kızlar sizin bebişlerinizde de sivilce çıkıyor mu? benim oğlumun doğduğundan yüzünde tek tük sivilceler çıkıyor. hata dikkatli bakınca yüzünce siyah noktalar var. ya gün aşırı banyo yapıyorum. her gün yüzünü siliyorum. doktor baktı krem vermedi. neden olabilir??
Kızlar, 1 saate kadar bu arabayı almaya gidicez. Sizce nasıl bi araba? Daha önce kullanan varmı? Acil yorumlarınızı bekliyorum.
Bu linkte arabanın detaylı bilgileri var.
http://www.kraftbaby.com..001001#picture
kaynanamlar varken nurda da oluyordu çok öpülmekten ve sıcaktan onlar gitti düzeldikızlar sizin bebişlerinizde de sivilce çıkıyor mu? benim oğlumun doğduğundan yüzünde tek tük sivilceler çıkıyor. hata dikkatli bakınca yüzünce siyah noktalar var. ya gün aşırı banyo yapıyorum. her gün yüzünü siliyorum. doktor baktı krem vermedi. neden olabilir??
güzelmiş ama çift yönlü kullanılabilir itme kolu olsa hem bebeğin yüzü sana sdönük de kullanabilirsin
3 kademeli daha iyi diyorlar
güzelmiş ama çift yönlü kullanılabilir itme kolu olsa hem bebeğin yüzü sana sdönük de kullanabilirsin
3 kademeli daha iyi diyorlar
kaynanamlar varken nurda da oluyordu çok öpülmekten ve sıcaktan onlar gitti düzeldi
gzd_ benimkinde de sivilce ve siyah nokta var.ama biz cok opuyoruzzz
cadoloz hafif olması bencede en onemli ozelliği.ben kulanan birinide tanimadigim icin bu model icin yorum yapamıyacagim.iyi gunlerde kullannnn
canım iyiyiz bebişle uraşıp duruyorum hiç vaktim olmuyo sürekli ilgi istiyo.
devamlı konuşmamı istiyo...
kızlarda bana yardımcı oluyo..
ve dersleri fazla ..iyiyiz çok şükür kızın büyümüştür tomboldu zaten..:lepi:
yuppiiihihoyyyt
kızımı koydum slinge 1 saatten fazla gezdik
hiç ağlamadı nur hatta uyudu hep
ne güzelmiş eli kolu sallaya sallaya gezmek
bundan sonra hep gezecem tutabilene aşk olsun yuppiiiihihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?