2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
bencede hamilesin kesin bak benimde salı günü akşam böyle ikinci çizgi silikti ertesi gün kan testi yaptırdım pozitif:)3 haftalık hamileymişim..seninde öyledir inşallah çünkü eger deilseniz asla o ikinci çizgi çıkmazzzz

gyshnky arkadaşım selam senin lina kadın sağlığına gittiğini okumuştum acaba ne kadar sure sonra tedavin başladı?bende dr mine hanıma gittim bana 8 ay 1 yıl olmadan tedaviye başlamıoruz hiç bir sorun gozukmuor dedi ultrasonla bakarak.gun takibi yap dedi.henuz sonuç alamadık.sende aynı kliniğe gittiğin için merak ettim.bu arada silijkte olsa çizgin belirmiş inşallah hamilesindir

Canım ben Sema Yıldırım'a gidiyorum Lina'da. Ben önce adetim geciktiği için gitmiştim. ben 6 aylık evliyim ve ekim sonunda adet olmadım. Sema hanım baktı ve kist gördü.adet söktürücü ile kistim gitti ve adet oldum. sonraki ay yumurtalama takibi yapalım dedik fakat görüldü ki benim yumurtalar 12 13 cm den fazla büyümüyor ve çatlama olmuyor.Ayrıca yumurtalıklarda polikistikover görünümü hakim. Ben takibi yaptığımız o ayda adet olmadım yine söktürücü verdi bana ve adetin 5. günü klomen başladı. Yumurtalarına biraz destek olalım dedi. Bu ay çok şükür 20 ve 16 cm 2 yumurtam olmuştu. kontrolün ertesi günü çatlatma vuruldum ve şimdi beklemedeyim.
Mine ve Şükran hanımı bilemiyorum ama Sema hanımdan çook memnunum.çok şeker bir kadın.

gayecim hamilemisin canım??????

yok şekerim henüz net bişey yok... bugün erken olmasına rağmen içimdeki sese yenik düştüm ve bir idrar testi yaptım.resimlerini de ekledim topic'e. Ama henüz çok erken kesin bişey söylemek için. Pazartesi tekrar yapıcam bi test. bakalım eğer daha koyu çıkarsa 2. çizgi kan testine gidicem.

gaye üzmek istemem ama ben kolemnle çatlatma iğnesi kullananların idrar testinin ilaç ve iğneden dolayı yanlış çift çizgi çıktığı söylemişlerde kk de okudum hatta bence ne sevin ne de üzül kan testini bekle derim inşallah hamilesindir teyze oluruz:teytey:

gördüm şimdi inşallah bebişin geliyordur gayecim ama biraz önce yazdığım ve sonradan üzülmeni istemediğim için paylaştım umarım kızmamışsındır

gördüm şimdi inşallah bebişin geliyordur gayecim ama biraz önce yazdığım ve sonradan üzülmeni istemediğim için paylaştım umarım kızmamışsındır

yok hayır canım üzülmüyorum... zaten bende biliyorum çatlatma iğnesinden ötürü yanlış çıkabildiğini. o yüzden bu teste çok kaptırmıyorum kendimi. Pazartesi günü yapıcam tekrar. Bugün zaten kesin bişi söylemek için çook erken.

ben artık yapmıyorum canım hatta eve bile almıyorum adetim gecikmedende asla yapmam stres oluyor insan çünkü şimdi böyle rahatım sende alma eve elinin altında olmasın:hulya:

ki ben 10gün kalmıştı testine çok heyecanlanmıştım sanada söylemiştim hatta benim içimde bir his var hamile olduğuna dair çünkü sen stresli biri değilsin ve ilk tedavinde tuttu bence opuyorumnanaktan

hoşbulduk canım sadece biri çıktı sonuçumun gösterdim dr ama biraz tereddütlü hımm niye düşük çıktı acaba dedi fibronojen 151.0 PCT0.143 çıktı yani düşük sonuçlarının hepsi gelsin ondan sonra konuşalım dedi hemotolojiye gönderecem seni dedi.bilmiyorum ne demek istedi

keşke sorsaydın ya içinde rahatlardı online bir doktora sorsana sonuçlarını için rahatlamış olur 20gün beklenmezki yaa...ama sen yinede içini rahat tut birşey yoktur ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…