2010 Ocak annelerinin göbüşleri..

massallah pumpkins gobise ve bebislere cok tatli gozukuyro ya ben de oyle gobek istiyorum demek ikiz olunca bariz fark ediyo 9 aylikken eminim cok tatli olacaksin canim krem falan bisey kullaniyosun sen dimi mutlaka kullan senin gobis daha cok buyuyecegi icin kullanmanda fayda var bir de su ic bol bol onemli olan icten nemlendirmek diyolar

sağolun canlarım,hepimizin göbüşlerine ve bebişlerine maşallah
ay ay maşalhh canım ya

maşallah pumkins...

maşallah pumpcum göbüşünee
yerim senin yaramazlarıııııı

evet canım,ikiz olunca normalden biraz büyük oluyo,iki üç günde bile müthiş farkedebiliyo,çatlağım yok şimdilik,bebek yağı kullanıyorum,onuda aklıma geldikçe sürüyorum,inşallah çatlak sorunu yaşamayız hiçbirimizopuyorumnanaktan

pumpcum
siz çok tatlısınız yaa ikiz olunca işte
41 kere maşallah
yeyim ben onları gene kızı tekmeliyomuki seninki acep

teşekkür ediyoruz canım,sende öylesinopuyorumnanaktan
son ayrıntılıda yine tekmeliyodu oğlum kızımı,doktor bile hayret etti valla,çok yaramaz senin bu oğlan diyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
pumpcum
siz çok tatlısınız yaa ikiz olunca işte
41 kere maşallah
yeyim ben onları gene kızı tekmeliyomuki seninki acep

julicim sana kriz geçirtmeden yapmak istiyorum url olanı yapıştırıyorum bakalım.

maşaallh cnm çok fit bir anne olacaksın,
maşaallah göbeğine cnm,çok tatlı çıkmışsınız
julinin koca göbüşüü kaydirigubbakcemile3

juli bence çok kilo almışsın diyenlere hiç aldırış etme,bence çok fit görünüyorsun,

kızlar buda benim 18 haftalık göbişiiiim:))
maşaallah cnm,çok tatlı çıkmışsınız,sanırım 90 kiloyum diyordun yanlış hatırlamıyorsam,kilon hiç belli değil,çok fit duruyorsun
günaydın kızlarzemuszemus
ahanda buda benim 21+1'deki koca göbeğimkaydirigubbakcemile3
canım maşaallah,çok tatlısınız,

bence seninki erkek o resimde 12 haftaliga bu göbek masallah yani,

sade göbek cikmis top gibi

masallah

sudecim maşallah göbüşüne
kızmıydı senin
kız göbüşüne benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…