2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
hayırlı ve sağlıklı olsunda farketmez nedense 2 .yi düşündükten sonra hep erkek geçti aklımdan bakalım.AMİNN.ALLAHIM HERKESE TATTIRSIN ANNELİK DUYGUSUNU
Benimdee 2 kızım var
3ncüü bebişi istiyorr eşimmm
kaç aydırr erteledimm amaa artıkk bendee olsunn dedimmmm
bakalımm artıkk bendee bu ay denemeleree başlıyorumm bendee listedee olmakk istiyorumm amaa
2 günümm varr reglimeee

20 günmüü geçtii canımm aslındaa çokk fazlaaa

inşallah güzell habeleerr duyarızz

ya hayırlı sağlıklı olsun ama ben erkek bebiş istiyorum hep ama kız olcakmış gibi bir his var içimde olursa evet açelya koymak istiyorum ama erkek bebişe bir isim bulamadım.sen ne düşünüyorsun?

aminnnnnnnnnnn dularınn gerçekk olurr inşallahh canımm

erkekkkk bebişş içinn tamm yumurtlamaa zanındaa hamilee kalmakkk gerekiyormuşş canımm bilginn varmıı

ne yalann söyliyeyimm kızlarr kızmayınn amaa öncee sağlıklıı sonraaa bendee erkekk bebişş istiyorumm

allahım gönlüne göre versin erkek istiyorsu inş erkek olurhayırlısı ve sağlıklı olsun

jarnana,canım nasılsın.benim beklenmeyen günüm 6 ocak.umarım onun yerine çift çizgi gelir hayırlısıyla...bu arada gurbetin ne demek olduğunu bilirim.eğer istersen sana arkadaş olup,güzel sohbetler ederiz.

kızlar kendimle birlikte listedeki herkese dua ediyorum.hepimiz edelim.rabbim birimizinkini mutlaka kabul eder...hepiniz kendinize çok iyi bakın

Allah hepimizin gönlüne göre versin. Ama şu erkek bebek/kız bebek muhabbeti çok saçma, Allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin. Şunu da söylim erkek bebek için tam yumurtlama zamanı hamile kalmak gerekiyormuş diyorlar ya ben buna inanmıyorum. Çünkü benim abla regl bittiği gün ilişkiye girdi ve 1 kere korunmadı çocuk istemediği halde o bir kere korunmadan ilişki sonucu hamile kaldı. Yeğenim erkek oldu.
Yani bunun yumurtalama zamanıyla ilgisi yoook. Zaten cinsiyeti belirleyende erkek. Bunu biliyorsunuz. kaydirigubbakcemile2

doğuu söylüyorsunn canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…