- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #2.461
kaç yıllık evlisin canım oralımısın aslen ilkmi bebiş allah kucagına almayı nasıp etsingecmis olsun rabbim sifani versin insallah amiliyata gerek kalmaz canim.
önemli değil canım ben zaten bebeğimi hiç unutmadım ki... üzülmedim merak etmeinşallah ugurlu gelir bende 2008 aralıkda düşük yaptım kimyasal kendiliginden sonlandı doktor birşey yok dedi muayenede 3ay korunduk o zamandan beride bekliyoruz bakalım.bu ayda fitil le gecti bi adet olsam şubatta calışşacam bakalım kısmet allahım zamanını biliyor ne yaparsak yapalım.inşallah en yakın zamanda bizlerde güzel haber veririz sanada cok gecmiş olsun canım hatırlattıgım için özür dilerim
inşallah canım inşallah böyle zamanda gecmiyor aile de yakında degil evde yanliz başına nereye kadar akşam olmasını dört gözle bekliyorum eşim gelsinde ses olsun evde diye erkeklerde bi severki konuşmayı deme gitsin 2soruya cevap alsam 3soru havada kalıyor cevap::)) onada fazla görmüyorum ne yapsın akşama kadar ruhen fiziken yoruluyor allahım inşallah bizleride görür duyar dualarımızı kabul eder de bebişlerimizi kucagımıza alırız en yakın zamandaönemli değil canım ben zaten bebeğimi hiç unutmadım ki... üzülmedim merak etme
umarım en kısa zamanda yerlerine yenileri gelir...bizler de burdan sevinçlerimizi paylaşırız
o zamana kadar çalışmalara devam :hulya:
selammm arkadaşlarım biraz daha iyiyim sürekli yatıp dinlendiğim sürece tabiii...adetimin gelmesini bekliyorum kist geciktirmez inşallah ta doğum kontrol hapıyla patlamadan bana bir zararı olmadan kendiliğinden gider ameliyat olmaktan yada patlayıp zehirleyecek olmasından çok korkuyorum dualarınızı esirgemeyin ne olur.sizi çok özledim yeni gelen arkadaşlarıda en kısa zamanda ekliycem listeye sizi çok seviyorummmmmmmmmmmm hoşçakalın
selam kizlar...benim bir sorum olucak ben 9 haftalik oldugumu saniyorum ama tam emin degilim bana yardimci olurmusunuz........en son 1 aralik 2009da adet oldum ve 31 gunde bir adet oluyordum..sizce kac haftalik hamileyim..ben 8 ve 9 hafta arasinda kaldim(
bizde özledik ii olmana sevindim gir akşam görüşelim bu arada sana ezanla ilgili linkler yolladm gecmişine baak kurarsın bilgisayarına benimde adetim gecikecek sanırsam bu gün son günüm haladaha tık yok fitildenmi kaynaklanıyor dun arkadaşima ilaçın isimlerini verdim doktoruna göster dedim doktor antibiyotik var demiş erken söktürmesi gerekir yada gününde olur demiş ama olmadı hiç bir belirtide yok bakalım bu hafta sonuna kadar olurum herhalde bekliyorum ya bu ay kırmızıları gelmiyor :):)) ya kendine ii bak canım cook öptümmmmmgeçmiş olsun dileyen dilemeyen herkese teşekkürler sağolun arkadaşlarım biraz daha iyiyim sancım daha az bugün.adet olmayı bekliyorum inşallah kistten dolayı gecikmez dualarınız için sağolun sizi çok özledim ya akşama iyi olursam girerim konuşuruz biraz kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmmm
pisonn nerdesin ordamıısın arkadaşim ???
bebiş varmı sen de kaç yıllık evlisin ben 1bucuk yıllık evliyim ilk cocukgum düşükle sonuçlandı calışmalara devam :)) hayırlısı bakalım kısmem ne zaman bekliyoruz
yoksun sandım cıkmiştım calişmaya devam et 2 günde bir kalırsın ya fazla kafanı takma olur bende adet olmayı bekliyorum iltihap cıktıgı için fitil ilaç kullandım ben 28 29 günde bir olurdum düzenliydi adedim bu ay kullandıgım ilaçtan olsa gerek bekliyom olsam biran önce memleket neresipelinsee de gitmis kimse kalmadi burda.
ben de sık sık giriyorum bakıyorum kimse yok çıkıyorum ama eskiye oranla daha hareketli sanki sempatiksalakcinnislm canım evet genelde kims yok sen nasılsın bende arada bi acıp bakıyom kim var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?