Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benimki bi yemek yapsın parmaklarını yersin çok güzel yemek yapar hemde ana yemek
bocuk bende tavuk yapacam akşama herife sordum fırında tavuk pilav istedi bide cacık yapim diyom olmazmı yeter işte iki kişiyiz zaten çok bile
naber kızlar nasılsınız ay bu kocam ne kadargıcık yaa kahvaltı sofrasını topla dedimsen bulaşık makinesini yerleştir ben bardakları tabaları atarım makineye diyo ben eğilip doğrulamıyom diyom beni çene yapıyo diye çıktı gitti evden bi atlet alıyo bütün çekmecedeki katlı atletleri bozuyo bende haliyle çekişşiyom nemiş efendim karışmıcakmışım onun çekmecesine ömrümü yedi bu adam benim yarın halılar gelicek dedim ev süpürülcekya masus gıcıklık yapıyo uyuz ay deli etti beni pazarpazar :a015:
benim kocada ev temizligi ve yemekte süperdir ama işime yaramıyorki ne fayda
niye kız öyle diyosun[/QUOTE...
.................................
bu halimle bunları yaptıma şükretsin bocukcum
patlican ve kıymanız varmı
naber kızlar nasılsınız ay bu kocam ne kadargıcık yaa kahvaltı sofrasını topla dedimsen bulaşık makinesini yerleştir ben bardakları tabaları atarım makineye diyo ben eğilip doğrulamıyom diyom beni çene yapıyo diye çıktı gitti evden bi atlet alıyo bütün çekmecedeki katlı atletleri bozuyo bende haliyle çekişşiyom nemiş efendim karışmıcakmışım onun çekmecesine ömrümü yedi bu adam benim yarın halılar gelicek dedim ev süpürülcekya masus gıcıklık yapıyo uyuz ay deli etti beni pazarpazar :a015: