- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #2.741
selam herkese aranıza yeni kantıldım en son 24 ocak hasta oldum inşaalh bu süretçten itibaren çalışmlara başladık inşallah hamile kalmışımdır dah yeni ama psikolojikte olbailir çok acıkyorum ve kasıklarımda ağrı var 8 aylık evliyim hayırlısı rabbimden tez zamanda istpyorsa rabbim kalırım tüm canı gönülden istiyenlere versin
canım ben maydonozu hepsini dogradım kaynattım olurmu öyle bide şunu duydum maydonoz yemeyin diyorlar düşük olurmuş dogrumu gebelik olmasını engellermi acabacanım istersen doktordan sonra iç ben sana doktora gidene kadar iç söksün demiştim doktora bi git iltihap var hala derse öyle içmeye başlarsın 5gün içsen yeterli sanırım ilk içişte bile çok akıntı oluyor ve söküyor öptümmmmmmopuyorumnanaktan
canım ben maydonozu hepsini dogradım kaynattım olurmu öyle bide şunu duydum maydonoz yemeyin diyorlar düşük olurmuş dogrumu gebelik olmasını engellermi acaba
aranızda olmaktan çok mutluyum opuyorumnanaktan
nasılsın canım o zaman kannattıgımı içmim dolaba koymuştum dedigin gibi yaparım sen ne yaptın adet oldunmuhepinize iyi geceler :asigim::asigim::asigim:
hani balık burcuCADIARZU
slm tatlim nasilsin jarnana ?
iyiyim senden naber canım? ne oldu belli oldumu sınav sonucu?
ordamısın güzelim ???
ayy kusura bakma tatlim yaa baska biyere bakarken burdaki otururmum kendiliginden kapanmis...burdayim yani okuldayim suanda okuldan girdim kaydirigubbakcemile3 iyiyim bende nolsun eski dil okuluma gidip geliyorum gonullu olarak ,,,mulakat olmadi cnm yaa gecemedim guvenlik gorevliligi icin secmediler beni bende vakit kaybetmeden kinderopvang (kres ogretmenligi ) icin basvurdum simdi onun mulakati icin mektup bekliyorum bakalim nolucak buda olmassa tekrar guvenlik gorevliligi icin bidaha basvurucam,,,
jarnana selam canım nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?