- Konu Sahibi jarnana_21
-
Benimdee 2 kızım varhayırlı ve sağlıklı olsunda farketmez nedense 2 .yi düşündükten sonra hep erkek geçti aklımdan bakalım.AMİNN.ALLAHIM HERKESE TATTIRSIN ANNELİK DUYGUSUNU
sen bilirsin canım ekleyelimmi?
bende 1yıldır istiyorduk ama hiç çabalamadım ilişkiden sonra banyoya koşardım hemen ovulasyonumu bile belirlemezdim zaten haftada 1ilişkiye girerdik şimdi 2aydır çabalıyoruz gün aşırı ilişkiye girmeye çalışıyoruz 20dk falan kalkmıyorum bu kadar ama ilk kez geçen ay reglim 20gün gecikince dr ye gitttim yumurtaların az çalışıyor olabilir dedi önümüzdeki ay yine gidicem bakalım tahliller falan yapılsın
20 günmüü geçtii canımm aslındaa çokk fazlaaa
inşallah güzell habeleerr duyarızz
ekledim canım hadi hayırlısı olsun.ooo 3.çocuk hee ne güzel bizede nasip etsin rabbim
edersin niye etmeyesinki 4üz ü olanlar ne yapsın ama tabi zor biraz kolay olmasa gerek hayırlısı olsun be canım
ilk olacak arkadaşım ben 2.5yıllık evliyim henüz.izmirliyim istanbula gelin gitmiştim 1yıldırda yurtdışındayız bakalım hayırlısı
ya hayırlı sağlıklı olsun ama ben erkek bebiş istiyorum hep ama kız olcakmış gibi bir his var içimde olursa evet açelya koymak istiyorum ama erkek bebişe bir isim bulamadım.sen ne düşünüyorsun?
Benimdee 2 kızım var
3ncüü bebişi istiyorr eşimmm
kaç aydırr erteledimm amaa artıkk bendee olsunn dedimmmm
bakalımm artıkk bendee bu ay denemeleree başlıyorumm bendee listedee olmakk istiyorumm amaa
2 günümm varr reglimeee
yok canım gelen giden yok sabahleyin yapıcam testi
inşallah ilk hamiş beni yazarsın inşallahhh
aminnnnnnnnnnn dularınn gerçekk olurr inşallahh canımm
erkekkkk bebişş içinn tamm yumurtlamaa zanındaa hamilee kalmakkk gerekiyormuşş canımm bilginn varmıı
ne yalann söyliyeyimm kızlarr kızmayınn amaa öncee sağlıklıı sonraaa bendee erkekk bebişş istiyorumm
Allah hepimizin gönlüne göre versin. Ama şu erkek bebek/kız bebek muhabbeti çok saçma, Allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin. Şunu da söylim erkek bebek için tam yumurtlama zamanı hamile kalmak gerekiyormuş diyorlar ya ben buna inanmıyorum. Çünkü benim abla regl bittiği gün ilişkiye girdi ve 1 kere korunmadı çocuk istemediği halde o bir kere korunmadan ilişki sonucu hamile kaldı. Yeğenim erkek oldu.
Yani bunun yumurtalama zamanıyla ilgisi yoook. Zaten cinsiyeti belirleyende erkek. Bunu biliyorsunuz. kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?