2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
feyza 79
amin canim rabbim seninde kazasiz kurtarsin insallah.doktor termini iki haftadan verdi kalp atisini duymak icin.günler nasil geccek acep.cünki minigi orda görmeden inanasim gelmiyor:))[/QUOTE]

ben hamile değilim kaybettim bebeğimi. ticker i kaldıramadım kıyamadım. artık tekrar bebiş gelirse o zaman değiştiririm bu ay başlayacağız yeniden çalışmalara bakalımkaydirigubbakcemile

önemli değil canım ben zaten bebeğimi hiç unutmadım ki... üzülmedim merak etme
umarım en kısa zamanda yerlerine yenileri gelir...bizler de burdan sevinçlerimizi paylaşırız
o zamana kadar çalışmalara devam :hulya:

inşallah canım inşallah böyle zamanda gecmiyor aile de yakında degil evde yanliz başına nereye kadar akşam olmasını dört gözle bekliyorum eşim gelsinde ses olsun evde diye erkeklerde bi severki konuşmayı deme gitsin 2soruya cevap alsam 3soru havada kalıyor cevap::)) onada fazla görmüyorum ne yapsın akşama kadar ruhen fiziken yoruluyor allahım inşallah bizleride görür duyar dualarımızı kabul eder de bebişlerimizi kucagımıza alırız en yakın zamanda

selam kizlar...benim bir sorum olucak ben 9 haftalik oldugumu saniyorum ama tam emin degilim bana yardimci olurmusunuz........en son 1 aralik 2009da adet oldum ve 31 gunde bir adet oluyordum..sizce kac haftalik hamileyim..ben 8 ve 9 hafta arasinda kaldim (

canım dualarımız seninle.güzel düşünkü herşey güzel olsun kendine iyi bak.opuyorumnanaktan

Canım 9 haftayı bugün bitirmişin.Tabi yanlış hesaplamıyorsamBu arada hamişlerimizi tebrik ederim.

geçmiş olsun dileyen dilemeyen herkese teşekkürler sağolun arkadaşlarım biraz daha iyiyim sancım daha az bugün.adet olmayı bekliyorum inşallah kistten dolayı gecikmez dualarınız için sağolun sizi çok özledim ya akşama iyi olursam girerim konuşuruz biraz kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmmm

bizde özledik ii olmana sevindim gir akşam görüşelim bu arada sana ezanla ilgili linkler yolladm gecmişine baak kurarsın bilgisayarına benimde adetim gecikecek sanırsam bu gün son günüm haladaha tık yok fitildenmi kaynaklanıyor dun arkadaşima ilaçın isimlerini verdim doktoruna göster dedim doktor antibiyotik var demiş erken söktürmesi gerekir yada gününde olur demiş ama olmadı hiç bir belirtide yok bakalım bu hafta sonuna kadar olurum herhalde bekliyorum ya bu ay kırmızıları gelmiyor :):)) ya kendine ii bak canım cook öptümmmmm

selam pelinsee nasilsin?
bende arada bu topic e giriyorum ama cok fazla ksis olmuyor. biraz canlandirmak gerek burasini.

bebiş varmı sen de kaç yıllık evlisin ben 1bucuk yıllık evliyim ilk cocukgum düşükle sonuçlandı calışmalara devam :)) hayırlısı bakalım kısmem ne zaman bekliyoruz

pisonn nerdesin ordamıısın arkadaşim ???

burdayim canim, bende evde oldugum icin bir is yapiyorum bir bilgisayarin basina oturuyorum:)
birbucuk senelik evliyim bende, bu 3. ayimiz bebis icin ugrasiyoruz kismet bakalim bu ay olucakmi. yumurtlama gunlerimdeyim ama hic oldu gibime gelmiyo nedense

bebiş varmı sen de kaç yıllık evlisin ben 1bucuk yıllık evliyim ilk cocukgum düşükle sonuçlandı calışmalara devam :)) hayırlısı bakalım kısmem ne zaman bekliyoruz

ben bu ay bal corekotu tarcinda yaptim ama o uzayan akintim olmadi, yumurtladigimi belirticek yani ondan biraz umitsizim bu ay, oysa basinda cok umutluydum ama dedigin gibi kismet..

slm kızlarrr !! nasılsınız bakalımm.. ne zamandır giremiyorum evde değildim, misafirlerim vardı.....
jarnana arkadaşım geçmiş olsunn.... inş. ilaçsız bi şekilde kisti atarsın. ben senin yaşadığın sancıları biliyorum 2 defa kist olayı başımdn geçtii..
yani hamiş arkadaş var mı tam okuyamadım. yine girerim görüşmek üere...

pelinsee de gitmis kimse kalmadi burda.
yoksun sandım cıkmiştım calişmaya devam et 2 günde bir kalırsın ya fazla kafanı takma olur bende adet olmayı bekliyorum iltihap cıktıgı için fitil ilaç kullandım ben 28 29 günde bir olurdum düzenliydi adedim bu ay kullandıgım ilaçtan olsa gerek bekliyom olsam biran önce memleket neresi

adet günün nezamandı küre devam et incir kürüde uygulayabilirsin hayırlısı allahım hepimize verir inşallah bu kezde sen yoksun:)):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…