2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
hayırlısı olsun hakkında ben dua ederken hayırlısıysa sağlıklı hayırlı evlat ver diyorum hep.hee birde birşey sorucam şu ismin altında gel artık bebeğim yazıyor ya nereye nasıl yazı yazılıyor?

tatlım kullanıcı paneline gir sonrada profili dünle seçeneğine gir ordan yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam olmazsa bi tekrar bakarım senin için hatırlamaya çalışırım

profili düzenlede kişisel rütbeyi değiştiriyosun heralde bak buda şimdi geldi aklıma inşallah doğru hatırlamışımdır

ya hayırlı sağlıklı olsun ama ben erkek bebiş istiyorum hep ama kız olcakmış gibi bir his var içimde olursa evet açelya koymak istiyorum ama erkek bebişe bir isim bulamadım.sen ne düşünüyorsun?

merhaba arkadaslar. nasılsınız? gün geçtikçe yenı yenı bebiş haberleri alalım inşallahh. öpüyorum hepınızı

jarnana tatlım yeni adet tarihim 9 ocak yazarmısın tatlim geldi kırmızılar neyse topiğin ilk hamişi olamadım ama ilk kırmızısı gelen ben oldum kısmet böyleymiş

Merhaba kızlar. Ben geldiğimde kimse olmuyor burda. Sohbet edemiyorum :sinifsinif:
Bebek düşünmeden önce takmam kafaya oluruna bırakırım diyordum ama insan ister istemez takıyormuş.
Günler beklemekten her zamankinden daha yavaş geçiyor sanki.
Rabbim hayırlı zamanda hayırlısını ve sağlıklısını versin inşaallah. :Saruboceq:

jarnana tatlım yeni adet tarihim 9 ocak yazarmısın tatlim geldi kırmızılar neyse topiğin ilk hamişi olamadım ama ilk kırmızısı gelen ben oldum kısmet böyleymiş

evet canım ya kısmet böyleymişş bende pazartesi akşamı gördüm kırmızıları bugün kendime geldim insan bi iki gün çok moralsiz oluyo..Allah sağ salim gönderirir inşallah bebişlerimiz yılın ilk ayında.En iyisi aslında oluruna bırakmak keşke yapabilsem.mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…