2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
selam kızlar epeydir giremedim geçmişi okuyamadım ama inşallah güzel haberler vardır.
benim bu ay ilk denemem ama şimdiden sabırsızlanmaya başladım eyvahedigeldismile resmen gün sayıyorum 8 gün sonra kendimi eczanede test alırken bulabilirim kaydirigubbakcemile3
şimdi aylardır bekleyen arkadaşları daha iyi anlıyorum her ay aynı stres Allah yardımcımız olsun

bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah hepimiz kucağımıza bebişlerimizi sağlık sıhhatle hayırlısıyla bir an önce alırız

selam,

bizimde ilk denememiz bu ay :)
Son adet tarihin neydi. benim 30 aralık. Sanırım aynı zamanlar.

Kızlar beni silin Ocak listesinden bugün adet oldum bu ay klomenle ilk denemem tutmadı.İnşallah 2. ay için umutluyum. Yeni tarihim muhtemelen 18 Şubat

selam,

bizimde ilk denememiz bu ay :)
Son adet tarihin neydi. benim 30 aralık. Sanırım aynı zamanlar.

benimki de 28 Aralık canım ben 2. yi istiyorum ilk gebeliğim çok kolay olmuştu 2.de aynı olacak sanıyordum ama aslında o kadar da kolay değilmiş o yüzden bu ay için çok ümitlenmemeye çalışıyorum

benimki de 28 Aralık canım ben 2. yi istiyorum ilk gebeliğim çok kolay olmuştu 2.de aynı olacak sanıyordum ama aslında o kadar da kolay değilmiş o yüzden bu ay için çok ümitlenmemeye çalışıyorum

Allah bağışlasın canım. Umarım ikinci de gelir hayırlısıyla. Dediğim gibi bizim bu ay ilk denememiz 6 aylık evliyiz daha ama ben çok heyecanlıyım. Umarım üzmez rabbim bizi bu konuda. günlerimin yakın olduğu birileri olsun istiyorum. takip etmek için:)

teşekkürler canım inşallah rabbim çok bekletmez bir an önce hayırlısıyla bebişini alırsın kucağına

sen yazınca anladım yasin bittikten sonra suya üflücez sağol canım yordum kusura bakma
canım nasılsın görüşemiyoruz kaç gündür
ben gündüzleri fırsat bulup giremedim geceleride dizi yüzünden arada bir baktım cıktım sen neler yapıyorsun bakalım calışmalara devammı bende 3gün sonra başlarım ama bu aydan ümit yok haftaya hastalanırım kesin ondan sonra benide listeye eklersin degilmi son adetim olur inşallahhhhhh

öyle düşünme belki hastalanmaszsın ümidini yitirme biz artık bebek için çalışmıyoruz ya ne zaman canımız isterse :kedi: bendeözledim valla denk gelip görüşürüz yine bende giremedim bugün gündüz

yok canım calişma yapmadık ya fitilden dolayı doktor korunun dedi ya hamile kalmamaya calış dedi riskliymis ondan fitil bittikten sonra antibiyotikte var ya bittikten sonrada yumurtlamam zaten gecmiş oluyor adetim yaklaştı ondan dedim canım bencede kendi laline bırakman cok ii olmuş insan stres yapıyor zaman gecmiyor bir aklımızdan cıkarta bilsek o ay kesin hamile kalırız emin ol

arkadaşlar bebek isteyenler düşük yapanlar ikiz isteyenler içeri diye bir konu açtım kulupteki herkes faydalansın diye girip bakın isterseniz çok güzel dualar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…