- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #2.041
Canım ben Sema Yıldırım'a gidiyorum Lina'da. Ben önce adetim geciktiği için gitmiştim. ben 6 aylık evliyim ve ekim sonunda adet olmadım. Sema hanım baktı ve kist gördü.adet söktürücü ile kistim gitti ve adet oldum. sonraki ay yumurtalama takibi yapalım dedik fakat görüldü ki benim yumurtalar 12 13 cm den fazla büyümüyor ve çatlama olmuyor.Ayrıca yumurtalıklarda polikistikover görünümü hakim. Ben takibi yaptığımız o ayda adet olmadım yine söktürücü verdi bana ve adetin 5. günü klomen başladı. Yumurtalarına biraz destek olalım dedi. Bu ay çok şükür 20 ve 16 cm 2 yumurtam olmuştu. kontrolün ertesi günü çatlatma vuruldum ve şimdi beklemedeyim.
Mine ve Şükran hanımı bilemiyorum ama Sema hanımdan çook memnunum.çok şeker bir kadın.
yoktur Allahın izniyle haberdar et beni mutlaka dualarım seninle
canım sema hanımı biliyorum ama pek tanımıorum ablamda mine hanıma gitti çok memnun kaldığı için bende onu tercih ettim şubatta çağırdı smear için bakalım ne diyecek başka.bende 1,5 yıllık evliyim korunmayı bırakalı 7.ayımızdayız.hayırlısı olsun hepimiz için yumurta takibi için ne kadar ücret oduyorsun?
canım ben bağ-kur ile bakılıyorum... testlerden ve muayenenin bir kısmını veriyorum... yapılan testlere göre ödediğim fark değişiyor. Valla şükran hanım ve mine hanım'ın da methini çok duydum fakat onlar riskli gebelikler ve doğumlarda daha profesyoneller sanırım. İnşallah sende güzel sonuçlar alırsın canım... ayy belki birbirimizi görmüşüzdür Lina'da :)
burada lina ya giden birkaç kişi daha var.kimisi çok memnun kimisi hiç memnun değil... Ben şu ana kadar bir terslik yaşamadım ve memnunum.
Eğer yumurta takibi başlayayım ve öyle şansımı deneyeyim diyorsan istersen 1 kere de Sema hanımdan randevu al. Çünkü onun hastaları genelde hep yumurta takibi yapılanlar pcos'lular falan.
nerde emirvaki yapmak yapmiş olsam hiç ne yer ne içer iyilikle yola getirmeye calişiyorum ama laz inadı var benimkinde ona söylemeden yapacak artık ne zaman eser de yaptırır orası mecul işide yogun fırsatıda yok onun esnekligine beklersem herhalde seneye belki yapar ))) yada bana süpriz yapar heran herşey yapabilir daha konusunu acmıyorum sabrediyorum ben cok tez canlıyımdır sabırda fazla yoktur bende hemen olsun bitsin derim yarın doktora gidecem bakalım ilaç vermişti ya fitil bitti antibiyotik kaldı 7tane yarın için cagırdı ne yapacak bakalım iltihap kurumuştur inşallah akşam görüşürüz canımamin sağlık sıhhat versin.meçhul burda kalıp kalmayacağımız Allah bilir..hareketsiz yaşamdan evet ama başlıycam ben koşmaya inşallah.kabul etti testi hiç öyle huysuzluk yapmaz ama nasıl vercem diye o da düşünüyor stres yapıyor kendisine bende herkes veriyor sende verip çıkarsın diyorum.niye kızıyormuş düşük belki onun yüzünden oldu bizler neler çekiyoruz biraz çaba göstermeli ben sigarayı azalttırmaya su içmesine bitki çayları içmesine zorluyorum valla bu bitcek diyorum soğutmadan iç diyorum emri vaki yapıyorum artık ayy bunuda ye bunuda iç yapmıyorum:CüvCüv: konuşuruz bugün yine öpüyorum
merhaba arkadaşlar benim 2.bebek özlemim 18 ocak sabırsızlıkla bekliyorum çift çizgiyi...
merhaba arkadaşlar benim 2.bebek özlemim 18 ocak sabırsızlıkla bekliyorum çift çizgiyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?