- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #2.021
bu topictede zaman zaman yazdığım için sizlere de sormak istedim arkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra 10. gündeyim. sırf içimde beni yiyip bitiren ses yüzünden bugün idrar testi yaptım... çoook silik 2. çizgi gözüktü gibi... sanki gözükecekmişte gözükememiş gibi... şimdi resimleri koyacağım... test parlak beyaz mika olduğu için makina ile çekmekte biraz zorlandım. gerçekteki halinden biraz daha silik gözüküyor fotoda ama 3. resim gerçeğe biraz daha yakın.
csnım sanırım hamilesin.:sm_cool: sonuçta hamile değilsen ne yaparsan yap o ikinci çizgi cıkmıyor. git bir kan testi yaptır istersen
bencede hamilesin kesin bak benimde salı günü akşam böyle ikinci çizgi silikti ertesi gün kan testi yaptırdım pozitif:)3 haftalık hamileymişim..seninde öyledir inşallah çünkü eger deilseniz asla o ikinci çizgi çıkmazzzz
Kızlar inşallah hamileyimdir... şimdilik pek ümitlenmiyorum çünkü çok erken... Pazartesi tekrar yapıcam idrar testini eğer daha koyu çıkarsa perşembe zaten kan testine gidecektim hemen kan testi yaptırıcam... İnşallah hamileyimdir kızlar :Saruboceq:.
canım ne güzel çatlatma iğnesini be ay mı denedin .nasıl bir uygulama bahsedermişsin .
Benim yumurtalarım büyümüyor ve çatlamıyorlardı bu nedenle. 12 13 cm de kalıyorlardı. Adetimin 5. günü klomen kullanmaya başladım klomenden sonra kontrol oldu ve çatlatma iğnesi vuruldum. Bakalım şimdi beklemedeyim... umarım iyi sonuç alırım.
gyshnky arkadaşım selam senin lina kadın sağlığına gittiğini okumuştum acaba ne kadar sure sonra tedavin başladı?bende dr mine hanıma gittim bana 8 ay 1 yıl olmadan tedaviye başlamıoruz hiç bir sorun gozukmuor dedi ultrasonla bakarak.gun takibi yap dedi.henuz sonuç alamadık.sende aynı kliniğe gittiğin için merak ettim.bu arada silijkte olsa çizgin belirmiş inşallah hamilesindir
gayecim hamilemisin canım??????
yok şekerim henüz net bişey yok... bugün erken olmasına rağmen içimdeki sese yenik düştüm ve bir idrar testi yaptım.resimlerini de ekledim topic'e. Ama henüz çok erken kesin bişey söylemek için. Pazartesi tekrar yapıcam bi test. bakalım eğer daha koyu çıkarsa 2. çizgi kan testine gidicem.
gördüm şimdi inşallah bebişin geliyordur gayecim ama biraz önce yazdığım ve sonradan üzülmeni istemediğim için paylaştım umarım kızmamışsındır
merhaba kızlar ben galiba göremicem bu çift çizgiyi gerçi bugün adet olmam gerekiyor ama dün dayanamadım test yaptım yok anam yok yine tek çizgi yaptığım testleri birliştirsem 3. boğaz köprüsü olur...delikafadulden kafayı yedik vallaa çocuk diye...
yok hayır canım üzülmüyorum... zaten bende biliyorum çatlatma iğnesinden ötürü yanlış çıkabildiğini. o yüzden bu teste çok kaptırmıyorum kendimi. Pazartesi günü yapıcam tekrar. Bugün zaten kesin bişi söylemek için çook erken.
saol canım.dün başladım ilaca ama bugün oldum.çok şükür
bende kalmak istiyorum benide listeye ekleyin :::::::::::
merhaba kızlar nerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?