- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #1.941
ben varımmm...194.sayfayı oku canım belki işine yarar
iyiki varsınnn opuyorumnanaktan okudum canım benım ama artık aktara gidip böyle şeyler isteyıncede bi tuhaf oluyorum sanki adam süreklı bunun için uğraştığımı anlıyomuş gıbı bakıyo yada bana öyle geliyo nebılım sen nasılsın
hu huuuu jarnana sesimi duyuyor musun canım? topicten beni çağırmışsın.. geldim canım... seni dinliyorum
gyshnky geçen yazdığında söyledim ama sen çıktın senin için karbonat testi yapıcam diye? birde istersen 194.sayfayı oku belki işine yarar yazdığım dualrdan okuyup birlikte olursan belki tutar canım bir hafta kalmış testine senden çok ben heyecanlıyım
rahatsız ettim sanırım kusura bakma gyshnky
kaydirigubbakcemile3 pardon canım yeni gördüm bi yandan facebookta oyun oynuyordum :) karbonat testini yaptın mı ? ne çıktı ne çıktı?
bu arada bana Gaye de gyshnky zor oluyor :)
söylediğin dualara bakacağım canım... umarım 1 hafta sonra güzel haberler veririm
senin için yapcamda nasıl yapılıyor onun için rahatsız ettim.gaye ismini ben çok severim ne güzelmiş ismin.inşallahhhhh
ben plasti bardağa 2 -3 parmak kadar idrar yaptım ve içine yarım tatlı kaşığından biraz fazla karbonat attım. zaten atınca ya dibe çöküp öylece kalıyo yada aynen bira gibi köpürüyo
sende iyiki varsın canım baksın ya ne olacak o onun işi keşke bizim burda satılsa böyle şeylerde bende kullanabilsem iyi olmaya çalışıyorum işte sen nasılsın?
tamam akşama sonucu yazarım bakalım neolcak kaydirigubbakcemile3
bugün daha iyim belimin agrısı hafıfledı bakalım önümüzdeki maçlara bakıcaz :teselli:
tamam şekerim... bakarım akşam bu topic'e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?