2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
ya bişi sorcam jarnana_21
başka bir topic açmıştın ne oldu
ordan mı devam edıcez
bilgim verırsen sevınırım :uhm:kafamçokkarıştı

yok güzelim burayı herkes bildiği için burdan devam edelim dedik ama ben topiği bırakmayı düşünüyorum moralim çok bozuk bu aralar olumunekankayizsmile

yerleşme kanamasıdır bence ablacım:Saruboceq: yada soğan kürü yaptıysan ondada öyle oluyormuş müjdeni bekliyorummmmmm

herkese merhaba arkadaşlar,bunları sadece içimi dökmek için yazıyorum buraya.şu anda hiçbir şey bana moral veremez sanırım.evliliğimin yaklaşık 2. senesi ve biz hiç korunmadık ama hala bir meleğim yok benim.doktor ultrason ve hormon testi yaptı bir problem yok dedi.eşimin de gelmesini istedi ama eşimi bir türlü razı edemiyorum .iş erkeklik gösterisine dönüyo bir anda.O öyle anlıyo en azından.bu konu her açıldığında muhakkak bir kavga ve küslükle sonuçlanıyo.ben ağlama ve sinir krizleri geçiriyorum.bu ay tamam dedim oldu bu kez çünkü yumurtlama günüme getirdiğime o kadar emindim ki.belirti falan yaşadığımdan değil ha sadece şartlanmıştım işte.ve 3 gün önce cuma günü adet oldum .isyanlardayım,bir türlü kabullenemiyorum,zoruma gidiyor bu durum.dedim ya arkadaşlar biliyorum daha kötü durumda olanlar olduğunu.bunları da sadece içimi dökmek için yazdım.yabancı bir şehirdeyim ve bu da öyle herkese açılacak bir konu değil o yüzden burada paylaştım.eşime yarın için randevu aldım ,gideceğini zannetmiyorum ama bir ümit...kalbim sıkışıyo.ruhum daralıyo Rabbim genişlik bahşet bana ve benim durumumda olanlara (AMıN)

canım bizdede öyle bir problem vardı vermicem demiyorum ama nasıl vercem diyip duruyordu bende tamam verme bende doktora gitmiyorum dedim çünkü doktorlar önce spermiogram ı görmek istiyorlar hiç sperm olmayabilir hareketlilik az olabilir vs. diye tartışma bitanem elini tut güzel güzel anlat hayatım birlikte gidip birlikte ne yapılcaksa yapalım bunda birşey yok her çocuk isteyen çift bu yollardan geçiyor bebeğimiz gelince tüm bu sorunları unutucaz seni çok iyi anlıyorum vs. gibi sözler söyle amin güzelim dua et bol bol sıkıştırma kalbini seni çok iyi anlıyorum paylaşma zaten kimseyleopuyorumnanaktan

ah canım ah 19 ay oldu evleneli bir kimyasal düşük yaşadım sürekli doktora görünen ben oldum haladaha benim bir spermiogram verecek altı üstü vermedi seninki gibi aynı şeyleri bende yaşaıyorum cocuk istemeye gelince benden fazla istiyor bende isteyen gider bir sorun varmı diye baktırır diyorum kızıyor tepki veriyor verse ne olacak hep bizler fedekar olacaz zar zor keçiboynuzu kürü yaptım içti akşam sabah ne zorluklarla yok su bardagı ile içmeyecekmiş cay bardagı ile içeçekmiş tamam dedim yeterki içsin olmasa mecburen gidecek kendine baktıracak kacarı yok artık

bence hamilesin ve yerleşme kanaması o başka bir yanıtı olamaz inşallh öyledir fazla umutlanma üzülme sonra diye ama ağır iş te yapma opuyorumnanaktan
kurban olurum sana inşallah ama sanmıyorum ya hiç belirti olmazmı bi arkadaşimla konuştum aynı olmuş hamileymiş oda erken oldum bu ay demiş 3gün sonra kesilmiş kanama benim bugün kesildi arada bi kasıga ve bele vuruyor başka bir belirti yok

ben sana kurban olurum canım benim sen moralini yüksek tut hiç kötüsünü düşünme hadi inşallah tyze oluruzzzzzzzzzzz:teytey::teytey:

sağolun arkadaşlar yalnız bırakmadığınız için, hepinize minnettarım.burasını onun için çok seviyorum.başkasının derdiyle dertleniliyor .ne diyeyim Allah yüreğinizdekini versin...

sağolun arkadaşlar yalnız bırakmadığınız için, hepinize minnettarım.burasını onun için çok seviyorum.başkasının derdiyle dertleniliyor .ne diyeyim Allah yüreğinizdekini versin...

amin canım AMİN! seninde gönlündekini Rabbim hayırlısıyla versin ferahlarsın inşallaholumunekankayizsmile

Kızlar bır sorum var.benım gÜnÜm salı gÜnÜ aslında.ama dÜn Çok az kahve bır akıntı ve Çızgı Şeklınde bır kan geldı okadar.devamı yok ve doktorum progestan dıye bır ılaÇ verdı. Dedıkı adet ollunca bırak ıÇme ılacı Şımdı ben adet oldummu anlamadım bugÜn hıÇ bıŞey yok. Napayım sızce.acıl akıl verın

günaydın kızlar. nasılsınız??
ben bugün adet oldum yeni tarihim 1 nisan. bu ay dr. klomen verecek galiba. tarihi değiştirir mi bilmiyorum. adet geç gelince de insan bu kadar sevinir mi ayy. 43. gün adet oldum sonunda. kendinize iyi bakın görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…