2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
herbalist dr selçuk kaya

Neden özellikle kısırlık üzerinde duruyorsunuz?
Biz ailece yıllardır ot ve bitkilerle uğraşıyoruz. ıÜ ışletme Fakültesi mezunuyum, ancak 11 yıldır bu işi yapıyorum. Kısırlık artık çok yaygın. Özellikle de sigara ve kahve erkekliği öldürüyor. Biz yıllardır kısırlık üzerinde çalıştık ve karışımlarımız sayesinde birçok kişinin çocukları oldu.

Kısırlığa Yeşil Umut
Hastalıkların hatta kısırlıkların bile tedavisinde ilaçlar kadar yeşilliklerin yani bitkilerin rolü var. Soğan, sarımsak ve kırkkilit otu kısırlığı önüne geçiyor.

Sperm Kalitesi Artıyor
Tempo Dergisi son sayısında herbalist Selçuk Kaya’ nın birçok çifti bebek sahibi yapan bitkisel karışımlarına yer verdi. Bitkisel karışımların sperm sayısının ve yumurtlamanın artmasına yardımcı olduğunu iddia eden herbalist Selçuk Kaya, en büyük ilacın soğan, sarımsak ve kırkkilit otu olduğunu belirtiyor. Kaya, yaptığı karışımlarda özellikle Adapazarı soğanını kullandığını, çünkü bu soğanın spermin hareketliliğini arttırdığını söylüyor.

Kırkkilit Otu Yararlı
Ancak soğan tüm kısırlık türlerinde etkili olmuyor. Örneğin tüpleri tıkalı kadınlarda işe yaramıyor. Kaya’ nın yumurtlama düzensizliği nedeniyle hamile kalamayan kadınlara önerisi Kıkkilit otunu ıhlamur gibi kaynatarak içmeleri. Ancak bitkisel tedavi uygulayanlarla doktorlar ortak noktada buluşmuyor. Örneğin jinekolog Doç. Dr. Cem Fıçıcıoğlu çiftlerin ancak doktor tedavisiyle bebek sahibi olabileceğini savunuyor.

Spermlere Soğan Sarmısak Dopingi

Türkiye’nin en çok okunan haftalık aktüel dergisi Tempo’ nun son sayısında yer alan habere göre kısırlık tedavisinde soğan, sarmısak ve kırkkilit otu kullanılıyor. Bu bitkiler sperm sayısının artmasını sağlıyor.

TEMPO Dergisine konuşan Herbalist Selçuk Kaya, bitkisel karışımların sperm sayısının artmasına, yumurtalıkların çalışmasına yardımcı olduğunu söyledi.

Berlin Üniversitesi’ yle diyalog halinde çalıştığını bildiren Kaya, en büyük ilaçların soğan, sarmısak ile kırkkilit otu” otu olduğunu belirtti. Herbalist Kaya, Tempo’ nun sorularına şu cevapları verdi:

Neden özellikle kısırlık üzerinde duruyorsunuz?
Biz ailece yıllardır ot ve bitkilerle uğraşıyoruz. ıÜ ışletme Fakültesi mezunuyum, ancak 11 yıldır bu işi yapıyorum. Kısırlık artık çok yaygın. Özellikle de sigara ve kahve erkekliği öldürüyor. Biz yıllardır kısırlık üzerinde çalıştık ve karışımlarımız sayesinde birçok kişinin çocukları oldu.

Kısırlığın özellikle hangi türlerinde bitkisel karışımlarınız yararlı oluyor?
Özellikle tüpleri tıkalı olan birçok kadın, karışımlarım sayesinde en fazla yıl içinde hamile kaldı. Bitkisel karışımlar, sperm sayısını arttırmakta spermleri güçlendirmekte, yumurtaların çalışmasında, spermin yumurtalarda tutunamadığı durumlarda, kist ve miyom olaylarında da yararlı oluyor Tıkalı tüpleri açmaktaki başarı oranı ise % 95’ lere çıkıyor. ınsanlar tüp bebek merkezlerine 5000-10.000 dolar para veriyorlar. Bu paralara yazık günah. Çünkü çok pratik çözümlerle bu işin içinden çıkılabilir. Şu an TÜBıTAK bizi destekliyor. Ayrıca Berlin Üniversitesi ve Berlin Humboldt Üniversitesi’ nden profesörlerle de diyalog halindeyiz. Yaptığımız özel kısırlık macunu. Suudi Arabistan’da, Mısır’da bile satılıyor.

Ne Gibi Karışımlar Kullanıyorsunuz?
Tamamen bitkisel karışımlar, bitkisel özler, özellikle bitkisel yağlar kullanıyorum. En büyük ilacım soğan ve sarımsak.Özellikle de Adapazarı soğanı çok yararlı. Çünkü Adapazarı soğanı özellikle spermleri güçlendiriyor, Ancak bunları ilaç şeklinde kullanmayı bilmek lazım. Bir de yöresel farklılıklar var. Soğan. sarmısak. kısırlığın her tipine uygun değil. Tüpleri tıkalı olan kadınlara soğan ve sarmısak tavsiye etmiyorum mesela. Bu kadınlara zararı dokunabilir. Ancak meni veya sperm sorununa karşı iyi geliyor.

Soğan, sarmısak dışında ne kullanıyorsunuz ?
Bunların dışında bitkisel yağlar ve yağ karışımları kullanıyorum. Ancak bu bitkilerin kullanım ve kurutulma şekli çok önemli. ınsanların kafalarına göre otları kayna tıp içmeleri doğru değil. Bitkilerin yarar sağlayabilmeleri için mutlaka bitkilerden anlayan bir uzmana danışmaları şart. Kırkkilit otu da çok fazla kullandığını otlardan biri. Hamile kalamayan kadınlara bu otu kesinlikle tavsiye ediyorum, Bu otu kaynatıp ıhlamur gibi gün de bir bardak içsinler.

ınsanlar size ne zaman geliyor ?
Bir doktor tarafından tanıları konduktan ve ilaç tedavisi gördükten sonra geliyorlar. Bu insanların hepsinin bende doktor raporları var. Kişinin raporuna göre de bitkisel karışımlarını hazırlıyorum. Bizim teşhis koymamız söz konusu değil. Zaten doktora gitmeden bana gelenleri kabul etmiyorum. ılk önce teşhis, tıp, ondan sonra biz.

Bitkisel tedavilere ilgi büyük mü?
Tüm dünya bitkisel tedavilere olumlu yaklaşıyor. Amerika’ da, .Avrupa’ da bunların kürsüleri, fakülteleri bile var. Ancak maalesef Türkiye’de insanların bu konuya karşı alerjisi var. Çünkü insanlar çok kandırıldı. Bitkisel tedavileri Türkiye’ de kimse desteklemiyo. Bizim amacımız bu karışımları ilaç sektörüne kazandırmak. Sağlık Bakanlığı bile bize gülüyor. Sağlık sektöründe artık her şey kar amaçlı yapılıyor. Hastaların gözlerine baktıklarında sadece dolarlar görüyorlar. Türkiye’de çok büyük bir hasta ticareti var. Bu ciddiye alınmıyor, ancak unutmamalıyız ki, dedelerimiz ve ninelerimiz bitkilerle tedavi oluyorlardı. Her şeyin başı ise soğan, sarımsak ve kırkkilit otu.

slm jarnana
tekrardan geçmiş olsun. benim yeni adet tarihim 19 şubat. ocakta gördüm kırmızı kartı. düzeltirsen sevinirim. he bir de şu hamilelerin listesini tekrar yazsan bi diyorum nasıl olur?

OCAK HAMıLELERıMıZ
DMTMUT84
PEMBE_PATıK
MESTıTOSH
KEKıKLıKEKLıK
HTCYZ
ULKUFUK
BULUT
ALENAM
NEVYAS
FEYZA79

Son düzenleme:
Herkes yazsın tarıhlerı ben gece yenı bır lıste hazırlayıp o zaman herkesınkını dÜzeltıcem hamılelerımızıde eklıycem yarına yenı lıstemız hazır olur

iyiyim ben. ne olsun. hayat işte. her gün yeni bir meşgale çıkıyo.
eşime keçiboynuzu kürü uyguluyorum.tam anlamıyla uymuyoruz ama tok karna fln da olsa içiriyorum hiç yoktan iyidir. ben de bir kaç gün sonra soğan kürüne başlıcam. faydası olur belki. kaydirigubbakcemile2

bende adetim gelsin yapıcam soğan kürünü belki kistimi eritir hapa ameliyata gerek kalmaz..olsun hiç yoktan iyidir burda olsa ben yapıcam eşime ama öyle şeyler satılmıyor malesef.bir önceki sayfayı oku istersen güzel bilgiler var

okudum canım saololumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…