2010 Ocak annelerinin göbüşleri..

bu kesinlikle erkek görürsün bak, çünkü sanki benim göbeğim, aynısı...(aklıma cem yılmazın bel fıtığı-kaynım muhabbeti geldi yaaaa:)))) kesin erkek, neresi yaygın be culi, sipsivri erkek göbüşü bu, kibeleceim bu arada elbisen çok şık canım, bu göbek yemek öncesi mi sonrası mı?

esracım göbeğinede bebişinede 41 kere maşallah erkek göbeği bu bence oğluş bekliyosun:))

:roflol: opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım cokkkk sagolasın :)) elbısem olan tek elbısem. dıgerlerını uzerıme gecıremıyorum bıle :))) sız anlayın dıye kusagı alttan bagladım :))
bu gobek acayıp aç oldugum bır zamanda cekıldı tatlım cekıp koydum hemen zaten
benım ılk gunlerde de kocamandı gobusum 12 haftalık ta ekledım arada cok fark yok gıbı tek fark goguslerımmm..
ılk gunden berı herkes kesın erkek dıyo cunku tek gobus cıktı fırladı resmen ama doktor gecen gun bızı allak bullak ettı ıste sımdı belırsız yavrusumun cınsıyetı goremıyo doktorlar da :)))

kibele valla bu ikileme can dayanmaz, sen en iyisi otur sağlığı için dua et, bi de yeşil, turuncu vesarıları almaya devam, zaten renkte çok da cinsiyetçi olmyalaım canım

kibele valla bu ikileme can dayanmaz, sen en iyisi otur sağlığı için dua et, bi de yeşil, turuncu vesarıları almaya devam, zaten renkte çok da cinsiyetçi olmyalaım canım

alkisalkisalkisyaa dımı canım amaaan muhabbet olsun
uzun suredır gobus resmı koymak ıstıyordum bahane oldu iste bana da.
sımdı daha ıyıyım ama gecen ıkı gun gercekten kabustu.. sımdı kabullendım sadece dua edıp sukredıyorum dedıgın gıbı :))
hıcbırsey almadım tatlım almamaya da devam :)) son ay kısmetse.
annemle kayınvalıdem alıverır hıc olmadı hıc canımı sımıyorum onu da sıldım kafamdan bız yavrusumla mutlu oluyoruz boyle :))) takmıyoruz hıcbırseyı artık..
soku atlatınca rahatladık zaten uzulmemısım onu da anladım cok şükürler olsun yavrusum gobusumde saglıklı :))

Çok tatlı bir göbüş olmış, maşallah...

sdsmt cok tatli gobisin massallah ne guzel buyumus tam hamile gobisi

sdsmt maşşallah canım bebeğinede sanada 41 kere

canım maşallah maşallah maşallah

teşekkürler kızlar... o göbüşün içinde benim bitanecik kızım var :asigim: Allah ım sağlıkla sıhatle kucağıma aldığım günleri nasip etsin (cümlemize)

kibelesr
göbişede bebişede 41 kere maşallah...
banada kız gibi geldi....
Allah hakkında hayırlı olanı sağlıkla sıhatle versin

Kızlar tazecik 20+2 lık bir erkek anası gobusuuu

işte koca göbek olan ben mafoldumbenmafoldumben20+3 falan olmam gerek burda

19+2 göbüşüm...

bende kıskandım alın size kooocaman bir göbek

bu 12+5 göbişim

bu da şimdiki 16+6 göbişim

ben de eklemek istiyorum bi deneyelim bakalım umarım olur. 21+4 üz biraz önce çektim
Imageshack - ben001f

ben yokken ne çok göbüş birikmiş hepinizinki birbirinden güzel allahım hepinizi nazarlardan saklasın

canım ilk görür görmez erkek geçti içimden.:lepi:
ama erkek karnı tıpkı bir top gibi duruyosositososito
benimde öyle acayip bir karın apısı oluyo. kızda heryr şişiyo...
hayırlısı olsun hakında.opuyorumnanaktan

teşekkürler kızlar... o göbüşün içinde benim bitanecik kızım var :asigim: Allah ım sağlıkla sıhatle kucağıma aldığım günleri nasip etsin (cümlemize)

seninki bariz kız karnı canım çok yatsı..
hayırlısı olsun...opuyorumnanaktan

sagol canım :)) opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan hayırlısı ve saglıklısı ınsallah hepımız ıcın :))))

kibelesr ,kalçan çıkmamış,sadece göbüş ,bence erkek

kibelesr ,kalçan çıkmamış,sadece göbüş ,bence erkek

sagol canım yorumun ıcın :)) opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet hıc bır yerım fazla sısmedı kollarım mesela hala cırpı gıbı sadece gobegımden cok aldım ılk gunden berı.. valla ben de merak edıyorum ogrenmeyecegım dedım ama galıba dayanamayacagım soylerse doktor soylesın bakalım :)) ama ben sormayacagım..

kibelecim erkek bence canim sivri gobis onden gidiyo ama cok tatli gobisin ne guzel iste canim birtek gobisten kilo alman benim de oyle normalde kilo almis gibi ghozukmuyorum ama 3 hafta once bile esimin kuzeninin nikahinda herkes aa gobegin ne cok cikmis dedi tam 4 aylik bile degildi gobek direk belli oluyo erkeklerde boyle oluyomus daha copk kardesimin de oyleydi oglusu var arkadan bak hamile demezdin onden 9 ayken acaipti

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanevet canım benım de senın gıbı hemen farkedılıyordu daha ufacıktı o zaman bıle..
gaz da vardı ılk zamanlar..
aksam sıze ekledıgım resımlerı eşime gosterdım cok guldu bana cok kocaman oldun sen dıye benımle dalga gectı amaaaan
bie de ikidebir cok hamile oldun sen diyoooo..:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…