2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cinderella emiyor ama kavga dovus.sut mu gelmiyor gaz mi anlamiyorum.
ama ilk donemdeki zorluklar gecti cok sukur eee artık 3 aylıgız nerden baksan.sen sakin sıkma canini eger problem yasıyorsan daha iyiye gidecek her gecen gun.

öğretmenim nereye gittin ya bişey soracaktım neyse bilen varsa cevaplasın
bizim verem aşımızın yeri yara olmadı kabuk bağlamadı
halbuki benim bildiğim ve sağlık ocağındakilerin söylediği yara olacak kabuk bağlayacak falandı. Ama bizimkinde iğnenin girdiği yer pembe bu normalmi yoksa aşı tutmadımı

kızlar beni hatırladınızmı bilmiyorum bocugumun kankisiyim daha önce yazmıştım size bebişleri herkes kucagına almıştır rabbim analı babalı büyütsün benim sıpa 6 aylık oldu başlar çok zor sakın korkmayın panik yapmayın ben çok paniklemiştim gaz problemimiz çoktu ve 3 ayda yavaş yavaş düzene giriyor aman sorun bitmiyor 6 ayımızdayız veşimdi ek gida savaşımız başaldı vs vs bişekilde büyüycekler işte şimdi başları arar oldum valla hepinize iyi geceler saglıcakla büyütünüz kuzucuklarınızı ben temmuz topigindeyim 09

bocugum ugraya biliyormuki buralara haa smh smh selam canımsanada kuzun iyidir umarım analı babalı büyüt

zambakkız

verem aşısı 2 ay sonra kabuk tutyo

eğer tutmazsa sağlık ocağına bildirmen gerekiyo

bizde 2 gün önce aşılarımızı olduk

dünde büyük oğlumun okulda aşıları oldu

yani aşı haftasındaydık

tşk ederim dimple bizimde yarın 2 gün olacak ne bileyim yara falan olmayınca korktum normalmi diye
senin bebişlerede geçmiş olsun iyi geceler benim sıpa nihayet uyudu uyanmaz İnş. gidip yatayım iyi geceler mirmirmirmir

merhaba kızlar...ben hastanede yattım biraz...

cnm ya geçmiş olsun...nerden çıktı bu ya..çok üzüldüm...
geçmiş olsun acil şifalar dilerim..:teselli:

cnm adana ya mı geliyorsun..::1rolleyes:
bende adanadayım...
burda havalar oraya göre daha temizdir emin ol..hiç korkma bura daha da sıcak..bahar gelmiş gibi..
hatta görüşmek istersen görüşebilirizde...
kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…