2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
5 aydır ugraşıyoruz bakalım
doktora gıttım herseyın normal beklemen lazım dedı
bakalım stres yapmamaya calısıyorum
artık rahat bıraktım kendımı hayırlısı ne zamansa o zman olacak inş.

5 aydır ugraşıyoruz bakalım
doktora gıttım herseyın normal beklemen lazım dedı
bakalım stres yapmamaya calısıyorum
artık rahat bıraktım kendımı hayırlısı ne zamansa o zman olacak inş.

yapma sakın stres yapma daha erkenmiş keşke gitmesymişsin doktora insan doktora idince stres oluyor bekletmeden gelir meleğin inşopuyorumnanaktan

:Saruboceq:
aaaa hadi kızlar haftasonu görüşemedik özledim nerelerdesiniz

selam canım giremedim haftasonu sen nasılsın???

bu arada benim 2-3 gündür kasıklarım ağrıyo ve iştahım inanılmaz arttıcokacimcoook kendimi tutmak zorunda kalıyorum dünyayı yicem bıraksalar bi de ha bire tuvalet ihtiyacı hissediyorum ama gidince de çok az yapıyorum sizce umutlanmalımıyım??? yoksa psikolojikmi*???benneyaptımki

bi de hamile gibi hissediyorum kendimi stes değil bu başka bişi gergin de değilim ama olacak gibi geliyo bu ay inşallah 3 ünde hayal kırıklığı yaşamam....:teselli:

canım umutlanmaki üzüntü yaşamayasın sonra bence psikolojik gibi geldi ama hiç belli olmaz umarım teyze oluruz kaydirigubbakcemile2

bi de hamile gibi hissediyorum kendimi stes değil bu başka bişi gergin de değilim ama olacak gibi geliyo bu ay inşallah 3 ünde hayal kırıklığı yaşamam....:teselli:

inşallahhhhhhhhhhhh canımmmmm belki hissediyorsundur bekleyelim görelim sen bu arada ağır iş falan yapma dikkat et opuyorumnanaktan

inşallahhhhhhhhhhhh canımmmmm belki hissediyorsundur bekleyelim görelim sen bu arada ağır iş falan yapma dikkat et opuyorumnanaktan

ahhh keşkee banada psikolojik geliyo ya zaten bu son bu ay da olmassa bidaki aya başka işler bulcam kendime takmamak için ne lazımsa yapıcam....
ne kadar kötü bi durum bu ya vücudunun bi kısmı bebeğin beslenmesi için gıda göndermeye başlıyo veya bebek oluşmuyo diğer tarafı acabalarla kendini bitiriyo
kendimizden haberimiz olsa keşke kesin bilebilseydikkkkk:uhm::1no2:

canım takmamak lazım ya gecikiyor adet daha sonra yada kist oluyor hormonlar çok etkileniyor adet gecikince zaten testle anlaşılabiliyor bence en güzeli adet gecikmesini beklemek ve takmamak 6aydır takmaktn hiç şaşmayan adetim şaşıyor kistler oluşuyor şimdi çok rahatım artık test yapmaya bile son kaydirigubbakcemile3 birşeylerle mesgul olmak en güzeli canım hem o zaman süpriz oluyor olumunekankayizsmile

herkese merhaba ,bende 2 yıldır hamile kalmak için çabalayanlardanım,bugün adet günüm bakalım bekliyorum inşallah gelm-ez inşallah hamileyimdir.

inşallah bakalım 10 gündür kasık ağrısı ve bel ağrısı var klasik adet ağrıları yani büyük bir umutla sabırla bekliyorum her ne olursa olsun haber veririm tabi

büyük ihtimalle adet olucam kızlar. bu ay şu ovulasyon testlerinden alayım diyorum. hangisini önerirsiniz. bu konuda hiç bilgim yok da...

büyük ihtimalle adet olucam kızlar. bu ay şu ovulasyon testlerinden alayım diyorum. hangisini önerirsiniz. bu konuda hiç bilgim yok da...

internetten sipariş et güzelim daha ekonomik olur ve tutma yeri mavi olanlardan değil de yeşil olanlardan al onlar hassas oluyor ben burda eczaneden bulabilmiştim ama çok pahalıydı 1kutu duruyor öyle hiç kullanasım gelmiyor valla :roflol: iyice relax oldum ben yahukaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…