- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #2.301
Slm arkadaşlar öncelikle güzel haber alanları tebrik ederim.Darısı başımıza inşallah.Böyle beklemek ne zormuş ben sadece kendimi beklerken şimdi hepinizi merak ediyorum.opuyorumnanaktan
canım keşke b hcg yaptırmasaydın ya şimdi stresten gelmiyordur doktora git istersen söktürücü verir[/QUOT
cnm ya ne bileyim ilk denemem hemen öğrenelim istedik işte neyse yeni tarihim 22 şubat:)))
birdaha b hcg yaptırma ben bir kez yaptırmıştım nasıl pişmanım bilemezsin gününün geçmesini bekle regl olmazsan zaten göbüşün bebişlidir Şeniz
cvp veren yok mu bana =( hamile olsaydım eğer çıkarmıydı bi gün önce yaptığım testte....
kızlarrrr yemekten sonra çaylarınızı kahvelerinizi alıp gelin ya kaynatalım azcık öpüyorum şekerparelerim bayanssulusmile
canım kan testi mi yaptırdın beta hcg isimli kan testi kesin sonuçtur prediktör de hata olabilir?
idrar testi yaptım canım evde az önce yine yaptım yine negatif hiç belirtimde yok regl namına anlamadım gitti
arkadaşlar nerdesiniz jarnana sen neredesin karşilaşamıyoz bende ii arada bi bakıyom ama kimsecikler yok ya bulut da hamileymiş cok sevindim ya allah bizede nasip etsin bi hastalansam da bende başlasam calişmaya kararlıyım şubat ayında kalacam cok umutluyum nedense içimde öyle bir his var bakalım allahım nasip eder inşallahhhh
iyi akşamlar kızlar ben bugün regl oldum kısmet şubata artık
jarnana yeni tarihim 28 şubat düzeltir misin canım
ilk denemede olcak gibi baya havaya girmiştim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?