2010 Ocak annelerinin göbüşleri..

julicim ve yalelcim massallah gobislere de bebislere de
pump bittim gobisine demek ikiz farki boyle oluyo canim super gorunuyosun sen kac kilo aldin canim simdiye kadar sanki sadece gobisten almis gibi gorunuyosun massallah ben de isterdim hep ikizimin olmasini hem de 1 kzi 1 erkek olsun isterdim hep tipki senin gibi sanslicim canim cok

swetcimin isteği üzerine koca göbüküm ve uyusuk kızım melisam kaydirigubbakcemile3

maşaallah cnm,çok tatlı olmuşsunuz
bu da 26+4 itibari ile benim azman göbeğimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

maşaallah cnm size,çok tatlısınızz

(23+3) iken iki gün evvelki halimiz kızımla... nasıl? en azman göbüş nerdeymiş? ben mafoldumben

canım siz de çok tatlısınız

sağol canım benimmopuyorumnanaktan8 kilo aldım canım,evet sadece göbekten aldım ama biraz fazla almışım:roflol: :roflol:

bu da 26+4 itibari ile benim azman göbeğimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

esracım adaşım arkadaşım bayıldım taptım maşallah maşallah hem duruya hem çağana hemde sana kocaman maşallah sübhanallah
Rabbim nazarlardan kem gözlerden korusun bütün annelerimizi

swetcimin isteği üzerine koca göbüküm ve uyusuk kızım melisam kaydirigubbakcemile3

zemuszemus seveyim göbüşünü

bayıldım ya çok tatlısın resmini görünce başımı dayayıp onları dinlemek istedim inanopuyorumnanaktan canlarım benim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…