2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
selam cnm 15 gün bayada olmuş ya test yaptın negatif ilaç falan kullandınmı bari geçen regl döneminde yada belirtin varmı.?

galiba beni aranıza kabul etmek istemediniz kimse cevap vermedi
arkadaslar banada cevap verin adetim bugün 15gün gecti test yaptım negatif aydınlatın beni

kabul etmezmiyim canim bende yeniyim burda ama hosgeldin.
doktora gittinmi canim hic? pco falan varsa gecikmeler oluyo normal yani. biraz daha acikla bebek icin ugrasiyonuzmu, baska zamanda boyle oldugu varmi?

selam cnm 15 gün bayada olmuş ya test yaptın negatif ilaç falan kullandınmı bari geçen regl döneminde yada belirtin varmı.?

ilaç kullanmadım sadece folic asit içiyorum ve kansız olduğum için ferrum fort kullanıyorum

kabul etmezmiyim canim bende yeniyim burda ama hosgeldin.
doktora gittinmi canim hic? pco falan varsa gecikmeler oluyo normal yani. biraz daha acikla bebek icin ugrasiyonuzmu, baska zamanda boyle oldugu varmi?
evet bebek için uğrasıyoruz doktora gittim hiç bişey çıkmadı 10 aylık evliyim sadece ferritin çok düşük çıktı onun için ferrum fort verdi

evet bebek için uğrasıyoruz doktora gittim hiç bişey çıkmadı 10 aylık evliyim sadece ferritin çok düşük çıktı onun için ferrum fort verdi

kac aydir korumnuyonuz peki? biryerde okumustum korunmayi birakinca birkac ay adet duzensizlesiyomus rahim kendini hamilelige hazirliyomus. 15 gun gecikmesi gercekten cok zaman, kist falanda yok o zaman doktora gittigine gore. ne diyeyim insallah bebistir canim belki gec yumurtladin bu ay ve gec dollenme oldu, birkac gun sonra tekrarla testi.

canım vucudunda hiç bir belirti yokmu kan tahlili yaptırdınmı 15 günde az degil bende doktora git biran önce belki bebiş vardır bellide olmaz bünyeden bünyeye degişirmiş h,ç anlamadan kaç ay hamilelik geciren arkadaşlar var her şey olabilir canım hayırlısı olsun hakkında

doğum kontrol hapından sonra 3 ay beklemek gerekiyo diye biliyorum canım ama dr una danışsan iyi edersin

yok canım malesef. düşük yaptım eylül de. daha doğrusu kalbi atmadığı için aldırmak zorunda kaldık 7 bucuk haftalıkken. kısmet değilmiş. artık bekleme süremiz bitti. bu ay ne olacak bakalım. umarım şubat uğurlu gelir

hayırlı olsun canım çok sevindim. darisi burdaki herkesin başınaopuyorumnanaktan

arkadaslar banada cevap verin adetim bugün 15gün gecti test yaptım negatif aydınlatın beni
dr a ne zaman gittin? gecikmesi konusundaa ne söyledi.,? 15 gün oldukça uzun bir zaman. bi kez daha görünsen iyi olur. hem bu defa kan da veririsin bi an önce öğrenmiş olursun ne olduğnu. en kısa zamanda doktora görün derim ben

selammm arkadaşlarım biraz daha iyiyim sürekli yatıp dinlendiğim sürece tabiii...adetimin gelmesini bekliyorum kist geciktirmez inşallah ta doğum kontrol hapıyla patlamadan bana bir zararı olmadan kendiliğinden gider ameliyat olmaktan yada patlayıp zehirleyecek olmasından çok korkuyorum dualarınızı esirgemeyin ne olur.sizi çok özledim yeni gelen arkadaşlarıda en kısa zamanda ekliycem listeye sizi çok seviyorummmmmmmmmmmm hoşçakalın

slm cnm çoook geçmiş olsun dualarım seninle... sen bizi düşünme biz hep seninleyiz biran önce iyileşmeye bak

demek ki zamani gelmis canim, tebrik ederim Allah kucaginada almayi kismet etsin, bizlerede birertane varsin:lepi:
evet canim rabbim zamani geldi mi gönderiyor insallah darisi sana ve tüm arkadaslara insallah
ne tesadüfdür ki ocak ve subatta cift cizgiyi görmek isteyenler de 79 siradaydim ve linkimde 79 la bitiyordu.o zaman dedim bu ay hamis kalmcak mutlak icime öyle dogdu ve yaniltmadi rabbim beni.herseyin dilegini versin rabbim insallah

hayırlı olsun canım çok sevindim. darisi burdaki herkesin başınaopuyorumnanaktan
amin canim rabbim seninde kazasiz kurtarsin insallah.doktor termini iki haftadan verdi kalp atisini duymak icin.günler nasil geccek acep.cünki minigi orda görmeden inanasim gelmiyor:))

gecmis olsun rabbim sifani versin insallah amiliyata gerek kalmaz canim.

jarnana_21 geçmiş olsun canım. lütfen kötü düşünme herşey çok güzel olacak eminim.. ama lütfen içini ferah tut. kendine dikkat et....

kötü şeyler aklına getirme allahımın izniyle eski sıhatine kavuşacaksın.kendini üzme duamiz seninle canım bizlerde iyiyiz bazı arkadaşlarımız hamile onların mutluluklarını paylaşıyoruz.sıra bizlerede gelecek gibi gözüküyo inşallahhh tüm burdaki arkadaşların duaları kabul olur bizlerde kucagımıza sagsaglim alırız inşallahhhhhhhhhhh

inşallah ugurlu gelir bende 2008 aralıkda düşük yaptım kimyasal kendiliginden sonlandı doktor birşey yok dedi muayenede 3ay korunduk o zamandan beride bekliyoruz bakalım.bu ayda fitil le gecti bi adet olsam şubatta calışşacam bakalım kısmet allahım zamanını biliyor ne yaparsak yapalım.inşallah en yakın zamanda bizlerde güzel haber veririz sanada cok gecmiş olsun canım hatırlattıgım için özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…