2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben giyinme kabinlerinde emziriyorum :)

çıkında çocuklar gün yüzü değişik yerler görsün nasıl hoşlarına gidiyor

hem şimdiden ara ara çıkınki alışsınlar sonra dışarı çıkınca korkacaklar
bbugün öğretmenimede yazdım gitmediğimizx avm kalmadı yakındakilerden zaten bebek arabasında oluyo acıkınca emzir gezmeye devam ağlarsa kucağa almakta kolay üşüme dderdi yok

istanbulda zaten yolda geçiyo 2 sa.in 3-4 sa te dolaşınca baya bi dışarda olmuş oluyoruz

kanguru hakkında bilgim yok
kızlar bu babasling ten bahsettikçe düşünmeye başladımm

Son düzenleme:
çok uykusu vardı altını değğiştirdim emzirdim uyuyordu gazını çıkarırkek kaka yaptı ve uyandı
hatta bide hıçkırık tuttu
ne güzel uyuyacaktı bende işime bakacaktım

ben de haftaya çarşamba uçakla yolculuk yuapacam,
emzirmek mi gerekiyor demek,ya emmesse neyapacaz,

Canım gözün aydın hadi annene kavuşuyorsun desene bol dinlenceli günler sana :)

ben şahsen alışveriş merkezine götürmeyi düşünmüyorum hiç ben kendim bile zaman zaman etkileniyorum ki bebeklerimiz daha çok küçük diye düşünüyorum havasız tozlu ortamlar onları daha çok etkiler....

bu arada bizim gaz sancılarımız için elma yağı tavsiye ettiler göbek altına doğru ve ayak altlarına masaj yapıyoruz iyi geldiğini düşünüyorum her alternatifi değerlendiriyoruz artık ne yapalımmmm:ecrin_bebek:

Canım gözün aydın hadi annene kavuşuyorsun desene bol dinlenceli günler sana :)

sağol canım,aslında 13'ünde gidecektim 10 gün öne aldırdım,
ünv. okuyan kardeşim var,tatilde şuan,tatili bitmeden bizi görmek istiyor,
yiğenini görmedi daha,fotoğraflarıyla yetiniyorlar şimdilik,
inş. dinlenirim cnm,bir de daha çok huysuzlaşırsa orda diye korkuyorum,
1 ay 10 gün kalacaz inş. bıktırmayız annane ve dedeyi:))
ben kk dan uzak kalacam orada,sizi özlücemm(

az önce yazamadım..akut pankeratit geçirdim yattım 4 gun şimdilik iyiyim.ama safra kesesi ameliyetı geçirmem gerekecek..şimdilik ailemdeyim...

canım tecrübeli ve sevgi dolu bir yardımcın olacak nasılsa hiç korkma ayrıca kesinlikle bıkmayacaklardır bu miniklerden bıkılırmı hiçç, bizde seni özliycez sana iyi tatiller dicem ben :))))

az önce yazamadım..akut pankeratit geçirdim yattım 4 gun şimdilik iyiyim.ama safra kesesi ameliyetı geçirmem gerekecek..şimdilik ailemdeyim...

nazaramı geldin şekerim yoksa doğum sonrası nerden çıktı bu acilşifalar diyelim....

ay geçmiş olsun cnm,Rabbim acil şifalar versin:Saruboceq:
canım tecrübeli ve sevgi dolu bir yardımcın olacak nasılsa hiç korkma ayrıca kesinlikle bıkmayacaklardır bu miniklerden bıkılırmı hiçç, bizde seni özliycez sana iyi tatiller dicem ben :)))

inş. cnm,tşk ederim,
metsil işe yaradı derken,az önce yine çok ağladı yavrum,
bayağıdır ağlamıyordu,meme veriyorum almıyor,kucağıma alıyorum gezdiriyorum,habire ağlıyordu,bir yerine bişey oldu sandım,eşimi arıcaktım az kalsın dr gidelim diye,
çok şükür geçti,geğirdi bir de balgamlı gibi kustu rahatladı,hemen omuzumda uyumaya başladı cnm benim,
adanaya gidince hava değişimi olacak,değişik ortama girecek,inş. daha da huysuzlaşmaz,
bir de hasta falan olmaz inş...
bir bakıma da değişik ortama girmesi iyi olur inş.,çalışmaya başlayınca kreşte yabancılık çekmez inş..

daha akşam yemeğimi yemedim,zar zor sıpa ağlaya ağlaya melemen yaptım,
bir de cacık,alakasız oldu ama ne yapalım,karnımız doysun da,tepsiye koydum geldim,
hala duruyor,melemen de soğudu,kuzuyu bırakamıyorum da,ağlamaya başlarsa yine,

melikasu Ada'da çok gazlıydı ağlamaktan uyumuyordu kimyon yedim bir süre idare etti bizi ama sonra gazı arttı yeniden. sonra muskat duydum bir yerden 1 aydır her sabah aç karnına bir parça yiyorum sütümden de ona geçiyor gazı çok a zaldı olanıda hiç zorlanmadan çıkarıyor istersen bir dene inşallah işe yarar.
ecrin çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.

ewet jasmincim doktorumuzda reflü dedı ne yazıkki gaviscon verdı ama ıcımız dısımız ılac oldu ya vermeye kıyamıyorum...
ay kiyamam ben ona yaa insallah duzelir canim bri an once
merhaba kızlar...ben hastanede yattım biraz...

ecrin cok gecmis olsun canim ayris hanim nasil sen hastanedeyken ne yaptiniz annen mi bakti canim

GÜNAYDIN KIZLAR

bugün çok hastayım
boğazım iltihaplanmış
her yerim tutulmuş
bebişi bırakacak birilerini bulabilirsem doktora gidecem

gecmıs olsun canım yaa..

canım sana ozelden yazdım yıne umarım ıyılesırsın..
sen tek basına yıkayabiliryomusun ebn cesaret edemiyorum valla.ama cok daha iyi oluyor oyle muslugun altinda yıkamak

canım ben 3 gunluktu tek basıma musluk altında yıkamaya basladım ama bırkeresınde yıne 5 gunluktu yanlıs hatırlamıyorsam cok hareket ettı bası lavobonun kenarına carptı omrumden omur gıttı ter ıcınde kaldım ınsallah bırsey olmamıstır oturdum agladım ama o zaman cok ufaktı kucakta cok zor tutuluyordu sımdı cok rahat tutuluyo hem kendı de bana tutunuyo artık o olay oldugunda kendını anıden bır saldı ben de panıkledım bır de ıkı kolumun arasından kaydı sımdı tek kolumla sıkıstırıp dıgerıyle yıkıyorum..
oradakı tek yanlıs basını govdeme dayamıstım ıkı kolumla bacaklarından tuttum bası ıkı kolumun arasından kaydı debelenıp kendını salınca..
yıkarsan sakın tek kolunla sıkıca tut hıc oynamayacak sekılde..

hah bırde yenı yontemım daha guzel lavaboya uyacak bır legen buldum ıcıne onu koyuyorum az su dolduruyorum ayaklarını poposunu oturtunca daha sabıt oluyo lavaboya ayakları degmeye basladı cunku boy uzayınca sen de oyle yapabılırsın.. sabunluyorum leğenın ıcınde kaldırıp durluyorum boynuma zaten havlusunu koyuyorum alması da kolay boynumdan..

ah canım benim yerim onu ben..utku 1 aylıktı sanırım orda hayal gibi gerinirken çektim bende :ecrin_bebek:
o gerınmeler olmasa yaa cok tatlılar masallah hepsıne.. evet 1 aylık halıne benzıyo zaten hayalınde sımdıde gerınıyo ama bıraz yuzu degısmeye basladı

metsil verdim uyuyo sürekli normalmi bu kullanan varmı????????

canım uyuyor benımkıde toplamda 3 kez verdım ama hep uyudu

cok degıl mı canım yaa hem metsıl hem sap sımplex var bızde ıkısıde aynı ben gunde en fazla15 damla dıye bılıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…