- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #3.101
canımmm çok sevindim hayırlı olsun.:teytey:
kaç gün geçti? ne zaman test yaptın?
ne yaptın hamiş olmak için bizede bilgilendirsen ne güzel olur özeldende atabilirsinnnnn hayırlı ugurlu olsun bitanemmm
bitanem hayırlı olsun tebrikler çok sevindim teyze oluyoruz kızlarrrrrrrrrrrrrrr
tuu_ba nasılsın güzelim nasıl gidiyor hamilelik
Kızlar öncelikle çok özür dilerim. Buraya yazdığımı unutup geri dönemedim.
Teşekkür ederim hepinize.
Adetim 3 gün geçince test yapmıştım ben.
Hamile kalabilmek için öyle özel yöntemler uygulamadım açıkcası. Yani 1 saat ayaklarımı falan da yukarıda tutmadım.
Fakat ayaklarımı üşütmemeye dikkat ettim. Ve üzülsem bile hiç stres yapmadım. Çünkü zamanı geldiğinde olacağına inanıyordum her zaman.
Zamanı gelmiş ki verdi Allah.
3 aydır istiyorduk. 3. ayda oldu çok şükür. Rabbim yaşatır inşaallah.
Allahım burda olan bütün arkadaşlarıma ve isteyen herkese de nasip etsin inşaallah :Saruboceq:
zaten ayakları havaya kaldırmak belin altına yastık koymak yada bir bitki çayından kürlerden vs. hamile kalınmaz bunlar sadece vesile olur Rabbim ne zaman ol derse o zaman olur gerisi bahane....
Evet canım kesinlikle. Bunların hepsi vesile.
Ben de hep ona inandım. Eğer Allah bize bir bebek verecekse o bellidir zaten dedim. Zamanı geldiğinde gönderecektir dedim.
bende hep bu şekilde düşündüğüm için ne ovulasyon testimi yapıyorum ne ateş ölçüyorum ne belimin altına yastık koyuyorum nede 1saat yatıyorum Rabbim ne zaman yazdıysa o zaman olucak kaderi zorlamanın anlamı yok bence tabiki yapılması gerekenler yapılcak ama Allaha havale edilecek....tekrar tebrikler canım
Teşekkür ederim canım. Ben şimdi çıkayım olur mu. Çok kaldım bugün bilgisayarda.
Öpüyorum. Tekrar görüşmek üzere.......
yanı bende yumurtlama oluyo başka işe yarıyomu dıye sordum
bıde bılmemek ayıp deıl ogrenmemek kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?