2010 Ocak annelerinin göbüşleri..

ikinize ve bebelerinizede maşşalaaaaah çok şeker olmuşunuz yahu hiç kilo aldık falan demeyin sadece göbüşler çıkmış daha ne olsun

juli anneolmakistiyorum 41.5 kere maşallah gerçekten çok güzel göbekleriniz ya herkes bana daha belli olmuyo diyo 21 haftalık oldum ne zaman pörtleyecek benim göbek acaba
saolun kızlar a.s. a.s. a.s.

takımıyorum artık eskisi gibi napiim
şişiyorum melisa m var orda opuyorumnanaktan

juli anneolmakistiyorum 41.5 kere maşallah gerçekten çok güzel göbekleriniz ya herkes bana daha belli olmuyo diyo 21 haftalık oldum ne zaman pörtleyecek benim göbek acaba

saolun teyselerii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

anne olmak maşallahh sanada
ne işi var o kurdelenin orda :roflol:

ikinize ve bebelerinizede maşşalaaaaah çok şeker olmuşunuz yahu hiç kilo aldık falan demeyin sadece göbüşler çıkmış daha ne olsun

SAOLUN KIZLAR:)))
O KARNIMA YAPIŞTIRDIĞIM KARTI NOT YAZARIM DİYE ALMIŞTIM 2 TANE BİRİNE DÜN KOCİŞE NOT YAZDIM ÖBÜRÜNÜDE GÖBİŞE YAPIŞTIRIP RESİM ÇEKTİM KURDELEYİ SÖKMEK HİÇ AKLIMA GELMEDİ:)) HİHİHHİHİ:))

julii bu muymus 9 aylik gobis millet ya delirmis ya da seni sinir etmeye calisiyo gayet normal boyutta ayina gore benim gobisim de o kadar var nerdeyse takma sekerim sen milleti cok tatli gorunuyosun
anneolmakistiyorum senin gobiste kurdeleli falan hediye paketi gibi cok sirin massallah bebise

canımcım kendisi dün evlilik yıldönümü hediyesiydide ondan öle kalpli malpli:):))

di mi canım adamlar ne yapsın bızımle bızı bır anlatsalar bılmıyorum yanııı...:roflol::roflol:

julinin koca göbüşüü kaydirigubbakcemile3

aman aman julının gobusune de bebısıne de maşallah kız...zemuszemus
kım demıs sana seker 9 aylık yuh hıc hamıle gormemıstır o.. hıc kılo yok fazlalık..

kızlar buda benim 18 haftalık göbişiiiim:))

aman da aman kalbı yesınler :))) maşallah canım

maşallah Melisa'ya annesi
ne güzel görünüyor göbeğin abartıyor insanlar işte:mymeka:

anneolmakistiyorum sizede kocaman maşallah

:CüvCüv: maşallah göbişlere kızlar..... büyütmeye devam ...

bhk cim
teşekkür ederiz teyzesi
ne yaparsın göbek değil onlar bebek
sen gibim hemen kilo vereyim
öptüm betülü

kızlar maşallah göbüşlerinize...ayyy hamilelik günlerimi özledim birden...ben temmuzda anne oldum...hamilelik ne güzeldi...anne olmak ise tarifi olmayan bir şey karnımda 9 ay taşıdığım meleğim doğduğu an dünyanın en güzel duygusuydu..sizler de inşaallah sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz...opuyorumnanaktan

teşekkür ederiz canım
inşalalh bizde o günleri sağlıcakla görürüz yaşarız
Allah bebeğinle sağlıklı mutlu uzun ömürler nasip etsin

kızlaaar yaaaa bır krem olsa gobegımıze sursek ve seffaf olsa bebısı gorsek ne gusel olurdu dı mı!!!
ben cok ozluyorum yavrusumu ama ultrasondan geldıkten sonraaaaa.... boyle dısarıdan gormek hıc yetmıyooo...

günaydın kızlarzemuszemus
ahanda buda benim 21+1'deki koca göbeğimkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…