- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #2.341
slm kızlar bugün çizgi koyulaşmış mı diye test yaptım negatif çıktı yarı sabah kan testi yaptırcam bakalım ne çıkacak
allah hep güldürsüün canım inşallah bir gün gercegi olur sen o duayı yollamişsın zaten temizlendikten sonraki 3günü yapacan ezan okunmadan 12.13 gece okunuyor 11de başlarsın yazmayaolsun be belki yazdık diye kalırız olumunekankayizsmile şaka yapıyorum ya sadece merak ettim ismimizin yanına hamile yazsak yakışırmı diye :) şimdi göbüşüme yastık koydum eşimde fotoğraf çekti aynı 9aylık gibi göbüşüm yastıklı dedim nasıl güldük yaa:roflol::roflol: inşallah bebişlide olcak diyo kaydirigubbakcemile3
pozitif çıkanı ilk idrarla yapmıştım bugünkünü öğleden sonra yaptım ne bileyim ya canım sıkkın bu gece zor uyurum
günün kaç gün gecti bulut belirtidende anlayabilirsinslm kızlar bugün çizgi koyulaşmış mı diye test yaptım negatif çıktı yarı sabah kan testi yaptırcam bakalım ne çıkacak
allah hep güldürsüün canım inşallah bir gün gercegi olur sen o duayı yollamişsın zaten temizlendikten sonraki 3günü yapacan ezan okunmadan 12.13 gece okunuyor 11de başlarsın yazmaya
canım sana gec cevap yazdım cay demlemeye gittim eşim bekliyor başindan kalksada otursam diye allahdan kurtlar vadisi varda almıyor elimden onu izliyor hepsini okudum cok saol canımo yüzden olmuştur bak stres yapma birşey olur sen ilk yaptığına güven yarın zaten rahatlarsın doktorda canım
umarım kızlar
benim şansım ya negatif isede hiç şaşırmam sabah kan testi vercem hayırlısı öptüm
canım sana gec cevap yazdım cay demlemeye gittim eşim bekliyor başindan kalksada otursam diye allahdan kurtlar vadisi varda almıyor elimden onu izliyor hepsini okudum cok saol canım
öyle deme canım dur bakalım pozitif düşün hemen kendini salma öyle bak yarın güzel haberler vereceksin bize yoksada üzülme ne yapalım elbet bizlerinde birgün yüzleri gülecek bak benim yaşimda geciyor sen kaç yaşindasın bilmiyom ama ben ne yapim ya ya menepoza girersen ya sen üzme tatlı canını pozitif düşün tamam mıgünüm en geç bugündü
belirtiler var
ekim anneleride aynı şeyleri yaşıyormuş bakalım testte mi sorun var bende mi var yarın belli olacak aylardan beri ilk defa dün gece huzurlu uyumuştum
bu kadarmış demekki mutluluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?