- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #2.921
yaaaa banada demişti patlayabilir iş ilişki yasak dinleneceksin hep diye 6cm di ama adetin 3.günü gittiğimde sıvılaşmış doğum kontrol hapı kullanamıyorum diye progestan verdi bitsin adet olayım gidicem.ne zaman bebiş için tedaviye başlamak istesem kist çıkıyor karşıma bunca yıl hiç bir zaman olmayan gecikmeler vs en güzeli relax olmak ama yapabilene:roflol: özledim ya muhabbet etmeyi olumunekankayizsmile
ben de özledim kız sohbet etmeyi..benim de aynen öyle oldu ne zman bebk istiyoruz artık desem kist oluştu. şimdi de gecikmeler. gecen bi arkadaşımı aradım uzun zamandır görüşemiyorduk. ben de müjde verceksin zannettim dedim. ben de isterim o müjdeyi verebilmeyi ama zamnı var demek ki.. stres yapmamak elde değil. benim de evleneli 2 yıl 6 ay olmuş şaka maka 3 yıl olacak. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
sonunda yakaladım sizi
iyiylik yorgunum çok. cumayı sabırsızlıkla bekliyorum bakalım bebiş mi gelcek yoksa kırmızılar mı? senden ne var ne yok? ne zaman geliyorsun?sonunda yakalanabildikk kaydirigubbakcemile3 naber nasıl gidiyor?
ay gelmiyorsunuzki kaynatalım azcık :) tabii kim istemez müjde verebilmeyi valla yıllar ne kadarda cabuk gecmis dün gibi daha evlendiğimiz gün bazen keske 2yıl korunmasaydık diyorum soranlara istemiyorum düsünmüyorum 3yıl olsun bi diyordum eşimin istemesine rağmen ama çok yanlış yapmışım pişmanım şimdide nazlanıyor velet daha gelmeden kaydirigubbakcemile3 amin canım amin birde biz sürekli çalışanlardan değiliz ayda 3 yada 4 kereden bebek değil kelek bile olmaz:roflol::roflol::roflol:
iyiylik yorgunum çok. cumayı sabırsızlıkla bekliyorum bakalım bebiş mi gelcek yoksa kırmızılar mı? senden ne var ne yok? ne zaman geliyorsun?
yaaa çok üzüldüm...bir ay sonra gelirsin o zaman hem buralar daha güzel olur.bende çok yorgunum ya 4gündür eşimin şirketine gidiyorum her yerim ağrıyor valla inşallah teyze oluruz yahu kırmızıları unut söyleme bile ben biliyorum o rüyamdaki gibi sevinip müjde alıcaksın sen yakındır ben rüyamda ne görsem oluyor çünkü:hulya: gelemiyorum malesef oturma iznini yeniliyoruz 1ay yasakmış çok ümitlenmiş bavulumu bile hazırlamıştım hemen gelicektim olmadı öbür aya inşallah
gelemiyorum ki ayy. akşam yemek çay derken bi bakmışız 10 olmuş. film izlersek izliyoruz nete giremiyoruz tabii. şimdi eşim yok da öyle girdim ben. ben de 2 yıl istemiyorum diyordum ama isteseydik daha erken başlardı tedavi süreci falan kısmet yaa biz gün aşırı çalıştık da ne oldu? Allah seni kelek yazmış gülmekten kırıldım ayyy:roflol::roflol:
yaaa çok üzüldüm...bir ay sonra gelirsin o zaman hem buralar daha güzel olur.
rüya konusunda ciddi misin? gördüğün şeyler gerçekleşir mi? delikafaduldensüper olur valla.
bizde yemek yiyoz acele acele ne işimiz varsa:roflol: sonra film sonra ben laptopa o pcnin basına ikimiz nete giriyoruz eşli olup okey oynuyoruz sonra çay kahve faslı sonra o halen pc de oyun vs sonra uyku sevişmek hariç herşey yapıyoruz :roflol::roflol::roflol::roflol: doğru aslında ama böylede ayda 3 kez olmaz gün aşırı şans artıyor benim doktorum türkiyeye döndü temelli bu arada çok iyiydi hatta diyordu sizin ilişki azlığından şansın düşüyor böyle olmaz diye bende dedim eşime söyleyin onu diye gülmüştük hatta ....gülmekten kırıl arkadaşım valla bende çok güldüm yazdığıma yazıverdim birden öyle ama kelek bile olmazz
ooooyyy. olsun da... severiz tabi...gamyoncuiremsutabi ya havalarda düzelir ama benim rinit alerjim var baharda kötü olucak biraz ama göz damlalarıyla spreylerle atlatırım heralde hapşıra hapşıra gezerim elimde selpakla kaydirigubbakcemile3ciddiyim ya bazen korkuyorum rüyalarımdan olsun valla teyzoş olur severiz bizde uzaktan yeğenimizi :1hug:
jarnana canım ailen hangi ilde? nereye geleceksin buraya geldiğinde?
izmirliyim ben bitanem doğma büyüme sonradan gelip izmirliyim diyenlerden değil yani :) ailemde izmirde burdan istanbula istanbuldan izmir uçağıyla izmire zor oluyor aktarmalı olunca ama napalım direkt yok.arnavutum bu arada :)
slm nasılsınız olsun üzülme gün dedigin gelir gecer gidersin sen nasıl oldun kist gitdimiizmirliyim ben bitanem doğma büyüme sonradan gelip izmirliyim diyenlerden değil yani :) ailemde izmirde burdan istanbula istanbuldan izmir uçağıyla izmire zor oluyor aktarmalı olunca ama napalım direkt yok.arnavutum bu arada :)
benim eşim bebiş istiyor ya gün aşırı işine geliyor bi de. dr. söyleyince bak ne dedi gördün mü gün aşırı diyor. demez mi. ben de internetten araştırdım haftada 2 defa yeter diyor internet ne bileyim valla nasıl olacak bu bebiş??
sen nasılsın canım nasıl gidiyor hayathıı anladım canım. Ankaraya falan gelseydin görüşürdük.dicektim.
hıı anladım canım. Ankaraya falan gelseydin görüşürdük.dicektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?