- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #2.941
sen nasılsın canım nasıl gidiyor hayat
slm nasılsınız olsun üzülme gün dedigin gelir gecer gidersin sen nasıl oldun kist gitdimi
çok kalırsam gelirim ankaraya çok gelmek istiyorum bayılıyorum trenle ankaraya gelmeye teyzem orda evliydi benim şimdi amerikada ama hiç belli olmaz günü birlik gelebilirim eşimden izin alırsam
jarmana mrb canımmmm nasılsınnn benim melikeeeee
sacında kepek oluşmuştu petranın ürününü aldım ısırgan papatya onu kullanmaya başladı kafasına su dökmem :))))için cagırıyor oyun yapıyor benle sırf benim dikkatimi dagıtmak maksadı ii bari inşallah gecer bi git bakalım güzel sonuç alırsın canım benim ankaraya geldiginde bende beklerimöyle tabi ablacım vardır bir hayır bilmemki gittimi en son adetin 3.günü sıvılaşmış içi demişti ilaç kullanıyorum progestan halen ağrıyor ama görcez bakalım adetin 3.günü giderim yine kontrole millet bebişini görmeye gider biz kistleri napalım:roflol: ne istiyomuş kocacığın bakem ???? :)
koca nerde kız bu saate vardıyalımı işi sen ankaradamı oturuyorsunayy çok güzel olur kızz.. buluşuruz seni gezdirirm. ben ankaralı değilm ama ankarada ünv. okuyuncaa çok sevdim.
kızlar eşim aradı geliyormuş. o gelene kadar durayım.
iyiyim güzelim sen nasılsın hoşgeldina.s.
sacında kepek oluşmuştu petranın ürününü aldım ısırgan papatya onu kullanmaya başladı kafasına su dökmem :))))için cagırıyor oyun yapıyor benle sırf benim dikkatimi dagıtmak maksadı ii bari inşallah gecer bi git bakalım güzel sonuç alırsın canım benim ankaraya geldiginde bende beklerim
yanmaz yanmaz yakarmıyım ben onu bebiş kazanmadan ::)))))))inşallah ablacım ne güzel olur valla gelsem. :):):) ayyy ne güldüm ya dök dök iyice dök ama dikkat et sıcak olmasın hee yanmasıon adamcağızkaydirigubbakcemile3
koca nerde kız bu saate vardıyalımı işi sen ankaradamı oturuyorsun
bende samsunluyum canım evlendim ankarada yım antares iş merkezini biliyormusun yeni mah.de oraya yakınım cokiyiyim güzelim sen nasılsın hoşgeldina.s.
ii geceler canımbende çıkıyorum kocişle uyucazzzz iyi gecelerrrrr yarın görüşelim yine böyle öptüm hepiniziiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?