- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #3.081
5 aydır ugraşıyoruz bakalım
doktora gıttım herseyın normal beklemen lazım dedı
bakalım stres yapmamaya calısıyorum
artık rahat bıraktım kendımı hayırlısı ne zamansa o zman olacak inş.
aaaa hadi kızlar haftasonu görüşemedik özledim nerelerdesiniz
:Saruboceq:
selam canım giremedim haftasonu sen nasılsın???
bu arada benim 2-3 gündür kasıklarım ağrıyo ve iştahım inanılmaz arttıcokacimcoook kendimi tutmak zorunda kalıyorum dünyayı yicem bıraksalar bi de ha bire tuvalet ihtiyacı hissediyorum ama gidince de çok az yapıyorum sizce umutlanmalımıyım??? yoksa psikolojikmi*???benneyaptımki
:Saruboceq:
selam canım giremedim haftasonu sen nasılsın???
bu arada benim 2-3 gündür kasıklarım ağrıyo ve iştahım inanılmaz arttıcokacimcoook kendimi tutmak zorunda kalıyorum dünyayı yicem bıraksalar bi de ha bire tuvalet ihtiyacı hissediyorum ama gidince de çok az yapıyorum sizce umutlanmalımıyım??? yoksa psikolojikmi*???benneyaptımki
bi de hamile gibi hissediyorum kendimi stes değil bu başka bişi gergin de değilim ama olacak gibi geliyo bu ay inşallah 3 ünde hayal kırıklığı yaşamam....:teselli:
inşallahhhhhhhhhhhh canımmmmm belki hissediyorsundur bekleyelim görelim sen bu arada ağır iş falan yapma dikkat et opuyorumnanaktan
ahhh keşkee banada psikolojik geliyo ya zaten bu son bu ay da olmassa bidaki aya başka işler bulcam kendime takmamak için ne lazımsa yapıcam....
ne kadar kötü bi durum bu ya vücudunun bi kısmı bebeğin beslenmesi için gıda göndermeye başlıyo veya bebek oluşmuyo diğer tarafı acabalarla kendini bitiriyo
kendimizden haberimiz olsa keşke kesin bilebilseydikkkkk:uhm::1no2:
herkese merhaba ,bende 2 yıldır hamile kalmak için çabalayanlardanım,bugün adet günüm bakalım bekliyorum inşallah gelm-ez inşallah hamileyimdir.
ama yaptığım testlerde negatif çıktı:çok üzgünüm:yerleşme kanaması olmasın canım benim :Saruboceq: soğan kürüde kanama yapabiliyormuş müjdeni alırız umarım
slm canım kaç gün geçti seninbüyük ihtimalle adet olucam kızlar. bu ay şu ovulasyon testlerinden alayım diyorum. hangisini önerirsiniz. bu konuda hiç bilgim yok da...
3 gün gecikti sanırım 19 unda olmam gerekiyorduslm canım kaç gün geçti senin
büyük ihtimalle adet olucam kızlar. bu ay şu ovulasyon testlerinden alayım diyorum. hangisini önerirsiniz. bu konuda hiç bilgim yok da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?