2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .

yok eşimin işi için geldik buralı değil.bende çok zor veriyorum ya türkiyedeyken koşu bandım vardı koşuyordum sahilde yürüyordum ama burda hep ev hep ev alcaz yine sanırım çünkü vermek istiyorum selülit oldu heryerim benimde eşimle aramda yaş farkı var o yüzden olsun istiyorum sperm analizi vericek bakalım inşallah birşey çıkmaz sağol dileklerin için inşallah olur da oyalanırım bebişimle neyapayım iyice daralıyorum ya yanlış anlamam merak etme sen.benim annemin arkadaşlarının yeni oluyor çocukları 39 40 yaşındayken sende endişelenme inşallah sağlıkla gelicek bu kez

hep ordamı kalacaksınız?görev olarak gitti zannedersem canım yaşına göre kilon fazla ama olsun saglık olsun onun caresini bulursun dedigim gibi hareketsizlikten kaynaklanıyor.senin eşin kabul etmiş testi benimki tamam tamam diyo üsteleyince kızıyor yapmayacak bu gidişte dahada bişe demiyorum deyince tartişiyoz cekiniyor nasıl vercem diyo sanki sadece kendi başinda inşallah bişeyi yoktur yoksa ben töbe bunu doktora götüremem hasta olsa bile ne ilaç içer ne dogru dürüs birşey yedirebiliyorum o yönleri cekilmiyor allah kocama cook saglık versin benide ugraştırmasın .degilmiiiiiii

amin sağlık sıhhat versin.meçhul burda kalıp kalmayacağımız Allah bilir..hareketsiz yaşamdan evet ama başlıycam ben koşmaya inşallah.kabul etti testi hiç öyle huysuzluk yapmaz ama nasıl vercem diye o da düşünüyor stres yapıyor kendisine bende herkes veriyor sende verip çıkarsın diyorum.niye kızıyormuş düşük belki onun yüzünden oldu bizler neler çekiyoruz biraz çaba göstermeli ben sigarayı azalttırmaya su içmesine bitki çayları içmesine zorluyorum valla bu bitcek diyorum soğutmadan iç diyorum emri vaki yapıyorum artık ayy bunuda ye bunuda iç yapmıyorum:CüvCüv: konuşuruz bugün yine öpüyorum

merhaba kızlar ben galiba göremicem bu çift çizgiyi gerçi bugün adet olmam gerekiyor ama dün dayanamadım test yaptım yok anam yok yine tek çizgi yaptığım testleri birliştirsem 3. boğaz köprüsü olur...delikafadulden kafayı yedik vallaa çocuk diye...

üzülme belli olmaz ben de 2 gun kala yaptığımda negatif cıkmıstı tatile cıkcaz erkenden diye yapmıstım bi dr a görunur öyle giderim diye. ama sonra adetim gelmedi ve hamile oldugumu öğrendim iyi dusunelim belki de gec döllenme olmustur

ay saol cnm ya içime bi nebzede olsa su serpildi bakalım beklicem olana kadar olmazsam bu 2-3 gün içinde ya piskolojik yada inşallah hamileyimdir.

ay saol cnm ya içime bi nebzede olsa su serpildi bakalım beklicem olana kadar olmazsam bu 2-3 gün içinde ya piskolojik yada inşallah hamileyimdir.

iki gun sonra tekrar yap. hala negatifse kan testi yaptır.o da negatifse bi dr a görun. kist fln olursa ( umarım olmaz ) bir an önce tedavi olursun

bu topictede zaman zaman yazdığım için sizlere de sormak istedim arkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra 10. gündeyim. sırf içimde beni yiyip bitiren ses yüzünden bugün idrar testi yaptım... çoook silik 2. çizgi gözüktü gibi... sanki gözükecekmişte gözükememiş gibi... şimdi resimleri koyacağım... test parlak beyaz mika olduğu için makina ile çekmekte biraz zorlandım. gerçekteki halinden biraz daha silik gözüküyor fotoda ama 3. resim gerçeğe biraz daha yakın.

bende kalmak istiyorum benide listeye ekleyin :::::::::::

74.gabril16.......18 ocak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…