2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .

canım sema hanımı biliyorum ama pek tanımıorum ablamda mine hanıma gitti çok memnun kaldığı için bende onu tercih ettim şubatta çağırdı smear için bakalım ne diyecek başka.bende 1,5 yıllık evliyim korunmayı bırakalı 7.ayımızdayız.hayırlısı olsun hepimiz için yumurta takibi için ne kadar ücret oduyorsun?

20 gün bekleyecem rahatım yani bakalım hayırlısı bu normal kan değerlerim sonraki çıkacak olan sonuçlar önemli testin biride gelişim lavobaratuarında bu 1 hafta sonra çıkacak bi tanede 10 gün sonra çıkacak olan var bide smer verdim oda 20 gün sonra o önemli değil çünkü yeni yaptırmıştım bi şey yoktur herhalde

canım ben bağ-kur ile bakılıyorum... testlerden ve muayenenin bir kısmını veriyorum... yapılan testlere göre ödediğim fark değişiyor. Valla şükran hanım ve mine hanım'ın da methini çok duydum fakat onlar riskli gebelikler ve doğumlarda daha profesyoneller sanırım. İnşallah sende güzel sonuçlar alırsın canım... ayy belki birbirimizi görmüşüzdür Lina'da :)
burada lina ya giden birkaç kişi daha var.kimisi çok memnun kimisi hiç memnun değil... Ben şu ana kadar bir terslik yaşamadım ve memnunum.
Eğer yumurta takibi başlayayım ve öyle şansımı deneyeyim diyorsan istersen 1 kere de Sema hanımdan randevu al. Çünkü onun hastaları genelde hep yumurta takibi yapılanlar pcos'lular falan.

canım bende ssk lıyım bendende muayene +smear için 50 almışlardı.ssk bağkur aynıdır heralde ne kadar odendiğini merak ettim.randevu saatinde biraz bekletiolar onun dışında çok hastası var linanın.bir kaç kezde şahit oldum şiddetli oneriye karşı geldik diye gelio insanlar.inşallah iyi sonuçlar alırız.

nerde emirvaki yapmak yapmiş olsam hiç ne yer ne içer iyilikle yola getirmeye calişiyorum ama laz inadı var benimkinde ona söylemeden yapacak artık ne zaman eser de yaptırır orası mecul işide yogun fırsatıda yok onun esnekligine beklersem herhalde seneye belki yapar ))) yada bana süpriz yapar heran herşey yapabilir daha konusunu acmıyorum sabrediyorum ben cok tez canlıyımdır sabırda fazla yoktur bende hemen olsun bitsin derim yarın doktora gidecem bakalım ilaç vermişti ya fitil bitti antibiyotik kaldı 7tane yarın için cagırdı ne yapacak bakalım iltihap kurumuştur inşallah akşam görüşürüz canım

selam arkadaşlar inşallah hepimizede rabbim nasib eder de bebişlerimizi kucamıza aldımız günü bizde görürüz

mrb bende klomen kullanıp hamile kalmaya çalışanlardanım bu ay ilk defa kullandım merakla bekliyorum ama nedense hiç umudum yok çok gergin ve heyecanlıyım bu arada benimki 19 ocak benide ekler misiniz?

arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var ben demiştim size pcoluyum diye adetim gecikti ama kist oluştu galiba diye bakın test yaptım yine bişey yok..... bi de dün öğlen idrar sonrası çok az bi kaç damla kan geldi.... ama hala bişey yok... akıntım oluyo ama kan yok.. ben dedim eyvah geldi kırmızılar ama yok... ne olabilir geliyorum mu dedi acaba.............

arkadaşlar dün doktra gittim fitil vermişti antibiyotikle onları kullanıp hala daha kurumamiş ya tekrardan bidaha verdi kullanan varmı ?aramızda ilişkiyide yasakladı ilkinde yasaklamamiştı 7günlük inşallah kurur ya neden bulaştı bu illet akıntı doktorda cok hoş şaşırttı beni bakarsın akıntın durduysa benim işim bitmiştir gelmeyecekmiyim diye sorudugumda. anlayamadım sadece akıntıyamı bakacak bu ben nasıl diyecem yumurta takıbi yapalım diye bunları doktor önermez mi arkadaşlar şaşırdım kaldım ya zaten yakın diye buldum bu doktoru inşallah ii ugurlu gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…