- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #3.121
ewt 19 undan beri bekliyorum am ne oldum diyebilirim ne olmadım... 21 i aksamı kahverengi lekelenmeler başladı ama hala tık yok. ne oluyor anlamadım. testler de negatifti. 1-2 gün daha olmazsam ben de dr a gidicem. çok haklısın olmamsı da kötü. beklemek zorrr...:bbo:skr1606 sen adet oldun mu canım? sen de bekliyordun bu aralar değilmi?
ewt 19 undan beri bekliyorum am ne oldum diyebilirim ne olmadım... 21 i aksamı kahverengi lekelenmeler başladı ama hala tık yok. ne oluyor anlamadım. testler de negatifti. 1-2 gün daha olmazsam ben de dr a gidicem. çok haklısın olmamsı da kötü. beklemek zorrr...:bbo:
slm kızlarr. nasılsınız bakalım. ne zmandır girmiyorum? moralim bozuk çünkü. 17 şubatı bekledim ama adet olmadım pazartesi test yaptım bişey çıkmadı. yarın dr. a gideceğim. bakalım dr. ne dicek. bu gecikmelerden bıktım anlayacağınz..Allahım hayırlısını versin. düzensizlik de kötüymüş gerçekten.
ewt 19 undan beri bekliyorum am ne oldum diyebilirim ne olmadım... 21 i aksamı kahverengi lekelenmeler başladı ama hala tık yok. ne oluyor anlamadım. testler de negatifti. 1-2 gün daha olmazsam ben de dr a gidicem. çok haklısın olmamsı da kötü. beklemek zorrr...:bbo:
selam güzelim denk gelemedik ya bende bıktım 4aydır düzensizlikten kistlerden önceden ne güzeldi ama şöyle de birşey var düzensizlik olmaya başlayınca rahim çocuk arıyor derlermiş inşallah bizim meleklerde gelicektir de gelmeden önce son nazlarını yapıyorlardır :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
slm jarnana nasılsın canım?
ben de az önce dr. dan geldim. yine progestan kullanıcam. adet olunca da 3. günü gel dedi. tedaviye başlıyoruz sanırım. yumurta takibine yanii. hayırlısı bakalım. şubatta da göremedim çift çizgiyi. jarnana topiğin adını birkaç ay daha kaydıralım benceebenneyaptımki
üzülme canım elbet bizlerde görecez 2cizgiyikızlarbenım adetıme daha 2 gun var ben bugun dayamadım test yaptım negatıf cıktı cok uzuldum:çok üzgünüm:
hem belli olmaz gec döllenme olabilir acele etme bekle gününükızlarbenım adetıme daha 2 gun var ben bugun dayamadım test yaptım negatıf cıktı cok uzuldum:çok üzgünüm:
farketmez canım sen nerdeysen biz ordayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?