- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #3.041
ben yastık koyuyorum gece yarısını buluyor yatmamız o saatten sonrada dogal olarak uyuyoruzya ben ilişkiden sonra yatamıyorum daralıyorum birde 3aydır yatıyorum ayaklarımı dikiyorumda ne oluyor diyip kalkıyorum hemen ya Rabbim ol diyecekse zaten olur diye düşünüyorum siz yarım saat uzanıyormusunuz kızlar????
geldimi özelde canım yolladımmmmmmmm
ben yastık koyuyorum gece yarısını buluyor yatmamız o saatten sonrada dogal olarak uyuyoruz
ayakları karnına yaslayacakmişsın öyle daha ii miş
ii gecelerrrrrrben çıkıyorum kızlar hepinize iyi geceleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan şu hamişler listesine martta hepimizin girmesi dileğiyle......:Saruboceq:
canım nasılsın inşallah kalırız valla bu ay ii caliştım sayılır son zamanlarda düzensizleşti ya adetim i.laçtan dolayı bilemiyorum kaç gü,nde bir olacagımı şimdide ona üzülüyorum genelde sahabları calişma yaptım bakalım bu ay bekliyorum bide şu sigaraya care bulsam ama yapamıyorum yaKIZLAR 15 HAMıLEMıZ VARıNŞALLAH MARTTA BıZLERDE HAMıŞLER LıSTESıNE GEÇERıZ GÖBÜŞLERıMıZ BEBıŞLE DOLSUN ıNŞALLAH BıZLERıNDE :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: MUTLU HAFTASONLARI ARKADAŞLARolumunekankayizsmile
ordamısın canım eklememişsin eklede göreyim kız seniiiiiKIZLAR 15 HAMıLEMıZ VARıNŞALLAH MARTTA BıZLERDE HAMıŞLER LıSTESıNE GEÇERıZ GÖBÜŞLERıMıZ BEBıŞLE DOLSUN ıNŞALLAH BıZLERıNDE :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: MUTLU HAFTASONLARI ARKADAŞLARolumunekankayizsmile
canım nasılsın inşallah kalırız valla bu ay ii caliştım sayılır son zamanlarda düzensizleşti ya adetim i.laçtan dolayı bilemiyorum kaç gü,nde bir olacagımı şimdide ona üzülüyorum genelde sahabları calişma yaptım bakalım bu ay bekliyorum bide şu sigaraya care bulsam ama yapamıyorum ya
ordamısın canım eklememişsin eklede göreyim kız seniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?