2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
nasıl kontrol ediceksinki sen önceden bile iltihap olduğunu anlamamıştın bol bol su iç maydonozu da iç hamileliği kolaylaştırıyormuş o rahimi temizleyip.adetliyken yap en azından belki faydası olur bu ay hamile kalırsın.korkma canım birşey olmaz sen ferah tut kendini vesvese yapma.benimde 4gündür çok kötü kasıklarım belim ağrıyor sağa sola bile dönemiyorum yatakta canım yanıyor çok ilthap yada kist oldu sanırım ya

okuyorum canım bugün arkadaş bana ya varis i oku dedi tesbih cek dedi onu araştırdım internetten senin de zaten eklemişsin bizler için araştırmış paylaşmışsın olmasaydı oraya ekleyecektim cok saol canım allah razı olsun bende bildiklerimi eklerim ben 110 kez bismillahırrahmanırrahimi yazmıştım kendime 1 ay taşidım 2 ay cıkarttım daha da takamadım takacam ama her cuma günü yasin okuruz burda arkadaşlarla allah razı olsun arkadaş her zaman bizlerede dua eder inşallah kabul olur bende ediyorum tanıdık tanımadık kimin cocugu olmadıysa allahım birgün dualarımızı kabul edecek inanıyorum

kız belkide bebiş geliyor bellimi olur varmı sende kis yada iltihap ne zaman adet günün inşallah kalmışsındır inşallaaaaaaaaaaahhhh

o arapça yazılıyor dimi canım? aöa o yazıldığında çocuk doğana kadar çıkartılmıyormuş keşke çıkartmasaydın.4cuma ya evvel çekilcek 1000 kez onuda yap istersen.amin inşallah Allah kabul etsin.bizde eşimle 500yasin e başladık inşallah 2ayda bitiririz.amin ya evlatsızlıkla sınamasın RABBıM

kız belkide bebiş geliyor bellimi olur varmı sende kis yada iltihap ne zaman adet günün inşallah kalmışsındır inşallaaaaaaaaaaahhhh

yok ama ne bileyim 4gündür dediğim gibi hareket edemiyorum nasıl sancıyor nasıl anlatamam.bir sağ tarafa geçiyor bir sol tarafa temizlik bile yapamadım belimde kopuyor.inşallahhhh ablacım ama bilmiyorum ya daha 5gün var adetime bakalım kısmet.eşim doktora gidelim demişti hatta o kadar kötü oluyor yani.

canım ya ben konuları bulmakta zorluk cekiyorum bunun basit bir yolu varmı konu teker teker bakıyorum sayfalara konunun başına kesin vardır da ben bilemiyorum

sen doktorunu değiştir pelinsee bak burda ankaralı olan arkadaşlar lina kadın sağlığı merkezine gidiyorlarmış çok iyiymiş sende oraya git adetinin 3.günü yaşını düşük yaptığını iltihap olduğunu çocuk istediğinizi söyle ilgileniyorlarmış çok haberin olsun.

yok canım türkce olarak öyle ezan okunmadan yazacaksın ben öyle yaptım muska şeklinde sardım muşambaladım taktıydım üstüme
dogru diyorsun cıkartmamam gerekiyordu takacam ama

canım ya ben konuları bulmakta zorluk cekiyorum bunun basit bir yolu varmı konu teker teker bakıyorum sayfalara konunun başına kesin vardır da ben bilemiyorum

dur ben sana tekrar ekleyeyim sonrada her sorana o sayfanın numarasını veririm daha iyi olur bulutta hamileymiş 9.hamilemiz hadi ablacım sıra sendeee inşallah:hulya:

yok canım türkce olarak öyle ezan okunmadan yazacaksın ben öyle yaptım muska şeklinde sardım muşambaladım taktıydım üstüme
dogru diyorsun cıkartmamam gerekiyordu takacam ama

bence sen yeniden yaz onu tak birdahada çıkartma bende yapayım ama burda ezan okunmuyor ya nasıl ayarlıcam bilmiyorum..

ben 41 yasin okudum dualattım allah kabul etsin inşallah dualarınız kabul olur onuda yapacam ama hastalanırsam okuyabilirmiyim yarın cekecem sabah

ya cok sevindim buluta pek de girmiyor hamileler canım şubat hamileleri diye not düş bence bakalım her ay kaç kişi olur olmazmı işine karişmak gibi olmasın da bizlerde hırs eder bir an önce kavuşuruz dermişimmmm

yazıyorum her gece ben ama bak şimdi yazayım yine hamişleri.şubat hamişleri ocakta olamayanlar yani bizler olcaz inşallahhhzemuszemus yazayımmı hepimizin ismini şubat hamişleri diye daha hamiş olmadan:roflol:

canım şimdi okudum evet bende duydum orayı gidecem artık şubat bi atlatalım calışmayı yapalım olmasa gidecem canım cok tşk inşallah gerek kalmadan olurda

yok
öyle degil bulut hangi ayda şubatta başka kalanlar hepsi kaldıgı ayı yani demek istedim kalmayanı neden yazasın kızzzz

yok
öyle degil bulut hangi ayda şubatta başka kalanlar hepsi kaldıgı ayı yani demek istedim kalmayanı neden yazasın kızzzz

olsun be belki yazdık diye kalırız olumunekankayizsmile şaka yapıyorum ya sadece merak ettim ismimizin yanına hamile yazsak yakışırmı diye :) şimdi göbüşüme yastık koydum eşimde fotoğraf çekti aynı 9aylık gibi göbüşüm yastıklı dedim nasıl güldük yaa:roflol::roflol: inşallah bebişlide olcak diyo kaydirigubbakcemile3

canım şimdi okudum evet bende duydum orayı gidecem artık şubat bi atlatalım calışmayı yapalım olmasa gidecem canım cok tşk inşallah gerek kalmadan olurda

git bir an önce ablacım yaşınız kritik biraz anca 9 ay geçcek doğum falan derken anca 2011 e kalcak bizim hamilelikler diye üzülüyorum ben valla ya.selma doktor iyiymiş galiba ben mirayla gayeye sorarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…