2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kibelecim leğenle ben de denim yanimda biri varken.benimkini tutabilirmiyim bilmiyorum tek kolla ama :))

tutku youtube acilmiyor ya sorun o.ben sana acıklarim detaylı karsilasinca eger videoyu gormek istersen

ruzgar bacak agrin icin acaba yatarken yukarda tutsan ayagini.ani altina yastık falan koysan

yok vermiyorum..
ateşi yoktu..
agrısı mutlaka oluyo aşıdan sonra..:sinifsinif:

calpolü sadece ateş düşürsün diye vermiyolarki ağrısını alsın diyede veriyolar
dene istersen kuzucuk ağrısız olsun zaten bi kere versen bayağı rahatlatır belki bi daha vermeye gerek kalmaz
biz nasıl başımız ağrıyınca ağrı kesici içiyoruz öyle düşün kuzucuğada daha fazla ağrı çektirme

ögretmenım tutarsın canım bırkez alıssan kolay yanında bırı varken dene ama o hıc ellemesın sen yap.
kollarının altından yuzu asagı baksın sıkıstır onu kolları dısarı bakınca popo sana bakacak hemen sabunlayıp durula elınle bezle fılan ugrasma zaten

bide benim hamileyke olduğu gibi bacaklarım ağrıyo ve uykum oluyo bikaç gecedir mafoldumben

evet canim cok iyi anlattin anladim nasıl yaptigini.ayyy hadi bakim eve donunce legenimde denerim

ben bir sefer oyle yaptim acti uykumu.ama uyursa bebek o zman uyuyamazsin.hic belli olmaz belki uyur uyumazsa icersin bence.ilac verdiysen o da uyutur

kıyamam canım gecmıs olsun nasılsınız bakalım kızlar nasıl?

canım iyiyiz bebişle uraşıp duruyorum hiç vaktim olmuyo sürekli ilgi istiyo.

devamlı konuşmamı istiyo...
kızlarda bana yardımcı oluyo..
ve dersleri fazla ..iyiyiz çok şükür kızın büyümüştür tomboldu zaten..:le
pi:

kıyamam canım gecmıs olsun nasılsınız bakalım kızlar nasıl?

calpol verince vucundun direnci azalıyomuş aşıya..

bir çay kasıgı verdim fazla vermedim ama bidaki sefere çok vericem sanırım..

çünkü çok huysuzlaştı aşıdan.boshayallersmile

daha önce sordum ama cevap veren olmadı sanırım görmediler.bebeğimin gözünde kanlanma oluyor arada sırada nedendir acaba.böyle bişeyle karşılaşan varmı çok merak ediyorum.

selam kızlar ben mart annesiyim 2 gün önce doğum yaptım we sütüm damla damla gelior. bebeğim aç uyumuyor sürekli emme istiyor napıcam ben yardım edin ne wereyim bebeğime sütüm gelene kadar

35+5 te 2900 dogdu canim.gebelik sekeri vardi ondan biraz kilolu dogdu:)
nasıl alıstın mı gurbete?tek basına rahat buyutebiliyor musun

Masallah canim. Emiyor mu peki?

gurbete alismistim aslinda doguma da annem geldi yanima. O gittikten sonra bebekle yalniz kalinca zorlanmaya basladim tabi.

selam kızlar ben mart annesiyim 2 gün önce doğum yaptım we sütüm damla damla gelior. bebeğim aç uyumuyor sürekli emme istiyor napıcam ben yardım edin ne wereyim bebeğime sütüm gelene kadar

canım benimde sütüm geç gelmişti doktorumuzun önerisiyle mama takviyesi yapmıştık yaklaşık 10 gün kadar biberonla mama verdim sütüm bu arada yavaş yavaş artmıştı sonra mamayı istememeye başlayıp anne sütüyle devam ettik.milupa aptamil 1 kullanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…