2010 Ocak annelerinin göbüşleri..

Bence kesin erkek:lepi:

kibelesr maşallah canım banada erkek gibi geldi Allah hayırlısını gönlüne göre versin
çok hamile oldun sen de güzelmiş bu arada :))

kibelesr maşallah canım banada erkek gibi geldi Allah hayırlısını gönlüne göre versin
çok hamile oldun sen de güzelmiş bu arada :))

:roflol::roflol::roflol:sagol canım herkesın gonlune gore versın once saglıkla opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yaaa benım eşim ılgınc vallaha durup durup soyluyo ya..
bıde bu ara sen hamıle kalınca cırkınlesırsın sanmıstım ama guzel oldun dıyoo.
yaaa ben bunu ne yapayım demek cırkın olsam onu da soyleyecek.fisfisfisfisfisfis

:roflol::roflol::roflol: Biz kadınlar ne çok şey buluyoruz kafaya takacak. Canım ne güzel seni beğeniyor işte . Diğer türlüsünü düşünüp de kafanı yorma lmaz:
Benim kociş hiç yorum yapmıyor mesela, sen şanslısın...

juli anneolmakistiyorum 41.5 kere maşallah gerçekten çok güzel göbekleriniz ya herkes bana daha belli olmuyo diyo 21 haftalık oldum ne zaman pörtleyecek benim göbek acaba

anne olmak maşallah göbüşüne...
juli millet göbek görmemiş bence heran fırlıcak göbekten pek haberleri yok sanırım..gayet normalsin sen..
millet delimi ne yaaaa...nesi var bu göbegin çok normal..benim bir arkadaşım vardı 5 aylıkken hamile jilesi bile dar geliyodu düşün millet onu görse napardı acaba:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…