2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
doktorumö adet olucaksın dedi rahim yumuşamış dedi yumurta takibi yaptırıyodum tek yumurtam olmuştu on,ada çatlamamış olduğunu söyledi ama ilaç kullanma ilişki yasak adet olduğunda haber ver dedi bende de gelen giden yok

bazı yerlerde rahim yumuşaması adet olma ihtimali olabilirmiş ama doktorum muayne etti yoktur diycem artık 5 aydır takip yaptırıyorum ilk defa erken oldum

öyle canım umut acayip var bu ay bende kasıklarda batma oluyo gögüslerim ağrıyo sağ kasığımda yanma var artık olmasada artık allahtan

bazı yerlerde rahim yumuşaması adet olma ihtimali olabilirmiş ama doktorum muayne etti yoktur diycem artık 5 aydır takip yaptırıyorum ilk defa erken oldum

benimkide kasımda 1hafta erken oldu çok şaşırmıştım hatta.stresten düzenimiz bile değişiyor adetin 3.gün yine gidersin folikül takibine başlarsınız bende önümüzdeki ay gidicem gelmezse regl

allah yardımcımız olsun hepimizin inş.en kısa zamanda hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip eder

öyle canım umut acayip var bu ay bende kasıklarda batma oluyo gögüslerim ağrıyo sağ kasığımda yanma var artık olmasada artık allahtan

benimde ovulasyon günlerim kasıklarımda ağrı batma bir sağ tarafa geçiyor bir sola 2aydır ovulasyonumu kasıklarımda batmadan ağrıdan anlıyorum ve 3aydır reglim alt üst oldu ne zaman gelceği belli olmuyor iyice şaşırdı.belkide olur ama rahimin yumuşamış demesi beni üzdü

yok canım yazmadım ne yazcam onuda bilmiyom normal adetim 19 u 9da gelmeye başladı nezamn yumurtluycam hiç bilmiyom

canım benim adet düzensizliği vardı düzene girdi ama yumuşama niye üzdü kötü bişeymi:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…