2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benimkinin yapabildigi tek şey domatesli yumurta onuda 3 kere falan anca yapmıştır.bide bi övünür bi övünür ne güzel olmuş diye sanki ana yemek yaptı.bocuk dün yaptım tavuk.

ben hele bulaşık yıkamaktan nefret ederim allahtan makinesi var dua ediyom icat edene.keşke yemek yapma makinesi çıksa bide çamaşırları makineden ütülü ve dürülmüş olarak çıkaran bi çamaşır makinesi
ne güzel olurdu demi

naber kızlar nasılsınız ay bu kocam ne kadargıcık yaa kahvaltı sofrasını topla dedimsen bulaşık makinesini yerleştir ben bardakları tabaları atarım makineye diyo ben eğilip doğrulamıyom diyom beni çene yapıyo diye çıktı gitti evden bi atlet alıyo bütün çekmecedeki katlı atletleri bozuyo bende haliyle çekişşiyom nemiş efendim karışmıcakmışım onun çekmecesine ömrümü yedi bu adam benim yarın halılar gelicek dedim ev süpürülcekya masus gıcıklık yapıyo uyuz ay deli etti beni pazarpazar :a015:

slm kızlar napıyorsunuz benım belım çok agrıyor valla yürümeme bile engel valla yatıyorum bende..dahada çok var doğumuma ama hiç halim yok..

kızlar benimki bi yemek yapsın parmaklarını yersin çok güzel yemek yapar hemde ana yemek

bocuk bende tavuk yapacam akşama herife sordum fırında tavuk pilav istedi bide cacık yapim diyom olmazmı yeter işte iki kişiyiz zaten çok bile

kızlar benimki bi yemek yapsın parmaklarını yersin çok güzel yemek yapar hemde ana yemek

bocuk bende tavuk yapacam akşama herife sordum fırında tavuk pilav istedi bide cacık yapim diyom olmazmı yeter işte iki kişiyiz zaten çok bile

yeter be güzelim ikibucuk kişi siniz zaten
ben yanlız oldugum için benim böyle sorun larım hiç yok

naber kızlar nasılsınız ay bu kocam ne kadargıcık yaa kahvaltı sofrasını topla dedimsen bulaşık makinesini yerleştir ben bardakları tabaları atarım makineye diyo ben eğilip doğrulamıyom diyom beni çene yapıyo diye çıktı gitti evden bi atlet alıyo bütün çekmecedeki katlı atletleri bozuyo bende haliyle çekişşiyom nemiş efendim karışmıcakmışım onun çekmecesine ömrümü yedi bu adam benim yarın halılar gelicek dedim ev süpürülcekya masus gıcıklık yapıyo uyuz ay deli etti beni pazarpazar :a015:

benimkide seninki gibi çok daınık ama ben ona fırsat vermiyom hemen üstünü veriyom eline giyiniyo çekmecelere hiç sokmuyom sonnradan uğraşıcağıma baştan yapıyom herşeyini çekmece dolap toplamakla uğraşmıyom anlican

karnıbahar kızartırsan üzerine sarımsaklı yogurt yap bana bu yazdıgım yemeklerin hepsi yasak benim yerimede yee olurmu

:oklava:terligi hakketmiş o.koçişin kıyafetlerni ben veriyorum genelde o yüzden dagıtmıyo.dene sende ama benimkinin anası öle alıştırmış

Back
X