- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #1.981
arkadaslar demır eksıklıgı kansızlık gebelıge engel mıdır
Maalesef bu ay da gelmedi bebeğimiz.
Çok üzgünüm kızlar :gitme:
4 gün gecikince çok umutlanmıştım.
Olmadı.......
canım arkadaşlar geldi yazamadım kaç yıllık evlisin izmirdemi senin için daha zor ha deyince gelemiyor insan allahım biran önce bebişim,zi elimize verse de onlarla meşgul olsay yok sa böyle fakit hiç gecmiyor sil süpür yıka yemek yap bazen kendimi kurulu bir robota benzetiyorum evlenmeden önce cok aktiftim birden böyle bir hayatın içine düşmem sessizlik sakin gün gecirmem cok bunattı beni monotonlaştım iyice bende samsunluyum ankarada oturuyom 1bucuk yıllık evliyımben doğma büyüme aslen izmirliyim ama arnavutum...
canım arkadaşlar geldi yazamadım kaç yıllık evlisin izmirdemi senin için daha zor ha deyince gelemiyor insan allahım biran önce bebişim,zi elimize verse de onlarla meşgul olsay yok sa böyle fakit hiç gecmiyor sil süpür yıka yemek yap bazen kendimi kurulu bir robota benzetiyorum evlenmeden önce cok aktiftim birden böyle bir hayatın içine düşmem sessizlik sakin gün gecirmem cok bunattı beni monotonlaştım iyice bende samsunluyum ankarada oturuyom 1bucuk yıllık evliyım
günün yarısını uykuyla geciriyorum calişmalara başladıgımda desene gün işigindan faydalanacam ama nasıl olacak cok soguk burası dışarısı evimede güneş pek girmiyor kuzey tarafı sigara alişkanlıgımda var iltihap desek onunda şimdi tedavisini görüyorum oyyyyyyy oyyyyyyyy yememe içmemede dikket etmem eşimde öyle herşeyi yemez nasıl olacak arkadaşlar allah yardımcımız olsun
dogrudur canım yabancı bi memlekette biz en azında cıksakta yabancılık cekmiyoz birşeylere gitmen senin için ii olur yabancı dilde bilmelisin kendini anlatabilmen için gerci sen araştırmayıo cok seviyorsun okuduklarıma bakarak söylüyorum türk kimse yokmu durdugun yerde pasif birine benzemiyorsun daha yenisin sen bence orayı ve insanlarını cözersin yakında kimse tutamaz seni birde allahım kucagına bir bebiş verirse o zaman 30 yaş geri adım atarsın şimdi yemek yapacam 2 kişilik bu ye yarın yeme bunlarla meşgulüm sizlerde olmasanız tamam işte bekledigimiz gün gelecekse cektigimiz çile kutsaldır vardır bununda bir hikmeti deyip kendimizi teselli edecez artık
kitap okuyunca benim uykum geliyor eşim cok söyler ben 34 yaşindayım canım gecen sene bende atkı ördüm bu küş taktım yani cok yavaşim bende burda kuran ögrendim kurs aldım arkadaştan o tür şeylerle ilgileniyorum daha cok huzur buluyorum şimdi yanlız okuyabiliyorum arapcayı allah herkeze nasip etsin şu 7 gün oruç tutup allahın isimleri 21kez okunuyordu yanlişta hatırlaya bilirim gene incelerim onu yapacam şu korunmam bitsin bende cok incelerim internetten aklımda pek kalmaz ama allahtan internet varda onla zaman geciriyozsağol çok teşekkür ederim ben ne kitaplar okuyorum bir bilsen gözlerim bozulcak okumaktan laptopa bakmaktan kaydirigubbakcemile3 şimdi birde örgüye sardım bere örmeye çalışıyorum:hulya: tamam canım kolay gelsin sorma birde hergün ne yemek yapcam derdi var.benim yaşım 22 ama 40gibi hissediyorum bazenöyle teselliden dualardan başka yapcak birşey yok
kitap okuyunca benim uykum geliyor eşim cok söyler ben 34 yaşindayım canım gecen sene bende atkı ördüm bu küş taktım yani cok yavaşim bende burda kuran ögrendim kurs aldım arkadaştan o tür şeylerle ilgileniyorum daha cok huzur buluyorum şimdi yanlız okuyabiliyorum arapcayı allah herkeze nasip etsin şu 7 gün oruç tutup allahın isimleri 21kez okunuyordu yanlişta hatırlaya bilirim gene incelerim onu yapacam şu korunmam bitsin bende cok incelerim internetten aklımda pek kalmaz ama allahtan internet varda onla zaman geciriyoz
şimdi eşim aradı gec gelecekmiş iş uzamiş işin yok sa 11kadar onu bekle sıkıldım bunaldım dıyorum git gez diyor aynı yerleri görmek zevk vermiyor bana gezmeyide pek sevmem zaten burda akrabalar cok ama gitmiyorum hemen soruyorlar cocuk yokmu bi sorunmu var artık cevap vermek istemiyorum allahtan birtane düşük yaşadım da onun için fazla üstelemiyorlar yoksa kısır damgası yiyecem allahım kimseyi böyle bir duruma düşürmesin cocukları olmayanlara erken zamanda cocuk versin...amiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?