2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .

geç döllenmedir inşallah müjdeni alırızzz:hulya:

özlettin be güzelim nerelerdesin sen? hayıt suyuda satılıyormuş içemiyorsan onlardan al istersen.şükür olmuşsun hadi önümüzdeki ayada bebiş geliverir bakarsınopuyorumnanaktan

geç döllenmedir inşallah müjdeni alırızzz:hulya:

ama öyle bbir ihtimal yok dedim ya pek verimli geçmedi bu ay diye. bu ay istiyoduk normalde ama esim sonradan vazgecti bir ay daha bekleyelim dedi cok canım sıkıldı ama sonucta ikimizin de istemesi gerktiğine inandığım için ısrar etmedim. ümidim yok o yüzden
niye gecikti bilmiyorum ohaoldumsmile

slm kızlar cumartesi ovulasyon günümdü o günden beri sağ kasığımda ağrı var ve akıntı var neden olabilir

selam arkadaslar aranıza gelebilirmiyim bende subat ayında
bir bebiş istiyorum artık 8 ay oldu ilk umudumu kaybedeli ümidimi yitirmedim.
allahım herkeze hayırlısını nasip etsin

bende bu sene hamile kalmak istiyorum.1 oglum var 2.çocuk istiyorum.çin takvimine göre mart ayı kız birde mayıs diger aylar hep erkek sizce dogrumu çin takvimi.tabiki önce saglıklı hayırlı bir evladımın olması ama insan farklı cinsiyet istiyor.umarım isteyen herkes en kısa zamanda çift çizgiyi görür.

özlettin be güzelim nerelerdesin sen? hayıt suyuda satılıyormuş içemiyorsan onlardan al istersen.şükür olmuşsun hadi önümüzdeki ayada bebiş geliverir bakarsınopuyorumnanaktan

canım haftasonu eşim evde olunca giremiyorm. daha doğrusu o buraya girip stres olduğumu düşünüyor. ben ise tersini. kendimi rahatlatmak için giriyorum. bebek yapmanın kolay olduğunu zannediyordm ama zormuş gerçekten. benim gibi aylardır uğraşan insanın nadir olduğunu zannediyordum ama çokmuş.... neyse bu uzar da uzar. pazar günü adet olduğum için çok ağrım vardı. sürekli uyudum. dün de bi arkadaşa gitmiştik.
hayıt suyuna alışamıyorum ama zorla da olsa içiyorum. suyu acı değil midir ki?
sen nasılsın? nasıl gidiyor canım.. ben de özledim ayy hepinizi..:sm_cool:
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz hepinizzz...

canım çin takvimiyle alakalı olan bişey değil bencee. bazı takvimlerde de yumurtlamadan önce ve sonra cinsiyet değişiyorr..Allah bağışlasın bi oğlun varmış bak bence hiç düşünme takvim makvim. aylardır uğraşıyozz bizde bebiş yokk.. sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun daa inş. :Saruboceq:

ne stresi ya insan motive oluyor..bende kolay kendiliğinden geliverir hatta ayy yinemi hamileyim diye üzüleceğimi sanıyordum değilmiş malesef..suyu acı değilmiş daha rahat içiliyormuş ama istersen içme midene falan dokunmasın ben soğan suyu içcektim 2gün içebildim dokundu çok..gel de kaynatalım azcıkolumunekankayizsmile

Allah bağışlasın evladını kardeşide hemen gelsin inşallah.çin takviminin yanlış olduğunu çok söyleyen var bence sen cinsiyet belirleyen gebelik takvimini kullan advanced woman calendar gibi o zaman daha iyi olur hoşgeldin aramızaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…