2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
skr1606 sen adet oldun mu canım? sen de bekliyordun bu aralar değilmi?
ewt 19 undan beri bekliyorum am ne oldum diyebilirim ne olmadım... 21 i aksamı kahverengi lekelenmeler başladı ama hala tık yok. ne oluyor anlamadım. testler de negatifti. 1-2 gün daha olmazsam ben de dr a gidicem. çok haklısın olmamsı da kötü. beklemek zorrr...:bbo:

fıstığım yerleşme kanaması olmasın :Saruboceq: yada soğan suyu kürü yaptıysan o bu tür kanamalara neden olabiliyormuş canım biraz daha bekle benimde 4aydır hep düzensiz saati saatine gelen adetim geçen ay 10gün bekledim kendiliğinden geldi doktoruma gitseydim söktürücü falan vericekti bekle canım bu arada ben yurtdışındayım türkiyedeki hangi markalar iyidir bilemiyorum benimkisi frautestru kaydirigubbakcemile2

selam güzelim denk gelemedik ya bende bıktım 4aydır düzensizlikten kistlerden önceden ne güzeldi ama şöyle de birşey var düzensizlik olmaya başlayınca rahim çocuk arıyor derlermiş inşallah bizim meleklerde gelicektir de gelmeden önce son nazlarını yapıyorlardır :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

kız benim bi arkadaşımın da öyle olmuştu. adet günü gelince hafif kanama olmuş. yurtdışına gitmişti galiba hava değişimi demiş. sonra türkiyeye geldiğinde hamile olduğunu öğrenmişti 2 aylıkken. inş. seninki de öyledir. sen dr. a git bakalım ne diyecek..

ben de az önce dr. dan geldim. yine progestan kullanıcam. adet olunca da 3. günü gel dedi. tedaviye başlıyoruz sanırım. yumurta takibine yanii. hayırlısı bakalım. şubatta da göremedim çift çizgiyi. jarnana topiğin adını birkaç ay daha kaydıralım benceebenneyaptımki

inş. canım bekleyeceğiz bakalım. kısmet.. dr. da bugün daha zamanı gelmemiş demek ki dedi. klomen verecek sanırım kist yapmaması için az dozda kullanacakmışım. gelişmeleri yazarım tabi.

hadi hayırlısı olsun klomen çatlatma iğnsi yapılmadığına o da kist yapıyormuş dikkat et güzelim.progestan bana vermişti kistim için doğum kontrol hapı kullanamadığımdan n güzel bi ilaç o öylegece bir içiyorum deliksiz uyuyorum:roflol: canım topiğin ismi nasıl değiştiriliyor bilmiyorum değiştirilmiyor sanırım böyle devam ederiz napalım yada yeni açayım bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…