- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #3.061
loituma hoşgeldin canım tam çkarken geldin ama olsun nasılsın?
slm canım iyiyim sen nasılsınslm kıslar nasılsınız?kaydirigubbakcemile2
iyilik beklemedeyim 19 subatta gelmesi geliyodu adetimin. olmadım hala. test yaptım ama negatif çıktı. 2-3 gün olacakmısım gibi hafif agrılarım oldu ara ara. ama 1 gundur o da kesildi.bilmiyorumkismileslm canım iyiyim sen nasılsın
HAMİŞLERİMİZ
dmtumt84
mestİtosh
alenam
htcyz
ulkufuk
pembe_patİk
kekİklİkeklİk
nevyas
[olumunekankayizsmile
feyza79
pembe50
ŞUBAT HAMİŞLERİMİZ
sabırsız80
e_pack
gilbert
tuu_ba
inşallah hamilesindir canım hamile kalsanda karın agrısı olur gögüslerde acıma varmı hayırlısı bakalım gec döllenmede olabilir bekleyelim bakalım inşallah güzel haber verirsin bize kan tahlili yaptır bence orda kesin cıkariyilik beklemedeyim 19 subatta gelmesi geliyodu adetimin. olmadım hala. test yaptım ama negatif çıktı. 2-3 gün olacakmısım gibi hafif agrılarım oldu ara ara. ama 1 gundur o da kesildi.bilmiyorumkismile
adet oluyorum galiba çok acık renk ve cok az bi lekelenme oldu sanırım.:1no2: neyse sağlık olsun. ben artık kist varsa diye düşünmeye başlamıştım. soğan kürü de yaptım kiste de çok ihtimal vermemiştim ama belki olmustur diyordum. en azından ilaç fln kullanmak zorunda kalmayım dainşallah hamilesindir canım hamile kalsanda karın agrısı olur gögüslerde acıma varmı hayırlısı bakalım gec döllenmede olabilir bekleyelim bakalım inşallah güzel haber verirsin bize kan tahlili yaptır bence orda kesin cıkar
adet oluyorum galiba çok acık renk ve cok az bi lekelenme oldu sanırım.:1no2: neyse sağlık olsun. ben artık kist varsa diye düşünmeye başlamıştım. soğan kürü de yaptım kiste de çok ihtimal vermemiştim ama belki olmustur diyordum. en azından ilaç fln kullanmak zorunda kalmayım da
ubat 25 beklıyorum hayırlı bır sonuc alırım ınsallah
merhaba arkadaşlar
ben yenı katıldım aranıza
son adet tarihim 20 şubat 2010
hadi bakalım hayırlısı önümüzdekı ay olmam inş.
prensesssss hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?