2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
hoşbulduk canım... bebiş ya uyuyacak ya da işi olacak ki nete girebileyimm... benim da canım sıkıldı... nete girmessem ne yapacaam ayyy...bayanssulusmile

:) kocişini demedim avatardaki resmini demiştim ama neyse vallahi net olmazsa çok üzülürüm ben ailemle bile net sayesinde görüşebiliyorumzemuszemus

iyiki benim laptop kocişinde pc si var yoksa kavga ederdik heplmaz: yapıyormusun verdiğim duaları.biryerden haber gelcek bebek sahibi olmak için dualar göndercek paylaşıcam burdada ama kimse yapmıyor üzülüyorum hem istiyorlar hem yapmıyorlar

hoşbulduk canım... bebiş ya uyuyacak ya da işi olacak ki nete girebileyimm... benim da canım sıkıldı... nete girmessem ne yapacaam ayyy...bayanssulusmile

benim şimdilik tek bakabileceğim bebiş kociş yaa ondaannn öyle anladım galibaaa kaydirigubbakcemile3 değiştirsem dimi artık uyansın yaaa...

canım ya varis demiştin. onu yapabiliyorum ama Ali İmran suresindeki ayeti okuyamam şimdi dimi?? 37. ayet miydi?? yanlış hatırlamıyorum inş.

evet canım sonunda bende yeni ay yeni umut diyebildimm zemuszemus

bu arada kıslar yasini şerifi okuyup selamin kavlemmirrabbirrahim yerine gelince tesbihle 188 defa okuyup suya üflüycez ve bitircez sureyi sonra şifa niyetine içicez inşlhhh şifa olur kıslar
bende reglim bitince yapıcam inşlhh 41 gün:Saruboceq:

nasıl yapıldığınıa anlayamadım canım ya tekrar anlatırmısın

yasini şerifin selamın kavlenmirrabbirrahim ayetine gelince orayı 188 defa tesbihle çekiyoruz sonra sureye devam ediyoruz bitirince suya üflüyoruz(tabi suyu yanımızda hazır edelim)şifa niyetine içiyoruz
41 gün yapılcak canım
inşlh bu sefer anlatabilmişimdir :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…