- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #2.981
vajinal mantar vardı 2 doktor tedavi edemedi 3. süne gittim ultrasonda gördü alınması lazım yoksa düşük yapmana neden olur dedi. aldırdım ameliyattan 6 ay sonra da artık zamanı geldi hamile kalmanın her şey yolundayken yap dedi. bizde zaten düşünüyoduk başladık bakalım inşallaah olur...
kaç gün geçti canım bence test yaptırsan iyi olur en azından şüphe kalmaz aklında.. iyi veya kötü... ben dayanamazdım herhalde
canımmm çok sevindim hayırlı olsun.:teytey:Kızlar listede benim adım da vardı.
Dün öğrendim ki ben hamileyim.
Kızlar listede benim adım da vardı.
Dün öğrendim ki ben hamileyim.
ilahi pelinseee...kaydirigubbakcemile3kızlar bir tobik de ögrendim ne kadar dogru bilinmez denemekte fayda var camasır suyu var ya domestos bir kaba dökecekmişiz üzerinede idrarımızı eger mayalanırsa yogurdun üstü kaymak baglar ya onun gibi olursa hhamileymişiz denemek bedeva deneyelim günü yakın yada gecmiş arkadaşlar deneyin bi zararı yok okudugumu paşlaşmak istedim akşam konuşuruz
kız valla diyom okudum da kafamdan atmadım ya deneyelim işte ne var ki:)))bende güldüm de belkide dogru cıkar ne kaybederiz yani sonuçda neler duyup uyguluyoruzilahi pelinseee...kaydirigubbakcemile3
benim bugun gelmesi lazımdı. dün dayanamayıp test yaptım. negatif çıktı. evde alaturka wc olsa yapardım :)) klozette zor olur zannımcakaydirigubbakcemile3kız valla diyom okudum da kafamdan atmadım ya deneyelim işte ne var ki:)))bende güldüm de belkide dogru cıkar ne kaybederiz yani sonuçda neler duyup uyguluyoruz
ne alaka alaturga wc le kız bir kapın içine dök domestosu üzerinede idrar az demostos az idrar dene işte ne oluyor bak mayalanıyormubenim bugun gelmesi lazımdı. dün dayanamayıp test yaptım. negatif çıktı. evde alaturka wc olsa yapardım :)) klozette zor olur zannımcakaydirigubbakcemile3
tmm yapayım ayyy çok komik kimya deneyi yapar gibikaydirigubbakcemile3:roflol:ne alaka alaturga wc le kız bir kapın içine dök domestosu üzerinede idrar az demostos az idrar dene işte ne oluyor bak mayalanıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?