2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
aklımızın bir köşesinde dursun keşke baştan sona okuyabilsek bazen yazılan gecmişi bile okumadan geciyorum ne yalan söylim hemen sohbete dalıyoruz zamman buldukca okuruz bi ara

ben netten araştırıp okuduklarımı hep ekliyorum buraya belki vesile olur birine diye ama genelde pek okunmuyor sanırım ama olsun ben eklemeye devam edicem ben bile okuyup not aldım geçmişten

dün akşam yoktu ya kurtlar vadisi ona da sinirlendi yeni gelin gibi ancak naz yapsın cocuk gibi şu erkekler bu akşamda hiç bişe yapmadım cay istedi şimdi kendi mutfakda bilmiyorum ne yapıyor yapsın bunlara iyilik yaramıyor bizlerde nazlanmak istiyoruz degilmi

ooo meyve tabagı geldi canım bi yiyim bari sevgili kocamın elinden hazırlanmiş :))))) bunları bide okurmuşşşş allahhhhhhhhhh

hee evet ondandır o da maçları izleseymiş siniri geçerdi biraz :) bizimkide ankara türküleri dinliyor sinir ediyor beni şimdi kıs diyorum kısmıyor sıpa. döküyordur orda burda ne varsa sokmasaydın mutfağa kaydirigubbakcemile3

ankaralımı türküler güzeldir olsun dinlesin sende eşlik et sende ankara misketi ac oynaaaaaaa

ooo meyve tabagı geldi canım bi yiyim bari sevgili kocamın elinden hazırlanmiş :))))) bunları bide okurmuşşşş allahhhhhhhhhh

afiyet olsunn barışmak için getirmiştir kaydirigubbakcemile3 yedirsin bide ellerinle öyle söyle sen nazlan pozlan. eşime diyordum şimdi aynı şehirde olsaydık sizin için burdaki arkadaşlar için ne güzel ailece görüşürdük diyordum ne güzel olurdu dimiolumunekankayizsmile

yokk benden daha cok tertiplidir yaptıgı şeyin ardında iz bırakmaz toplar o yönden öyledir maşallahı var

bizimkide öyle çok güzel siler ocağı parlar nasıl tezgahı falanda bazen hasta olduğumda süpürge bile açtırıyorum aşkım bak kistim var patlar yapıver falan diye sağolsun kırmaz hiç kocişim kaydirigubbakcemile3 benimki güzel yemekte yapar ama ilk evlediğimizde bıkmıştım tertipliliğinden müze gibi hiç dağınıklık istemiyordu yavaş yavaş alıştırdım

karadeniz parcaları dinlesin daha ii

anne tarafı karadenizli gürcü zaten ben seviyorum karadeniz türkülerini ama hepsini değil sayılıdır sevdiklerim ooo çok seviyor müzik dinlemeyi yabancıları hele ayrı ayrı cdler var hep bi dünya tabi birde dvd koleksiyonu filmlerdende sıkılıyorum bazenaklinialirimsmile

aynı yanlız yaşadıgı için kendi düzeni vardı yemeklerime karışıyordu uyyyyyyyy anlatmakla bitmez o günleri hatırlamak istemiyorum cok tartiştık cok kovdum mutfakta git kendine erkek işi bul dedim kaynanayı aratmıyordu maşallah benim kayın peDER DE KAYIN VALıDEde allah rahmet eylesin tanımuyorum kız dibime girdi okuyacak nerdeyse saklıyom yazdıklarımı

ayy sorma benimkide öyleydi tartışıyorduk çok bende hatırlamak bile istemiyorum şimdi ben aynısını yapıyorum o birşey yaparken kaynana git başımdan diyor ne çabuk unuttun yaptıklarını diyorum bendeyerimseniben amin Allah rahmet eylesin bende kayınpederimi görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…