2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sizin bebişlerinizde de sivilce çıkıyor mu? benim oğlumun doğduğundan yüzünde tek tük sivilceler çıkıyor. hata dikkatli bakınca yüzünce siyah noktalar var. ya gün aşırı banyo yapıyorum. her gün yüzünü siliyorum. doktor baktı krem vermedi. neden olabilir??

sivilce tarzı şeyler benimkindede var canım bi çıkıyo bi kayboluyor. siyah noktayı bilmiyorum. anne sütü iyi gelir diye okudum bi sitede istersen biraz sütünle sil

güzelmiş ama çift yönlü kullanılabilir itme kolu olsa hem bebeğin yüzü sana sdönük de kullanabilirsin
3 kademeli daha iyi diyorlar
kaynanamlar varken nurda da oluyordu çok öpülmekten ve sıcaktan onlar gitti düzeldi

güzelmiş ama çift yönlü kullanılabilir itme kolu olsa hem bebeğin yüzü sana sdönük de kullanabilirsin
3 kademeli daha iyi diyorlar

Hoyacım 3 kademeli nasıl oluyor? Çift taraflı olanlar hep ağır oluyo bu seferki biraz daha hafif olsun istiyorum. Benim ev 4. kat ve asansör yok. Diğer oğlumun arabası çift taraflıydı onda çok zorlandım.

bebeyi oturttuğun yer 3 kademeolarak ayarlanıyor ama haklısın asansör olmasaydı evimde ben de alırdım bunu 7.5 kilo çok iyi fiyatı da uygun furkan bebe var subaşında biz ordan aldık park yatağı falan ısrar edince indirim de yapıyor kraft bayii zaten 260liralık park yatağı 200e vermişti bize

bizimde babamız öpüyor öpme desemde dinlemiyor. üstünü çok giydirmiyorum. bir badi birde pijama ...

gzd_ benimkinde de sivilce ve siyah nokta var.ama biz cok opuyoruzzz

cadoloz hafif olması bencede en onemli ozelliği.ben kulanan birinide tanimadigim icin bu model icin yorum yapamıyacagim.iyi gunlerde kullannnn

evet hoya bizde ordan alıcaz şimdi gidipte fiyatıda kampanyada 190a veriyo iyi dimi alıyom gidipte zaten yaza kullanırım anca dedesi gil yarın gidiyolar ona kakalıcaz para meselesini hadi bakalım gidimde alim üstüme giyinene kadar yorumlarınızı bekliyorum yine:d

Merhaba kizlar
Gene kimseler yok.Burda havalar yavas yavas düzeliyor nihayet.Karlar eriyor kardelenler cikmaya basladi.

ecrin
Gecmis olsun neden yattin hastanede?

Benim büyük oglanda asi olunca hic öyle yara filan olmadi doktorda olacak demedi bakalim bu sefer asilarda neler olacak.Hersey ordakinden farkli burda ya.

Kim sormustu gecmiste unuttum bebekle ucak yolculuu yapacakmis. Amerikandan gelen arkadaslar var canim bebekle bir sorun olacagini sanmam.

scdedcedu
Senmi demistin canim banyoda sadece su temizlermi diye.Zaten ilk 3 ayda kirlenmiyorlaki cildini tahris edermis sadece.Ben bu gün yikadim bücürügü daha dorusu suya batirdim cikardim :)) Banyoyu sicacik yaptim ciplak biraktim biraz.Suya ihtiyaci var kiyafetleri cikarip havalanmaya cildinin ihtiyaci var.Bu sefer ilk defa az yag ile masaj yaptim öyle kuzu kuzu yatti.Sonradan aniden ev kalabalik olup herkes banyoya dolsunca sinirlenip aglamaya basladi hic sevmiyor bu cocuk kuru kalabaligi o aglayinca ben sinirlendim sürekli kendime sakin ol sinirlenme filan dedim .Bazi insanlar ne dangalak ya öyle höt höt bakiyorlar illa suratlarina diyeceksin.Neyse sinir yok :))

kızlar selam benım kızım gazdan kurtulamayacak sabahtan berı pırtlıyo..
onu gectım az once mıdeden buyuk ınsan gıbı gark yaptı hemde 3 defa ben o kadar cıkaramam
bunun mıdesı kac ml kı????? cıkardıgı gaz sadece 200 ml eder off mıdesı buyudu kızımın bu gazlar yuzunden...

canım buyumeye calısıyo ıste
anasına cekmıs tombul gostermıyo ama kılo yerınde :))
dogdugunda bu nasıl 3800 olur demıstım hatta :))
kızlara da cok yuklenme canım benım kardesım 9 yasındaydım dogdugunda ben baktım sayılır annem calısıyordu ama cok aglardım arkadaslarımın yanına gıderken bıle almak zorunda kalırdım
gercekten bakmak ısterse ver once sor ıstıyor musun dıye??

meltemcım sorma yaa ben de cok sınır olurum oyle kalabalıktan ama bebek ya herkes gormeye can atıyo maalesef katlanıyoruz ogru durust kendım banyo yapamadım daha ben de
gecende esımle banyo yaptırdık bebegı hemen neden benı cagırmadınız dıye soylendı..
off oluyo yanıı bunlar...
bu arda kardelenler mı ne guzel orasının dogası baska yaa bızde bır cıcek bıle kalmadı bahce beton yol beton ne kotu de mı herkes ekmek parası pesınde bahce goren yok..

yuppiiihihoyyyt
kızımı koydum slinge 1 saatten fazla gezdik
hiç ağlamadı nur hatta uyudu hep
ne güzelmiş eli kolu sallaya sallaya gezmek
bundan sonra hep gezecem tutabilene aşk olsun yuppiiiihihoyyyt

yuppiiihihoyyyt
kızımı koydum slinge 1 saatten fazla gezdik
hiç ağlamadı nur hatta uyudu hep
ne güzelmiş eli kolu sallaya sallaya gezmek
bundan sonra hep gezecem tutabilene aşk olsun yuppiiiihihoyyyt

Ohh ne güzel yapmşsın...zemuszemus
bende koydum kızımı slinge anneanneye gittik..ordan biraz bebe mağazalarına gittim...
kızıma güzel güzel ciciler aldım...opuyorumnanaktan
çok rahat oluyor sling..yavaş yavaş iyi kullanmaya başladım bende artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…