2010 ocak annelerinin doğum hikayeleri.

Okuduğum doğum hikayeleri beni çok etkiledi her anne adayı gibi.Kimbilir bizler neler yaşayacağız 1 ay sonra.Allah hepimize sağlıklı ömürler nasip etsin.

o gün öyle bi halsizlik vardıki üstümde
kkya bile takılamamıstım fazla
akşam üstü kabız olmustum ve fazla ıkınmıstım
ayağa kalkmamla biraz suyum geldi ne olduğunu tam anlamadık
eşimle ne yapacağımızı bilemedik
üstümü değiştidim yine su geldi
tekrar üstümü değiştirdim yine su geldi en sonun da hastaneye gidelim dedik
yoksa bu üst değiştirme ile sabah etcektik :roflol:
hemen dus aldım
elimizde bebeğinizi beklerken sizi neler kitabı bi yandan onu okuyoruz
dedik buraya kadarmıs şimdi cıkıcaz ve 3 kişi dönücez bu eve
hemen cıktık cantaları aldık
asağıda kaynanam bekliyordu dedim bana dua et ben gökhanla sakire dua etcem dedim:bbo: (komsum o gün gelmiş doğumda oğulları hayırlı kısmet bulsun die dua etmemi istemişti bende o anda işim yok senin oğullarını düşüncem demiştim kii naasılsa hiç cıkmadılar aklımdan :roflol:)

arabaya bindik
nereye gidiyorduk kafamçokkarıştı bilmiyorduk
oramı buramı suramı derken
son anda pendiğe gidelim dedik
güle oynaya sular aka aka hastaneye gittik
hemen nöbetci kadın doğumcu geldi
cık çatala dedi :kedi:
ben feryat figan
2 cm acıklık var dedi
fazla bağıttırmadı beni
doğumhaneye aldlar sancı odasına eşim dısarda
serum takıldı basladık beklemeye
2 saatte bir doktor geliyordu acıklığa bakıyordu 2 cm-2cm hiç ilerleme yoktu
gelen giden doğurdu ben hala orda en sonunda böyle olmıcak dedim vurdum kafayı yattım baya uyumusum doktor bi yatakta hemşire bi yatakta mısıl mısıl uyuduk :roflol: dokorum baktı yine 2 cm iyice gerilmiştim artık
doktorum saat 10 kadar bekleyelim dedim
bekledik ve hala 2 cm beni hemen hazırladılar lavman yapptılar
sedyeye yatırdılar
annem babamda gelmişti
ama kimseyi görmemiştim akşamdan beri
sancı odasında 14 saat kalmıstım

ameliyataneye girdim buzz giibiydi
anestezi uzamnı geldi yapılacakları anlattı
spinal yapacaktı
dedim genel istiyorum akşamdan beri cok gerildim
yok dedi doktor hersey cok güzel olacak dedi
10 dk uyutucam dedi
gözlerimi bi açtım zilli kızım ağlıyo
hemen yanıma getirdiler
dünyanın en güzel kokusuydu bu
o anı hatırladıkca hala burnumum direği sızlıyo
insanın evladıyla yasacağı en güzel an
ilk karsılasma
rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin insallah

maşallah ya.darısı bizim başımıza.ne zaman dogurcan derken çıktı geldi bizim kız.tabi zorla almışlar melisa yı ama o ayrıkaydirigubbakcemile3

juliett hikayen çok güzel hoş gelmiş melisa bebek..pendikte hangi hastanede doğum yaptın ben pendikte oturuyorum ama hiç bir hastaneye güvenemedim

maşallah ya.darısı bizim başımıza.ne zaman dogurcan derken çıktı geldi bizim kız.tabi zorla almışlar melisa yı ama o ayrıkaydirigubbakcemile3
saol demetim darısı size insallah
güzel hikayelerinizi merakla bekliyorum

juliett hikayen çok güzel hoş gelmiş melisa bebek..pendikte hangi hastanede doğum yaptın ben pendikte oturuyorum ama hiç bir hastaneye güvenemedim

saol canım
pendik şifada da yaptım
sen nerde yaptın

utku atamın doğum hikayeside şöyle..

kurban bayramında çok şiddetli ishal geçirdim o kadar şiddetliydiki anlatamam..2.gün geceye kadar sürdü hiç bişeyde yitemiyorum verdiğim suyuda geri alamıyorum..bir yandan korkuyorum doktorla sürekli telefonlaşıyoruz..gece dayanamadık acile gittik nst ye girdim bebeğin kalp atışları yerindeydi 2 şişe serum yedim,doktorumda bayramdan sonra muhakkak kontrole gel dedi..bayramdan sonraki perşembe ancak fırsat bulup gidebildik akşam eşim işten erken çıktı biranönce gidelim diye ama randevu saatine 3 saat var eşimin kuzeni onun arkadaşı hep beraber doktorun kapısında bekliyoruz güle oynaya..kontrol sırasında doktor çok endişeli bebeğin kalp atışlarınıtekrar tekrar sayıyo...hiç suyum kalmamış suyum zaten hep azdı ishalden sonra tamemen bitmiş..hemen nst ye girdik kalp atışları normaldi..doktorum şimdi almam lazım doğuma ama sabah daha sağlıklı olur hem bütün ekipte burda olur hepsi gitti apar topar geri çağırmayalım bebeğin durumu iyi dedi..bizi heyecan sardı tabi sabaha kadar uyumadık..sabah 6 da hastaneye gittik beni hemen hazırladılar eşime bir el saaladım gülerek girdim doğuma..doktorum spinali önermediği için genel sezeryan oldum..bebeğim 2,940 gr 49 cm doğmuş ama solunumunda problem çıkmış bebeğimi küveze almışlar hemen göremedim..5 saat sonra falan kendimi zorlayıp ayağa kalktım bebeğimi görmeye gittim o anı tarif etmek imkansız fazla göremeden kapattılar küvez odasının perdesini,sinirimden üzüntümden o kadar ağladımki..ertesi gün küvez odasına aldılar bei emme denemelerine başladık kucağma aldım o kokuyu içime öektim ve anneliğin nasıl birşey olduğunu anladım..2 saatte bir bebeği emzirmeye gittim sabahta yanıma verdiler..2 gün küvezde kaldı yavrum ama allah aylarca kalanların yardımcısı olsun..hemen kavuşamamak çok kötü.doğum yapalı 26 gün oldu ama sanki bebeğim hep bizleymiş gibi..annelik içgüdüsü bu olsa gerek

OCAK 2009 annesiyim doğum hikayelerini hersaman sonuna kadar okumuşumdur ve şimdi görüyorum ki hamileyken okurken aglardım doğurdum hala okurken aglıyorum... çünkü şu yazdıklarını bir tek bir anne anlar...

allahım yavrunla sizi hiç ayırmasın

allah bebeğinle sağlıklı uzun ömürler nasip etsin juli, darısı bizlerin başına olsun inşallah.
kızına da maşallah, pek tatlı yanakistan :)
allah cümle meleklerimize ve seninkine de güzel yazılar yazmıştır umuyorum, hayat hep mutlu etsin bu masumları...
öp melisayı benim için.. bi minnacık ısırıver o nanaklardan :)

tutku'cum, utku ata bebek sağlıkla mutlulukla büyüsün, sizler de hep birlikte olun inşallah..
allah hep güzel günlerini göstersin arkadaşım.
tüm meleklerimizin yazıları iyi yazılmıştır umarım... senin oğluşunun da..

sütünüzle kalın kızlar.

kızlar vallaha 1 saatir doğum hikayelerini tek tek okudum gözlerim şişti ağlamaktan şimdi dahabi heyecan yaptım bebeğimi kucağıma almak için doğırıyım eve gelince bende sizlerle paylaşcam inşallah doğum hikayemi ayvallaha gözlerim acımış ağlamaktan hepiniz güle güle koklaya koklaya büyütün evlatlarınızı:Saruboceq:

Allah'ım sizleri bebeklerinizden ayrı koymasın hiç..:Saruboceq:

çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. Allah evladınızı da size bağışlasın..

Allah'ım sizleri bebeklerinizden ayrı koymasın hiç..:Saruboceq:

çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. Allah evladınızı da size bağışlasın..

culi tutku çok duygulandım yaa

juli tutku ne güzel hikayeleriniz ahh ahh biz ne zaman yazıcaz acaba...

sağolun kızlar allah hepimizin bebeklerine uzun ömürler versin evlatlarımızın acısını yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…