2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
Slm arkadaşlar öncelikle güzel haber alanları tebrik ederim.Darısı başımıza inşallah.Böyle beklemek ne zormuş ben sadece kendimi beklerken şimdi hepinizi merak ediyorum.opuyorumnanaktan

bende gece uyumaya çalışırken aklıma geliyor liste tarihler vs. kaydirigubbakcemile2 çok zor beklemek çokkkkk:hulya:

ya kızlar benim tarimhim 27 ocaktı olmadım ama hiç belirtim yok göğüslerim dolgun ama ağrı yok kasık ağrımda yok bundan 2 gün öncesine kadar kasıklarımda böle batma gibi bi his vardı artık yok=) ama 26 sında test yaptım negatifti fisfisfis

canım çok tşk. ederim amin hepimizin inşallah benim ilkti bu ay ama işte dediğin gibi insan meraklanıo hayırlısı bakalım

arkadaşlar nerdesiniz jarnana sen neredesin karşilaşamıyoz bende ii arada bi bakıyom ama kimsecikler yok ya bulut da hamileymiş cok sevindim ya allah bizede nasip etsin bi hastalansam da bende başlasam calişmaya kararlıyım şubat ayında kalacam cok umutluyum nedense içimde öyle bir his var bakalım allahım nasip eder inşallahhhh

canım sen haladaha hastalanmadınmı kız yoksa teyze oldukmu 7gün gectimi enson kacında oldun adet ay ben meraktan catladım kan testi yaptırsana inşallah hamilesindir 2010 hepimiz allahın izniyle bebişlerimizi kucagımıza

iyi akşamlar kızlar ben bugün regl oldum kısmet şubata artık
jarnana yeni tarihim 28 şubat düzeltir misin canım
ilk denemede olcak gibi baya havaya girmiştim ya

inşallah canım iltihabın geçmiştir umarım maydonoz suyunu yapmışsındır.burdayım ben hep canım sen yoksun günlerdir bende merak etmeye başlamıştım.şubatta olamdı kedişler gibi martta kalırız inşallahhhhhhhhhhh:roflol:

iyi akşamlar kızlar ben bugün regl oldum kısmet şubata artık
jarnana yeni tarihim 28 şubat düzeltir misin canım
ilk denemede olcak gibi baya havaya girmiştim ya

değiştiririm canım hadi yeni ay yeni umut oğluşuna kardeş gelicek merak etme sen sorma o havalara girmeyi bu ay kesin hamileyim tripleriniolumunekankayizsmile

şükür kavuşturana nasılsın canım inşallah dedigin gibi olur şubat da kalmak bende iyiyim gündüzleri fazla giremiyorum gec kalkıyorum iş güç baktıgımdada kimsecikler yok bugün kar yagdı ankaraya ilk kar düştü komşularla kar topu oynadık cok güzeldi

ayyy burasıda 3gündür karlı ama eşim grip çıkıp oynayamadık iyi yapmışsınız enerjinizi atmışsınızdır..verdiğim duaları okuyormusun canım tekrar vereyim istersen???

maydonuzu yapmadım canım ilaçlar fitiller bitti doktorada gitmedim cok az akıntı oluyor abartılacak kadar degil doktor kontrol et dedi nasıl anlayacam bunu akıntı normalde cokmu olur senin bi bilgin varmı korunmayıda bıraktık bakalım bu ay beklentim yok zaten kalma demişti doktor korkuyorum da bide kaldıysam diye gögüslerim şiş normalde bugun yarın olmam lazım benim adetim geri vurur 4 yada 6gün ocak 2 de olmuştum yarın olurum herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…