- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #2.141
merhaba kızlar şu uğurlu listeye benide eklermisiniz.
canımm çok sevindim. Hayırlı olsun. nasıl öğrendin test negatif cıkmıstı diye hatırlıyorum. kacıncı gun yaptın? benim de gecti sanırım gunum ben pek ümitli değilim bu aydan. ama hala olmadım. bugun test yaptım negatif çıktı. ama baya bi akıntım var. hatta bugün adet oldum sandım eve geldim baktım ki bi şey yok sadece akıntı. bilmiyorum ne olur bu işin sonu...bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile2slm kızlarr.. ne zamandır giremiyorum. pazar günü nihayet adet oldm. yeni tarihim 17 şubat...
hamiş var galibaa.. htyz hayırlı olsun canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn... başka var mı kızlarr geçmişi okumadım ama... hadi iinş. her girdiğimde güzel bi haber alayımm...delikafadulden
geç döllenmedir inşallah müjdeni alırızzz:hulya:
özlettin be güzelim nerelerdesin sen? hayıt suyuda satılıyormuş içemiyorsan onlardan al istersen.şükür olmuşsun hadi önümüzdeki ayada bebiş geliverir bakarsınopuyorumnanaktan
bende bu sene hamile kalmak istiyorum.1 oglum var 2.çocuk istiyorum.çin takvimine göre mart ayı kız birde mayıs diger aylar hep erkek sizce dogrumu çin takvimi.tabiki önce saglıklı hayırlı bir evladımın olması ama insan farklı cinsiyet istiyor.umarım isteyen herkes en kısa zamanda çift çizgiyi görür.
jarmana iyi dileklerin için teşekkürler...inşalllah hayırlı zamanda olur bebişlerimiz
canım haftasonu eşim evde olunca giremiyorm. daha doğrusu o buraya girip stres olduğumu düşünüyor. ben ise tersini. kendimi rahatlatmak için giriyorum. bebek yapmanın kolay olduğunu zannediyordm ama zormuş gerçekten. benim gibi aylardır uğraşan insanın nadir olduğunu zannediyordum ama çokmuş.... neyse bu uzar da uzar. pazar günü adet olduğum için çok ağrım vardı. sürekli uyudum. dün de bi arkadaşa gitmiştik.
hayıt suyuna alışamıyorum ama zorla da olsa içiyorum. suyu acı değil midir ki?
sen nasılsın? nasıl gidiyor canım.. ben de özledim ayy hepinizi..:sm_cool:
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz hepinizzz...
selam arkadaslar aranıza gelebilirmiyim bende subat ayında
bir bebiş istiyorum artık 8 ay oldu ilk umudumu kaybedeli ümidimi yitirmedim.
allahım herkeze hayırlısını nasip etsin
bende bu sene hamile kalmak istiyorum.1 oglum var 2.çocuk istiyorum.çin takvimine göre mart ayı kız birde mayıs diger aylar hep erkek sizce dogrumu çin takvimi.tabiki önce saglıklı hayırlı bir evladımın olması ama insan farklı cinsiyet istiyor.umarım isteyen herkes en kısa zamanda çift çizgiyi görür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?