2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
bu ay zaten stres yapmışsın dedi herzaman 2-3 tane yumurtam oluyodu 20-23 mm arası bu ay birtane oldu 23mm oda perşembe günü gittiğimde çatlamamıştı

ya üzüldümm ben sabha karşı beşte uyanınc aklıma sen geldin sabaha yapcak test gulus_ss çift çizgiyi görür inş diyordum kendi kendime

ayyyyyyy canım ya saol beni düşündüğün için bu ay olmadı inşallahhh birdahaki ay hep birlikte görürüz çiftçizgiyi
Allahım yardım etsin hepinize
öpüyorum seniiiopuyorumnanaktan benim çıkmamm gerekiyo yarın görüşürüzzz

görüşürüz tatlım inşallah ne demek aklıma geldin yani gece gece dua da ettim ama neyse kapatalım o konuyu önümüzdeki aya hamileyiz hepimizzzzz:enbuyukkk:

bu ay zaten stres yapmışsın dedi herzaman 2-3 tane yumurtam oluyodu 20-23 mm arası bu ay birtane oldu 23mm oda perşembe günü gittiğimde çatlamamıştı

bende ilk kez doktora reglim gecikince gittim iyide oldu bi yandan çocuk istiyorduk ama hiç gitmemiştim türkiyedeykende neyse yumurtaların yavaş çalışıyor sanki adet olduğunda gel yumurta takibi yapalım dedi öyle işte.stres çok etkiliyor bende stresten 20gün regl gecikti kendimize yapıyoruz hep aslında ama elde değil stres olmamak

evet canım aynen öyle stres en büyük düşma benim üzüntü yada sıkıntıda eğer reglmsem bitiyo o gün buda sağlığımızı etkiliyo allah inş.hayırlısıyla nasip eder öptüm canım seni ii geceler benim nette sorun çıkmaya başladı

kızlar arada giriyorum ama kimse yok ben kardeşimdeyim o yüzden fazla oturamuyorum.hepinizi öpüyorum başka bir gün güzel ve hoş dedikodular yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…