2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .

amin inşallah tez zamanda versin güzelim umarım hamilesindir müjdeni verirsin ekliyorum listemize adınıa.s.

skr1606 canım seni rüyamda gördüm sözüm ona hemde eşinle birlikte gülüyordunuz sürekli hamilemişsin çok sevinçliydin söyleyeyim dedim inşallah gerçek olur olumunekankayizsmile

canım ben maydonozu hepsini dogradım kaynattım olurmu öyle bide şunu duydum maydonoz yemeyin diyorlar düşük olurmuş dogrumu gebelik olmasını engellermi acaba

canım ben maydonozu hepsini dogradım kaynattım olurmu öyle bide şunu duydum maydonoz yemeyin diyorlar düşük olurmuş dogrumu gebelik olmasını engellermi acaba

maydonozun sapları olsaydı sırf daha iyi ve onu ılınınca içiyorsun hemen beklettiğin suyu içme hep taze olarak yap cezveye koy saplarını kaynasın diyelimki adetin geldiği gün başladın 5gün yada 7gün yap bırak ovulasyondan sonra zararlıdır tabi gebelik oluştuysa düşük olabilir bu arada istersen yap istersen yapma canım ben sadece iltihabı çok söktüğünü bununla hamile bile kalan birinden duymuştum:icecream:

Burçlara göre gebelik...

boğa burcu: bu burçta olupta herhangi bir tıbbi rahatsızlık sözkonusu değilse doktorluk bir durum yoksa çocuk için şu terkip yapılır= bir ayak kemiği iliği kafi miktarda badem yağı dövülmüş karanfil safran ve bal ile iyice karıştırılır, sonra bir kumaş parçasına konulur ve bir tülbente sarılır bu tülbenti adetten temizlendikten sonra rahim yoluna koyar sonrada eşleriyle cinsi temasta bulunurlarsa bi iznillah gebe kalır.

ikizler burcu: bu burçta doğan kadınlar gebe kalmazlarsa: helvacı kökü alınır ve güzelce dövülür sonra yeni kalaylanmış bir tasa konulup üzerine az miktarda tatlı su ilave edilir. hafif ateşte kaynatılır. sonra soğutulur soğuyunca üzrine biraz zeytinyağı ilave edilerek merhem yapılır, bu merhem bir tülbente konulup hayızdan temizlenmeye mütaakip 12,13,14, ve 15 günlerde avret mahalline konulup eşi ile cinsi münasebette bulunurlar.

yengeç burcu: bu burçta doğan kadınlar gebe kalmazlarsa: 5 gram misk, 5 gram safran, biraz bal, bir tavşan veya sığır ödü, bir damla gülyağı ile karıştırılır. birparça tülbente konulur tülbent rahim yoluna konulur ve eşiyle cinsi ilişkiye girilir.

arslan burcu: bu burçta doğan kadınlar gebe kalmazsa: bir kedi yavrusu ödü, 3 gram sığır ödü, 3 gram safran alınır ve bunlara 2-3 damla gülyağı ilave edilir ve temiz bir beze çıkın yapılır. bu çıkın hayızdan sonra rahim yoluna koylur ve eşiyle cinsi ilişkiye girilir.

başak burcu: bu burçta doğan kadınlar gebe kalmazsa: kız çocuğu emziren bir kadından bir miktar ana sütü alıp onun üzerine bir tavşan ödü, bir kaşık sığır ödü, biraz bal ve tereyağı ve bir gram kadar safran alınıp iyice karıştırılır ve çıkın yapılır.bu çıkın hayızdan sonra rahim yoluna koylur ve eşiyle cinsi ilişkiye girilir.

terazi burcu: bu burçta doğan kadınlar gebe kalmazsa: bir miktar mekke bateranı alınır güzelce dövülür sonra elenir süzülmüş balla karıştırılarak hafif yanan ateşte iyice kuruyuncaya kadar bırakılır. sonra üzerine bir miktar tatlı zeytinyağı ilave edilir. temiz bir bezle çıkın yapılır.bu çıkın hayızdan sonra rahim yoluna koylur ve eşiyle cinsi ilişkiye girilir.

akrep burcu: bu burçta doğan kadınlar gebe kalmazsa: bir diş frenk sarımsağı bir diş yerli sarımsak 3 gram öd ağacıyla karıştırılır ve incelinceye kadar dövülür. sonra süzülmüş bal ve yumurta akıyla karıştırılır ve çıkın yapılır.bu çıkın hayızdan sonra rahim yoluna koylur ve eşiyle cinsi ilişkiye girilir.

yay burcu: bu burçta doğan kadınlar gebe kalmazsa: 6 gram yemen şapı ile 2 gram tel safran karıştırılır ve iyice dövülür. sonra okadar da tuz ilave edilir. sonra bal ve yumurta akıyla karıştırılıp hamur yapılır. temiz bir tülbente konulur.sonra tülbent rahim yoluna konulur ve eşiyle cinsi ilişkiye girilir.

oğlak burcu: bu burçta doğan kadınlar gebe kalmazsa: bir parça natron yemek şapı misk ve karanfil alınıp güzelce dövülür. sonra bal ve yumurta akıyla hamur edilir. temiz bir beze çıkın yapılır.bu çıkın hayızdan sonra rahim yoluna koylur ve eşiyle cinsi ilişkiye girilir.

kova burcu: bu burçta doğan kadınlar gebe kalmazsa: eşit miktarda kimyon şuviz karabiber ve yemen şapı alınır. bunlar güzelce dövüldükten sonra biraz bal ve yumurta akıyla sulandırıldıktan sonra bir tülbente çıkın yapılır.bu çıkın hayızdan sonra rahim yoluna koylur ve eşiyle cinsi ilişkiye girilir

Son düzenleme:
iyiyim senden naber canım? ne oldu belli oldumu sınav sonucu?

ayy kusura bakma tatlim yaa baska biyere bakarken burdaki otururmum kendiliginden kapanmis...burdayim yani okuldayim suanda okuldan girdim kaydirigubbakcemile3 iyiyim bende nolsun eski dil okuluma gidip geliyorum gonullu olarak ,,,mulakat olmadi cnm yaa gecemedim guvenlik gorevliligi icin secmediler beni bende vakit kaybetmeden kinderopvang (kres ogretmenligi ) icin basvurdum simdi onun mulakati icin mektup bekliyorum bakalim nolucak buda olmassa tekrar guvenlik gorevliligi icin bidaha basvurucam,,,

biliyorum canım mektup için sormuştum zaten alır almaz haber ver merakta bırakma heeolumunekankayizsmile bende dedim acaba birden kapatmak zorundamı kaldı gözlerinin içine baka baka girilmez dimi ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…