2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
:ecrin_bebek::CüvCüv:OCAK HAMıŞLERıMıZ:CüvCüv::ecrin_bebek:
dmtumt84
mestıtosh
alenam
htcyz
ulkufuk
pembe_patık
kekıklıkeklık
nevyas
feyza79
pembe50

:ecrin_bebek:ŞUBAT HAMıŞLERıMıZ:ecrin_bebek:
sabırsız80
e_pack
gilbert
tuu_ba

canımmm çok sevindim hayırlı olsun.:teytey:
kaç gün geçti? ne zaman test yaptın?

ne yaptın hamiş olmak için bizede bilgilendirsen ne güzel olur özeldende atabilirsinnnnn hayırlı ugurlu olsun bitanemmm

bitanem hayırlı olsun tebrikler çok sevindim teyze oluyoruz kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Kızlar öncelikle çok özür dilerim. Buraya yazdığımı unutup geri dönemedim.
Teşekkür ederim hepinize.
Adetim 3 gün geçince test yapmıştım ben.
Hamile kalabilmek için öyle özel yöntemler uygulamadım açıkcası. Yani 1 saat ayaklarımı falan da yukarıda tutmadım.
Fakat ayaklarımı üşütmemeye dikkat ettim. Ve üzülsem bile hiç stres yapmadım. Çünkü zamanı geldiğinde olacağına inanıyordum her zaman.
Zamanı gelmiş ki verdi Allah.
3 aydır istiyorduk. 3. ayda oldu çok şükür. Rabbim yaşatır inşaallah.
Allahım burda olan bütün arkadaşlarıma ve isteyen herkese de nasip etsin inşaallah :Saruboceq:

tuu_ba nasılsın güzelim nasıl gidiyor hamilelik

Teşekkür ederim canım. Biraz kasık ağrım var ama çok değil. Sandalyede çok kaldım bugün ondan olabilir.
Ve çok şükür mide bulantısı değil de ekşimesi yaşıyorum. Onun dışında iyiyim. Dün doktora gitmiştim. Muayene olamadım. Cuma günü gideceğim inşaallah. Yarın sağlık ocağına gideceğim. Şeker, kolestrol gibi değerlere bakacaklarmış.

olsun güzelim özüre gerek yok.amin canım kendine ve yeğenimize dikkat et opuyorumnanaktan sağlıkla kucağına alırsın inşallah :CüvCüv:

zaten ayakları havaya kaldırmak belin altına yastık koymak yada bir bitki çayından kürlerden vs. hamile kalınmaz bunlar sadece vesile olur Rabbim ne zaman ol derse o zaman olur gerisi bahane....

zaten ayakları havaya kaldırmak belin altına yastık koymak yada bir bitki çayından kürlerden vs. hamile kalınmaz bunlar sadece vesile olur Rabbim ne zaman ol derse o zaman olur gerisi bahane....

Evet canım kesinlikle. Bunların hepsi vesile.
Ben de hep ona inandım. Eğer Allah bize bir bebek verecekse o bellidir zaten dedim. Zamanı geldiğinde gönderecektir dedim.

Evet canım kesinlikle. Bunların hepsi vesile.
Ben de hep ona inandım. Eğer Allah bize bir bebek verecekse o bellidir zaten dedim. Zamanı geldiğinde gönderecektir dedim.

bende hep bu şekilde düşündüğüm için ne ovulasyon testimi yapıyorum ne ateş ölçüyorum ne belimin altına yastık koyuyorum nede 1saat yatıyorum Rabbim ne zaman yazdıysa o zaman olucak kaderi zorlamanın anlamı yok bence tabiki yapılması gerekenler yapılcak ama Allaha havale edilecek....tekrar tebrikler canım

Burçlara Göre Anneler
KOÇ...

Çocukla çocuk olan, yaratıcı ve "masalcı" bir annedir. Mükemmel bir oyun arkadaşıdır. Disiplin sağlamak ister ama öfkesini de çabuk unutur.

...BOĞA...

Çocukları büyüdükçe biraz "tatlı sert" olsa da bu anneler şefkatli ve koruyucudur. Yıllar içinde çocuklar için iyi bir arkadaş kılacaktır.

...ıKıZLER...

Çocuklarını çok sevmesine rağmen onların kendisini kısıtlamasına izin vermez. Çocukları da onu örnek alıp bağımsızlıklarına düşkün kişiler olur.

...YENGEÇ...

Fedakar bir anne, çocukları için kabuğundan çıkıp güvenilir bir sığınaktır. Bu da, çocuğun dış dünyaya uyumunu zorlaştırabilir.

...ASLAN...

Kendi hayatını yaşamaktan vazgeçmez. ış ve çocuk dengesini kurar. Çocuklarıyla arkadaş olur, oyunlar oynar. Ancak, söz dinlemeyi de öğretir.

...BAŞAK...

Çok çabuk çocuk sahibi olmaz. Ama, anne olduğunda da disiplinli ve titizdir. Çocuklar ona güvenir ve sevildiğini bilir.

...TERAZı...

Onun için çocukları eşinden sonra gelir. Ama, çok sevecen ve şefkatli bir annedir. Gerektiğinde serttir. Çocuklar eşini dinlemezse öfkelenir.

...AKREP...

Çocuklarını sevmesine rağmen sevgisini gösteremeyebilir. Çocuklarının yüksek hedefleri olmasını ister. Ama, onların kusurlarını da görmez.

...YAY...

Çocuklar için iyi bir arkadaştır. Önceleri biraz korksa da bu işi iyi yapacaktır. Çocuklarının kendisi gibi dürüst ve neşeli olmalarını sağlar.

...OĞLAK...

Çocuklarıyla ilgilenir, onları dinlemek isteyecektir, ama öpücükler dağıtmayacaktır. Çocuklar özgürlükleri için mücadele ettiğinde gerginlik olabilir.

...KOVA...

Kendini o küçük insana adamak zor gelebilir. Sevgi gösterileri yapan bir anne değildir. Ama, ev ödevlerine yardım eden, eğlenceli bir kişidir.

...BALIK...

Küçüklüğünde mahrum kaldığı her şeye onların sahip olmasını ister. Aşırı hoşgörülü olması, disiplin kurmasını zorlaştırır

ALINTI

Teşekkür ederim canım. Ben şimdi çıkayım olur mu. Çok kaldım bugün bilgisayarda.
Öpüyorum. Tekrar görüşmek üzere.......

merhaba
arakaşlar akşamları mı gelıyolar
onlar bayadır uyeler buraya galıba tanısıyosunuz
ben bılmem gereken farklı bısey varmı dıye sorucaktım
bıde su ovulasyon testı ne işe yarıyo
görüşmek üzere

yanı bende yumurtlama oluyo başka işe yarıyomu dıye sordum
bıde bılmemek ayıp deıl ogrenmemek kaydirigubbakcemile3

ovulasyon testi canım yumurtlamanın olduğu günü tespit ediyor o gün ilişkiye giriliyor ve gebe kalma şansın artıyor akşamları oluyorlar genelde evet bu arada geçmişi yani baştan sona kadar okursan topiği çok faydalı bilgiler var belki işine yarar :hulya:

slm kızlarr. nasılsınız bakalım. ne zmandır girmiyorum? moralim bozuk çünkü. 17 şubatı bekledim ama adet olmadım pazartesi test yaptım bişey çıkmadı. yarın dr. a gideceğim. bakalım dr. ne dicek. bu gecikmelerden bıktım anlayacağınz..Allahım hayırlısını versin. düzensizlik de kötüymüş gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…