2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
ya ben ilişkiden sonra yatamıyorum daralıyorum birde 3aydır yatıyorum ayaklarımı dikiyorumda ne oluyor diyip kalkıyorum hemen ya Rabbim ol diyecekse zaten olur diye düşünüyorum siz yarım saat uzanıyormusunuz kızlar????

ben yastık koyuyorum gece yarısını buluyor yatmamız o saatten sonrada dogal olarak uyuyoruz

ben yastık koyuyorum gece yarısını buluyor yatmamız o saatten sonrada dogal olarak uyuyoruz

en güzeli ya bizim geç saatlerde olmadığı için mecburen zaten kalkıyorum duşa giriyorum yada çay vs istiyor yatmıyorum artık öncedende yatmazdım hiç 3ay denedim sıkıldım öyle birde stres oluyor insan oldumu acaba olmadımı falan diye saldım çayra mevlam kayıra oldum zaten ben:roflol:

ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi geceleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan şu hamişler listesine martta hepimizin girmesi dileğiyle......:Saruboceq:

HAMıŞLERıMıZ

dmtumt84
mestıtosh
alenam
htcyz
ulkufuk
pembe_patık
kekıklıkeklık
nevyas
bulut
feyza79
pembe50
ŞUBAT HAMıŞLERıMıZ
sabırsız80
e_pack
gilbert
tuu_ba

Son düzenleme:
KIZLAR 15 HAMıLEMıZ VAR ıNŞALLAH MARTTA BıZLERDE HAMıŞLER LıSTESıNE GEÇERıZ GÖBÜŞLERıMıZ BEBıŞLE DOLSUN ıNŞALLAH BıZLERıNDE :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: MUTLU HAFTASONLARI ARKADAŞLARolumunekankayizsmile

canım nasılsın inşallah kalırız valla bu ay ii caliştım sayılır son zamanlarda düzensizleşti ya adetim i.laçtan dolayı bilemiyorum kaç gü,nde bir olacagımı şimdide ona üzülüyorum genelde sahabları calişma yaptım bakalım bu ay bekliyorum bide şu sigaraya care bulsam ama yapamıyorum ya

İYİYİM SEN NASILSIN? BIRAK CANIM BIRAK BEBİŞİNİ DÜŞÜNÜYORSAN EĞER BIRAK KANSER RİSKİ TAŞIMASINI İSTEMEZSİN DEĞİLMİ ? BAK DÜŞÜĞÜN OLMUŞ BİR KEZ VE SİGARA ERKEN DOĞUMLARA VE DÜŞÜĞE NEDEN OLUYOR O YÜZDEN BIRAK GİTSİN BENDE KULLANIYORDUM 3YIL KULLANDIM HATTA AMA BIRAKTIM GİTTİ YAPILMAYACAK BİRŞEY DEĞİL İSTERSEN BIRAKABİLİRSİN olumunekankayizsmile

ii bakalım bende azalttım 5 6 bu saate kadar 2dal içtim tam bırakamıyorum bakalım inşallah oda olacak da şimdilik zor gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…