2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
slm nasılsınız olsun üzülme gün dedigin gelir gecer gidersin sen nasıl oldun kist gitdimi

öyle tabi ablacım vardır bir hayır bilmemki gittimi en son adetin 3.günü sıvılaşmış içi demişti ilaç kullanıyorum progestan halen ağrıyor ama görcez bakalım adetin 3.günü giderim yine kontrole millet bebişini görmeye gider biz kistleri napalım:roflol: ne istiyomuş kocacığın bakem ???? :)

çok kalırsam gelirim ankaraya çok gelmek istiyorum bayılıyorum trenle ankaraya gelmeye teyzem orda evliydi benim şimdi amerikada ama hiç belli olmaz günü birlik gelebilirim eşimden izin alırsam

ayy çok güzel olur kızz.. buluşuruz seni gezdirirm. ben ankaralı değilm ama ankarada ünv. okuyuncaa çok sevdim.

sacında kepek oluşmuştu petranın ürününü aldım ısırgan papatya onu kullanmaya başladı kafasına su dökmem :))))için cagırıyor oyun yapıyor benle sırf benim dikkatimi dagıtmak maksadı ii bari inşallah gecer bi git bakalım güzel sonuç alırsın canım benim ankaraya geldiginde bende beklerim

inşallah ablacım ne güzel olur valla gelsem. :):):) ayyy ne güldüm ya dök dök iyice dök ama dikkat et sıcak olmasın hee yanmasıon adamcağızkaydirigubbakcemile3

neyse canım kociş kalk yatalım diyo yarın gündüz öglen gelrim ok herkese ii gecelerr güzellerrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…