- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #3.181
ya bişi sorcam jarnana_21
başka bir topic açmıştın ne oldu
ordan mı devam edıcez
bilgim verırsen sevınırım :uhm:kafamçokkarıştı
bana yardımcı olun kimseler de yok ben lekelenme tarzında gördüm ya devamı gelecek sandım fakat kahverengimsi peceteye silinin ce anlaşılıyor zaten hiç adet belirtilerim yok tu lekeyi görünce şaşırmıştım cok az kasıklarıma agrı girdi dün akşam şimdi de belime başka vucudumda hiç bir belirti yok ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi bu nedir sizce bana yazın ne olur ya camurgibi kahverengimsi günlük pet koyuyorum cok az lekeleniyor kaç gün sürer daha adetime 5gün var dı
yapmadım canım bugun durdu bilemedim hiç bir belirti yok ne adet ne hamilelikyerleşme kanamasıdır bence ablacım:Saruboceq: yada soğan kürü yaptıysan ondada öyle oluyormuş müjdeni bekliyorummmmmm
herkese merhaba arkadaşlar,bunları sadece içimi dökmek için yazıyorum buraya.şu anda hiçbir şey bana moral veremez sanırım.evliliğimin yaklaşık 2. senesi ve biz hiç korunmadık ama hala bir meleğim yok benim.doktor ultrason ve hormon testi yaptı bir problem yok dedi.eşimin de gelmesini istedi ama eşimi bir türlü razı edemiyorum .iş erkeklik gösterisine dönüyo bir anda.O öyle anlıyo en azından.bu konu her açıldığında muhakkak bir kavga ve küslükle sonuçlanıyo.ben ağlama ve sinir krizleri geçiriyorum.bu ay tamam dedim oldu bu kez çünkü yumurtlama günüme getirdiğime o kadar emindim ki.belirti falan yaşadığımdan değil ha sadece şartlanmıştım işte.ve 3 gün önce cuma günü adet oldum .isyanlardayım,bir türlü kabullenemiyorum,zoruma gidiyor bu durum.dedim ya arkadaşlar biliyorum daha kötü durumda olanlar olduğunu.bunları da sadece içimi dökmek için yazdım.yabancı bir şehirdeyim ve bu da öyle herkese açılacak bir konu değil o yüzden burada paylaştım.eşime yarın için randevu aldım ,gideceğini zannetmiyorum ama bir ümit...kalbim sıkışıyo.ruhum daralıyo Rabbim genişlik bahşet bana ve benim durumumda olanlara (AMİN)
ah canım ah 19 ay oldu evleneli bir kimyasal düşük yaşadım sürekli doktora görünen ben oldum haladaha benim bir spermiogram verecek altı üstü vermedi seninki gibi aynı şeyleri bende yaşaıyorum cocuk istemeye gelince benden fazla istiyor bende isteyen gider bir sorun varmı diye baktırır diyorum kızıyor tepki veriyor verse ne olacak hep bizler fedekar olacaz zar zor keçiboynuzu kürü yaptım içti akşam sabah ne zorluklarla yok su bardagı ile içmeyecekmiş cay bardagı ile içeçekmiş tamam dedim yeterki içsin olmasa mecburen gidecek kendine baktıracak kacarı yok artıkherkese merhaba arkadaşlar,bunları sadece içimi dökmek için yazıyorum buraya.şu anda hiçbir şey bana moral veremez sanırım.evliliğimin yaklaşık 2. senesi ve biz hiç korunmadık ama hala bir meleğim yok benim.doktor ultrason ve hormon testi yaptı bir problem yok dedi.eşimin de gelmesini istedi ama eşimi bir türlü razı edemiyorum .iş erkeklik gösterisine dönüyo bir anda.O öyle anlıyo en azından.bu konu her açıldığında muhakkak bir kavga ve küslükle sonuçlanıyo.ben ağlama ve sinir krizleri geçiriyorum.bu ay tamam dedim oldu bu kez çünkü yumurtlama günüme getirdiğime o kadar emindim ki.belirti falan yaşadığımdan değil ha sadece şartlanmıştım işte.ve 3 gün önce cuma günü adet oldum .isyanlardayım,bir türlü kabullenemiyorum,zoruma gidiyor bu durum.dedim ya arkadaşlar biliyorum daha kötü durumda olanlar olduğunu.bunları da sadece içimi dökmek için yazdım.yabancı bir şehirdeyim ve bu da öyle herkese açılacak bir konu değil o yüzden burada paylaştım.eşime yarın için randevu aldım ,gideceğini zannetmiyorum ama bir ümit...kalbim sıkışıyo.ruhum daralıyo Rabbim genişlik bahşet bana ve benim durumumda olanlara (AMıN)
yapmadım canım bugun durdu bilemedim hiç bir belirti yok ne adet ne hamilelik
senin neyin var topigi bırakıyon ne oldu neden morelin bozuk canımyok güzelim burayı herkes bildiği için burdan devam edelim dedik ama ben topiği bırakmayı düşünüyorum moralim çok bozuk bu aralar olumunekankayizsmile
kurban olurum sana inşallah ama sanmıyorum ya hiç belirti olmazmı bi arkadaşimla konuştum aynı olmuş hamileymiş oda erken oldum bu ay demiş 3gün sonra kesilmiş kanama benim bugün kesildi arada bi kasıga ve bele vuruyor başka bir belirti yokbence hamilesin ve yerleşme kanaması o başka bir yanıtı olamaz inşallh öyledir fazla umutlanma üzülme sonra diye ama ağır iş te yapma opuyorumnanaktan
kurban olurum sana inşallah ama sanmıyorum ya hiç belirti olmazmı bi arkadaşimla konuştum aynı olmuş hamileymiş oda erken oldum bu ay demiş 3gün sonra kesilmiş kanama benim bugün kesildi arada bi kasıga ve bele vuruyor başka bir belirti yok
hayırdır canım neye canın sıkıldı?olumunekankayizsmileyok güzelim burayı herkes bildiği için burdan devam edelim dedik ama ben topiği bırakmayı düşünüyorum moralim çok bozuk bu aralar olumunekankayizsmile
hayırdır canım neye canın sıkıldı?olumunekankayizsmile
sağolun arkadaşlar yalnız bırakmadığınız için, hepinize minnettarım.burasını onun için çok seviyorum.başkasının derdiyle dertleniliyor .ne diyeyim Allah yüreğinizdekini versin...
evet zor acılıyor sizlerdede öylemisite hata veriyor yaaaohaoldumsmile
yok güzelim burayı herkes bildiği için burdan devam edelim dedik ama ben topiği bırakmayı düşünüyorum moralim çok bozuk bu aralar olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?