- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #2.181
evet canım anladın sen onu yerimseniben
yok canım ne demekkk
inşlhh vesile olurrrr hamile kalmamıza :Saruboceq:
selam kızlar epeydir giremedim geçmişi okuyamadım ama inşallah güzel haberler vardır.
benim bu ay ilk denemem ama şimdiden sabırsızlanmaya başladım eyvahedigeldismile resmen gün sayıyorum 8 gün sonra kendimi eczanede test alırken bulabilirim kaydirigubbakcemile3
şimdi aylardır bekleyen arkadaşları daha iyi anlıyorum her ay aynı stres Allah yardımcımız olsun
selam,
bizimde ilk denememiz bu ay :)
Son adet tarihin neydi. benim 30 aralık. Sanırım aynı zamanlar.
Kızlar beni silin Ocak listesinden bugün adet oldum bu ay klomenle ilk denemem tutmadı.İnşallah 2. ay için umutluyum. Yeni tarihim muhtemelen 18 Şubat
benimki de 28 Aralık canım ben 2. yi istiyorum ilk gebeliğim çok kolay olmuştu 2.de aynı olacak sanıyordum ama aslında o kadar da kolay değilmiş o yüzden bu ay için çok ümitlenmemeye çalışıyorum
Allah bağışlasın canım. Umarım ikinci de gelir hayırlısıyla. Dediğim gibi bizim bu ay ilk denememiz 6 aylık evliyiz daha ama ben çok heyecanlıyım. Umarım üzmez rabbim bizi bu konuda. günlerimin yakın olduğu birileri olsun istiyorum. takip etmek için:)
canım nasılsın görüşemiyoruz kaç gündürsen yazınca anladım yasin bittikten sonra suya üflücez sağol canım yordum kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?