2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
vajinal mantar vardı 2 doktor tedavi edemedi 3. süne gittim ultrasonda gördü alınması lazım yoksa düşük yapmana neden olur dedi. aldırdım ameliyattan 6 ay sonra da artık zamanı geldi hamile kalmanın her şey yolundayken yap dedi. bizde zaten düşünüyoduk başladık bakalım inşallaah olur...

inşallah canım alırız burdan müjdenihihoyyyt

hayırlı ay bizim için hangisiyse o vakit bekleriz biz de canım. canını sıkmaa bak hormonlar da can sıkıyor bu duruma ve adet gecikmesi oluyor sonraa...

ben da hala adet olmadım ama test yapmamak için direniyorum... haftasonuna kadar dayanırım herhalde!!1

kaç gün geçti canım bence test yaptırsan iyi olur en azından şüphe kalmaz aklında.. iyi veya kötü... ben dayanamazdım herhalde

kaç gün geçti canım bence test yaptırsan iyi olur en azından şüphe kalmaz aklında.. iyi veya kötü... ben dayanamazdım herhalde

17 şubattı günüm canım. 14 şubatta yapmıştım negatifi görünce en azından 3 4 gün geçsin de test yapayım diyorum. evde de var internetten almıştım ama yapmıyorum belki adet olurum haftasonuna kadar. hiç bir belirtim de yok ki valla ikisini de beklemiyorum şu an ne hamilelik ne adet.sositososito gecen ay da 1 hafta gecikmişti. şimdiye kadar şaşmayan düzenim de sapıttı.

kızlar bir tobik de ögrendim ne kadar dogru bilinmez denemekte fayda var camasır suyu var ya domestos bir kaba dökecekmişiz üzerinede idrarımızı eger mayalanırsa yogurdun üstü kaymak baglar ya onun gibi olursa hhamileymişiz denemek bedeva deneyelim günü yakın yada gecmiş arkadaşlar deneyin bi zararı yok okudugumu paşlaşmak istedim akşam konuşuruz

ilahi pelinseee...kaydirigubbakcemile3

kız valla diyom okudum da kafamdan atmadım ya deneyelim işte ne var ki:)))bende güldüm de belkide dogru cıkar ne kaybederiz yani sonuçda neler duyup uyguluyoruz
benim bugun gelmesi lazımdı. dün dayanamayıp test yaptım. negatif çıktı. evde alaturka wc olsa yapardım :)) klozette zor olur zannımcakaydirigubbakcemile3

benim bugun gelmesi lazımdı. dün dayanamayıp test yaptım. negatif çıktı. evde alaturka wc olsa yapardım :)) klozette zor olur zannımcakaydirigubbakcemile3
ne alaka alaturga wc le kız bir kapın içine dök domestosu üzerinede idrar az demostos az idrar dene işte ne oluyor bak mayalanıyormu

bak yazan arkadaşın paylaşimını yoluyorum sana ... canım şimdi domestos çamaşır suyu varmış hehe: onu aldım bir kaba boşalltım: birazda afedersinde idrarımdan üstüne boşallttım: üstü böyle maya tutar gibi oldu: çok az kenarda köpük var: bekliycem biraz yoğurdun üstü kaymak tutarya öyle olacakmı diye? arakadaşlarda birinede yaptırıcam ama bilmiyorlar bunu yaptığımı: sende yaparsan aynı şeylermi oluyor yada hamile olmayan biri yaprsa net anlarız: mesela erenhava bunu biizm için yaparmısın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…