben de metsil veriyorum günde 3-4 kez 8'er damla,
benim kızım gazını zor çıkarıyor,onun için kullanıyorum,
metsilin faydası oldu sanırım,ağlama nöbetlerimiz olmuyor artık,önceden her akşam aynı saatlerde ağlıyordu 2 saat boyunca,
artık ağlama nöbetimiz yok ama gazımız bitmiyor bir türlğ,emziriyorum gazını alıyorum,bir süre sonra gerinmeye başlıyor tekrar gazını alıyorum bu böyle uzayıp gidiyor,
ne bitmez gazmış bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?