bunlar da benım göbüşüm kızlar 12. hafta ve bu hafta sizin için cektım az once ıkısını :)) bakın bakalım kız mı erkek mı benım göbüşümdeki yavruş :))
doktor gecen gun sacmalamıstı kız mı erkek mı dıye hala bılemıyoruz..delikafadulden
:)) hepimize maşallahCanım göbişin çok tatlı maşallahgöbişin aynı benimkine benziyo benimde sivri top gibi delikafaduldenerkek bu erkek sırnaşık şey
bunlar da benım göbüşüm kızlar 12. hafta ve bu hafta sizin için cektım az once ıkısını :)) bakın bakalım kız mı erkek mı benım göbüşümdeki yavruş :))
doktor gecen gun sacmalamıstı kız mı erkek mı dıye hala bılemıyoruz..delikafadulden
bu kesinlikle erkek görürsün bak, çünkü sanki benim göbeğim, aynısı...(aklıma cem yılmazın bel fıtığı-kaynım muhabbeti geldi yaaaa:)))) kesin erkek, neresi yaygın be culi, sipsivri erkek göbüşü bu, kibeleceim bu arada elbisen çok şık canım, bu göbek yemek öncesi mi sonrası mı?
esracım göbeğinede bebişinede 41 kere maşallah erkek göbeği bu bence oğluş bekliyosun:))
kibele valla bu ikileme can dayanmaz, sen en iyisi otur sağlığı için dua et, bi de yeşil, turuncu vesarıları almaya devam, zaten renkte çok da cinsiyetçi olmyalaım canım
Çok tatlı bir göbüş olmış, maşallah...
sdsmt cok tatli gobisin massallah ne guzel buyumus tam hamile gobisi
sdsmt maşşallah canım bebeğinede sanada 41 kere
canım maşallah maşallah maşallah
teşekkürler kızlar... o göbüşün içinde benim bitanecik kızım var :asigim: Allah ım sağlıkla sıhatle kucağıma aldığım günleri nasip etsin (cümlemize)
kibelesr
göbişede bebişede 41 kere maşallah...
banada kız gibi geldi....
Allah hakkında hayırlı olanı sağlıkla sıhatle versin
Kızlar tazecik 20+2 lık bir erkek anası gobusuuu
19+2 göbüşüm...
ben de eklemek istiyorum bi deneyelim bakalım umarım olur. 21+4 üz biraz önce çektim
Imageshack - ben001f
teşekkürler kızlar... o göbüşün içinde benim bitanecik kızım var :asigim: Allah ım sağlıkla sıhatle kucağıma aldığım günleri nasip etsin (cümlemize)
canım ilk görür görmez erkek geçti içimden.:lepi:
ama erkek karnı tıpkı bir top gibi duruyosositososito
benimde öyle acayip bir karın apısı oluyo. kızda heryr şişiyo...
hayırlısı olsun hakında.opuyorumnanaktan
kibelesr ,kalçan çıkmamış,sadece göbüş ,bence erkek
kibelecim erkek bence canim sivri gobis onden gidiyo ama cok tatli gobisin ne guzel iste canim birtek gobisten kilo alman benim de oyle normalde kilo almis gibi ghozukmuyorum ama 3 hafta once bile esimin kuzeninin nikahinda herkes aa gobegin ne cok cikmis dedi tam 4 aylik bile degildi gobek direk belli oluyo erkeklerde boyle oluyomus daha copk kardesimin de oyleydi oglusu var arkadan bak hamile demezdin onden 9 ayken acaipti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?