2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
evet tatlim yok bugun bi bayan var sadece koca salonda oyuzden rahat giriyorum ama kendiliginden kapanmis anlamadim,,,az oncede arkdsla telden konusuodum ondan cvp yazamadim kusura bakma tatlim,,,mektup henuz gelmedi gelirse hemen haber veririm cnm merak etme,,,

tamam güzelim dikkat et kendine ve iyi bak hayırlısı neyse öyle olsun...olurmu öyle şey niye kusura bakayım herşey olabilir net gidebilir vs öpüyorum canım görüşmek üzere...

tamam güzelim dikkat et kendine ve iyi bak hayırlısı neyse öyle olsun...olurmu öyle şey niye kusura bakayım herşey olabilir net gidebilir vs öpüyorum canım görüşmek üzere...

sende dikkat et tatlim,,,evet yaa cok uzulunce giden sey geri gelmiyo oyuzden artik hayatimda olan seylere cok fazla hirpalamamaya calisiyorum kendimi,,,olmassa vardir bundada bi hayir,,,hakkimizda hayirlisi neyse o olsun,,,sen gidiyomusun cnm ?

skr1606 canım seni rüyamda gördüm sözüm ona hemde eşinle birlikte gülüyordunuz sürekli hamilemişsin çok sevinçliydin söyleyeyim dedim inşallah gerçek olur olumunekankayizsmile
ayyy gerçekten mi. inşallah canım yaaa.. ben de çok heyecenlıyım. bakalım 19 şubatta ne olacak? sabırızlıkla bekliyorum. bu ay başladık yeniden çalışmalara.
umarım senin de burdaki herkesin de güzel haberlerini alırız. en az kendim kadar seviniyorum. hihoyyyt

kızlar bu hafta yumurtlama gunum 15 yada 16 subat ama ben ılışkide hıc zevk almıyorum zevk almazsan hamıle kalamıyorsun oyle bırsey varmı acaba

kızlar bu hafta yumurtlama gunum 15 yada 16 subat ama ben ılışkide hıc zevk almıyorum zevk almazsan hamıle kalamıyorsun oyle bırsey varmı acaba
zevk almanla alakası yok canım sen zevk alsanda almasanda calışmalara devam et eşine deme zevk almıyorum diye alıyomuş gibi devam inşallah en yakın zamanda seninde bebiş haberini alırız

a.sslm kızlar nasılsınızz?? ne amandır giremedim. özledim valla muhabbetinizi..
jarnana nasıl oldun canım ? şimdi geçmişe bakacağım ama bayağı uzun. okumam bayağı vakit alacak.. bu arada adetime 9 gün var, beklemek de çok zor. internetten gebelik testi istedim 8 tane bol bol yaparım artık:dance:

canım inşallah gebelik testleri yüzünü güldürür.kaydirigubbakcemile3

bizim 2 ay oldu canım.bu ay adetim 3 gün gecikmeyle bugün oldu.gecikince umutlanmıştım ama kısa sürdü.

benim de gecen ay 1 hafta gecikti ben de çok umutlanmıştım. Allahtan kistten dolayı gecikme değilmiş. benim daha önce 2 defa kistim oldu da.
benim nerdeyse 1 yıl olacak. bu ay ovulasyon testlerini de kullandım ama net çift çizgiyi göremedim.. bakalım düzenli ilişkiyle olacak mı? 17 şubatta belli olur herhalde o zaman test yaparım artık.

canım bu oluşan kistler niye oluşmuş.bu kist meselesine çok takıldımda

canım bu oluşan kistler niye oluşmuş.bu kist meselesine çok takıldımda

valla ben de anlamdım. benimkiler 6 ay arayla oldu. biri bayağı büyümüştü 6,5 cm olmuştu. dr. a sordum vücut yapıyor demişti. doğum kontrol hapıyla dağılmıştı. tam bebek yapmaya karar veriyordum kist oluştu 2 defa da. şimdilerde yok inş. olma bir daha ağrısı başka adet olamayınca stresi başka oluyor...

5 ay önce bendede olmuş.ama ben hiç farketmedim.ben doktora kontrol için gittiğimde öğrendim.hap felan vermişti.bir ay yumurtlamadığın için olmuş demişti.inşallah bir daha olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…