- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #3.001
:))))))))) dene işte nazlama da ne olacak ucunda kötü bişe ypok ya belki güzel haber alırız bellimi olurtmm yapayım ayyy çok komik kimya deneyi yapar gibikaydirigubbakcemile3:roflol:
kupa yı duydunmu sen ilişkiye girmeden önce beline kibrit ekmege takıyorsun yakıyorsun beline bardagı ters cevirip cekiyor belini ninelerimiz yapardı bilmem bilirmisin oda iyi geliyormuş denenmiş bu yakıda yakan var bunun üzerine hemen ilişki oluyormuş ne bilim yazıyorlar arkadaşlar bir umut işi bizimki ya tutarsane alaka alaturga wc le kız bir kapın içine dök domestosu üzerinede idrar az demostos az idrar dene işte ne oluyor bak mayalanıyormu
sen de dene bakalım ne olacak? bi de hamile olma ihtimali olmayan bi arkadaş denesin farkı görelim:jeyyar:yap bakalım benimde adet günüm yakın olsa yapardım gene denerim
benide alın listeye arkadaşlar bende hamile kalmak istiyorum
kupa yı duydunmu sen ilişkiye girmeden önce beline kibrit ekmege takıyorsun yakıyorsun beline bardagı ters cevirip cekiyor belini ninelerimiz yapardı bilmem bilirmisin oda iyi geliyormuş denenmiş bu yakıda yakan var bunun üzerine hemen ilişki oluyormuş ne bilim yazıyorlar arkadaşlar bir umut işi bizimki ya tutarsa
Kızlar listede benim adım da vardı.
Dün öğrendim ki ben hamileyim.
slm canım nasılsın deneyenler oluyor kalan arkadaşlarda var bizde deneyelim diyoruz okudunmu camaşır suyu ile yapılan testinerdesinizzzzzz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün de bende bir halsızlik var hiç keyfim yok
teknik detay çok önemli.
1- çorapsız veya terlık olmadan asla yere basmayın.. yaz bıle olsa mutlaka terlık giyin,
2- asla beliniz açık olmasın.. hale kışın asla düşük bel giymeyın.. rahminiz üşüdümü intihap toplar ve gbe kalamak zorlaşır.. yazında beliniz mumkunse kapalı olsun.. sıcakda olsa üşüme oluyormuş..
3- çok dar jean gıymeyın.. hava almazsa zararı oluyor..
4- ilişkiye girmeden yaklaşık 1 saat önce ssıcak su koyun kovaya ve üstune oturun.. buhara yanı.. mumkunse sıcak kuvete girin.. yumurtalar canlanır.. ama erkekler girmesin.. sıcak su sprem kalıtesını düşürüyor..
5- evinizdeki tum altınlarınızı takın takıştırın.. ve demır gumuş, metal olanları ise çıkarın.. altın hormon sevıyesını yukseltıyor.. demır ise kesiyor...
6- çok su için.. oda sıcaklıgında olsun..
7-bol bol yeşillik yeyın.. ama tere, roka maydonoz ara verın..
8- hamur işlerini birakın...
9-ve egresız yapın..
10-cips, kola vs. bırakın.. asla yemegın..
11- sürekli hamileyım diye tekrar tekrar söyleyın.. ( yanlızken:. sizi deli sanmasınlar..) böylelikle hormonlarınız duzelir.. düşünce gucu...
12- sirke, limon eksi elma yemeyın.. hamile kalmayı zorlaştırır.. bunu hadıs i şerifte okumuştum...
kısacık tavsıyeler...
bende okuyunca güldüm hatta skr denedi mayalanmamiş:))))) hamile degil oluyor deneriz kız allerjin var ama koklamayacan eline sürmeyecen bir kaba boşaltacan az azda idrar bekle başinda durmaya gerek yok deneriz bu ay sonu merak da ne yapalım hep cıddi şeyler yapacak degiliz ya yok canım grip degil halsizlik keyifsizim benimkine de dün akşamdan kızgınım diziler yüzünden tartiştık ona kalsa hep benim dedigim izlediklerim olsun diye ugraşiyor kalitesiz dizileri neden izliyormuşumgeçmiş olsun canımmm hayırdır grip falan olmayasın? yok be ablacım benim alerjim var domestos a ya karbonatla olan gebelik testini gaye için yapmıştım köpürmemişti ben inanmıyorum pek böyle şeylere ya gebelik testi yaparım daha iyi ne yorcam kafamı bunlarla ama zevkli oluyor karbonatla olanını yapınca çok gülmüştüm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aklımızın bir köşesinde dursun keşke baştan sona okuyabilsek bazen yazılan gecmişi bile okumadan geciyorum ne yalan söylim hemen sohbete dalıyoruz zamman buldukca okuruz bi arasağol canım paylaşımın için bu topicde ne bilgiler var baştan sona kadar okudumda geçen gün birde uygulayabilsek ne ala ama iştee :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
bende okuyunca güldüm hatta skr denedi mayalanmamiş:))))) hamile degil oluyor deneriz kız allerjin var ama koklamayacan eline sürmeyecen bir kaba boşaltacan az azda idrar bekle başinda durmaya gerek yok deneriz bu ay sonu merak da ne yapalım hep cıddi şeyler yapacak degiliz ya yok canım grip degil halsizlik keyifsizim benimkine de dün akşamdan kızgınım diziler yüzünden tartiştık ona kalsa hep benim dedigim izlediklerim olsun diye ugraşiyor kalitesiz dizileri neden izliyormuşum
ben yaptım onu onu yapınca nimet ya kendimi kötü hissettim günaha giriyormuşum gibiaman erkek milleti sanki onlar çok kaliteli şeyler izliyorlar boşver bitanem takma kafana ben keyif alıyorum de kalitesiz kaliteli seni ilgilendirmez bak kafana su dökmem de gül geç gitsin kaydirigubbakcemile2 yaparım domestos alayım bari sende karbonatla olanı yap bakalım ne olcek:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?