ikinize ve bebelerinizede maşşalaaaaah çok şeker olmuşunuz yahu hiç kilo aldık falan demeyin sadece göbüşler çıkmış daha ne olsun
saolun kızlar a.s. a.s. a.s.juli anneolmakistiyorum 41.5 kere maşallah gerçekten çok güzel göbekleriniz ya herkes bana daha belli olmuyo diyo 21 haftalık oldum ne zaman pörtleyecek benim göbek acaba
anne olmak maşallah göbüşüne...
juli millet göbek görmemiş bence heran fırlıcak göbekten pek haberleri yok sanırım..gayet normalsin sen..
millet delimi ne yaaaa...nesi var bu göbegin çok normal..benim bir arkadaşım vardı 5 aylıkken hamile jilesi bile dar geliyodu düşün millet onu görse napardı acaba:))
anne olmak maşallah göbüşüne...
juli millet göbek görmemiş bence heran fırlıcak göbekten pek haberleri yok sanırım..gayet normalsin sen..
millet delimi ne yaaaa...nesi var bu göbegin çok normal..benim bir arkadaşım vardı 5 aylıkken hamile jilesi bile dar geliyodu düşün millet onu görse napardı acaba:))
juli anneolmakistiyorum 41.5 kere maşallah gerçekten çok güzel göbekleriniz ya herkes bana daha belli olmuyo diyo 21 haftalık oldum ne zaman pörtleyecek benim göbek acaba
saolun teyselerii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
anne olmak maşallahh sanada
ne işi var o kurdelenin orda :roflol:
ikinize ve bebelerinizede maşşalaaaaah çok şeker olmuşunuz yahu hiç kilo aldık falan demeyin sadece göbüşler çıkmış daha ne olsun
julii bu muymus 9 aylik gobis millet ya delirmis ya da seni sinir etmeye calisiyo gayet normal boyutta ayina gore benim gobisim de o kadar var nerdeyse takma sekerim sen milleti cok tatli gorunuyosun
anneolmakistiyorum senin gobiste kurdeleli falan hediye paketi gibi cok sirin massallah bebise
:roflol::roflol::roflol: Biz kadınlar ne çok şey buluyoruz kafaya takacak. Canım ne güzel seni beğeniyor işte . Diğer türlüsünü düşünüp de kafanı yormalmaz:
Benim kociş hiç yorum yapmıyor mesela, sen şanslısın...
al sana bi tane güzel daha
maşallah size canlarım benim..
kucağınızda pozları da görürüz inş..
kızlar maşallah göbüşlerinize...ayyy hamilelik günlerimi özledim birden...ben temmuzda anne oldum...hamilelik ne güzeldi...anne olmak ise tarifi olmayan bir şey karnımda 9 ay taşıdığım meleğim doğduğu an dünyanın en güzel duygusuydu..sizler de inşaallah sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?