- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #2.901
slm millet nasılsınız? bugün benim adet günüm ama hala olmadım ve beyaz kremsi sünen akıntı var (çok fazla mı açıkladım ne :) bugün 32.gün gecen ay da böyle olmuştu ve 1 hafta gecikmişti. acaba benim yumurtlamam çok geç mi oluyor? bana yardımcı olursanız sevinirim. bu arada 14 şubatta yaptığım gebelik testi negatifti bilginize... dilekçe yazıyorum sanki. hadi gelin kızlarr aıcık sohbet edelim. öğleden sonra ilk defa fırsat buldum. akşam da gelince çok yorgun oluyorum ve eşim bilgisayarı vermiyor. film falan izliyoruz artık. o yüzden nete giremiyorumm
canım hoşbulduk bilg. açıktı ben de mutfağa karnımı doyurmaya gitmiştimm.. 32. gün bugün bana yine geç gelecekmiş gibi geliyor. bilmiyorum ya hayırlı eşşimin martta görevi çıktı tam da benim yumurtladığımı sandığım günlerde. hayırlısı artık..
ben giriyorum kimsecikler yok sende yoksun eskisi gibi takılamıyorum bakıyorum cıkıyorum bugünlerde bi agırlık var üstümde keyifsizim arkadaşlarla takılıyorum zaman geciriyorum sen gitmedinmi ailenin yanına gecmişi okumadım gidecem diye yazmıştın enson oraya kadar okudum inşallah iyisindir saglıgın nasıl bizde calışmalara başladık allahımın izniyle bakalım keçiboynuzu kurü yapıyorum içiriyorum 1hafta oldu devam ettirecem bugün bir kutu daha aldım sabah da veriyorum ıh mıh yapıyor ama içiyor bari bunu içsin degilmi sperm testi yaptıramadım cıkıyorum canım geliyor benimki masayı hazırlayacam görüşürüz öptümpelinseee sen neden yazmıyorsun canım? herkes giriyor okuyp okuyup cıkıyorklava:
afiyet olsun kurabiyem sen moralini bozma bende 4aydır duzensızlık cekiyorum kistten dolayı ve tabii stresten.olsun sırf yumurtlama doneminde kalınmıyorki hamile kimi adetten hemen sonra bile kalıyor sen üzülme rahat ol Allah ol derse olur ovulasyonla ilgisi yok...
haklısın canım. valla stres de geciktiriyor gerçekten. kistin tamamen gitti mi ilaç kullanıyordun şimdi değil mi? ben de 2 defa yaşadım kist olayını. birincisi patlamış mı ne vücudu zehirleme ihtimaline karşı hastanede kalmıştım 1 gün. ikincisi 6 cm di seninki gibi. neyse ki onu da bir ay doğum kontrol hapı kullanıp geçmişt. şimdilerde yok çok şükür. ama şimdilerde de gecikme var. pazar test yapıp olumsuz olduğunu görünce test yapmak içimden gelmiyor da.
slm kısslaaaaarrr hihoyyyt
ben giriyorum kimsecikler yok sende yoksun eskisi gibi takılamıyorum bakıyorum cıkıyorum bugünlerde bi agırlık var üstümde keyifsizim arkadaşlarla takılıyorum zaman geciriyorum sen gitmedinmi ailenin yanına gecmişi okumadım gidecem diye yazmıştın enson oraya kadar okudum inşallah iyisindir saglıgın nasıl bizde calışmalara başladık allahımın izniyle bakalım keçiboynuzu kurü yapıyorum içiriyorum 1hafta oldu devam ettirecem bugün bir kutu daha aldım sabah da veriyorum ıh mıh yapıyor ama içiyor bari bunu içsin degilmi sperm testi yaptıramadım cıkıyorum canım geliyor benimki masayı hazırlayacam görüşürüz öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?