2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
aman bilmiyorum canım dün geceden beri vuruyor valla relg de değilim biteli 4 gün oldu. şimdi daha iyiyim ama , üşüttüm galiba

geçmiş olsun papatse,cok üzüldüm...eğer ilac kullanıyosan,yumoşlar icin ondan olabilir.
bende iki gündür kullanıyorum,artarak çoğalıyo sancılar:teselli:

aleyna... jarnana... nerdesiniz kızlar...bitürlü denk gelip konuşamıyorum sizinle:gitme:

yok canım ben ilaç kullanmıyorum. şimdiye kadar hiç sorunum olmadı adetlerim hep düzenli ama işte bu ay böyle oldu . Amann makine değiliz ki bir gün bozuluyoruz . akannehir

Güzelim valla onların ikiside kaçakkkkkkkkkkkkk, gece kuşlarııııııı opuyorumnanaktan

Listede gorunce adımı heyecanlandım simdi, hayırlısı olsun bakalım. Tesekkurler..Isteyen herkese ugur getirir umarıma.s

slm arkadaşlar benim bu ayın 19.da normal adetimdi ama 9 da kahverengiye yakın 3 gündür gelen hafif lekelenmeler var doktor erken adet oluyosun dedi ama çokaz geliyo kasıklarımda ara ara batma oluyor

benim nette sorun var kusura bakma adet olmazsam bikaç güne kan testi yapsam çıkarmı eğer hamileysem

canım benim eğer hamileysen adet olmadanda kan testinde çıkıyooo
eğer birde adetin geçtiyse kesin çıkarrr inşallah hayırlı haberlerini alırızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…