- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #3.201
yok güzelim burayı herkes bildiği için burdan devam edelim dedik ama ben topiği bırakmayı düşünüyorum moralim çok bozuk bu aralar olumunekankayizsmile
sıkma canını yaaa
bu topıcı sen açmıstın heralde
eee sen bırakırsan bızımle kım ılgılenecek
bırakma yaaa
canını sıkan neyse bızımle paylaş belkı cozemeyız ama ıyı dınleyıcızdır
bılıyosun moral bozuk olunca hersey kötü gider
bak bahar gelıyo havalar ısındı dışarı cık gez kendıne vakıt ayır bıraz
ıyı gelır saçlarını falan degıstır bılıyosun butun kadınların morallerı bozukken yaptıgı sey
ne zman ıstersen ben burdayım
canım ya ne oldu bu kadar canını sıkacak.
:sm_confused:
Kızlar bİr sorum var.benİm gÜnÜm salı gÜnÜ aslında.ama dÜn Çok az kahve bİr akıntı ve Çİzgİ Şeklİnde bİr kan geldİ okadar.devamı yok ve doktorum progestan dİye bİr İlaÇ verdİ. Dedİkİ adet ollunca bırak İÇme İlacı Şİmdİ ben adet oldummu anlamadım bugÜn hİÇ bİŞey yok. Napayım sİzce.acİl akıl verİn
günaydın kızlar. nasılsınız??
ben bugün adet oldum yeni tarihim 1 nisan. bu ay dr. klomen verecek galiba. tarihi değiştirir mi bilmiyorum. adet geç gelince de insan bu kadar sevinir mi ayy. 43. gün adet oldum sonunda. kendinize iyi bakın görüşmek üzere.
canım bugün inşallah iyi hissediyorsundur kendini benim bugün tam olarak kırmızılar geldi şimdi ben 27sindemi oldum 1demi nasıl hesaplayacam oyyyyyyy bu ay umutluydum ama tutmadı neden sorun nedir anlamadım şu sogan kürünü yapim diyorum yarın başlasammı adetliyken olmazmı yoksa adetten 7gün sonramı başlımskr1606,prensessss,canan26 çok teşekkür ederimmmmopuyorumnanaktan
ben bu ay denedim adetten yani başlangıcından 10 gün sonra başlamak gerekiyor. ben ibrahim saraçoğlunun sitesinden okudum ordan detaylı bilgi alabilirsincanım bugün inşallah iyi hissediyorsundur kendini benim bugün tam olarak kırmızılar geldi şimdi ben 27sindemi oldum 1demi nasıl hesaplayacam oyyyyyyy bu ay umutluydum ama tutmadı neden sorun nedir anlamadım şu sogan kürünü yapim diyorum yarın başlasammı adetliyken olmazmı yoksa adetten 7gün sonramı başlım
adetin ilk gününden mi saymaya başlayacam kaç gün içtin saraç oglunun söyledigini uygulayacamda 2adet gelmiş oluyor o zaman nasıl olacak sen nasıl uyguladın onu yazarmısın canımben bu ay denedim adetten yani başlangıcından 10 gün sonra başlamak gerekiyor. ben ibrahim saraçoğlunun sitesinden okudum ordan detaylı bilgi alabilirsin
bismillahirrahmanirrahiym
1.aleyna34
2.jarnana_21
3.derdanur
4.kyleena
5.kerem34gul
6.gyshnky
7.yıldırımınyaĞmuru
8.mavİnur44
9.yezel
10.gulus_ss
11.sonbahar41
12.papatse
13.sevsevİl
14.mugmug1
15.denİzfdm
16.ayŞen34
17.ÇİĞdem1680
18.bİtan
19.dİyarr
20.elvvan
21.İntegral0027
22.leguİn
23.karabİber01
24.mİrage1983
25.haymatlos
26.mİray15"""""""""""""""""""""""""""""1nisan
27.naaz""""""""""""""""""""""""""""""""26şubat
28.faddİm
29.gultun
30.zpoİson
31.skr1606
32.feryad
33.kuzu84
34.ashemez
35.zeyneptuce
36.aylinam
37.yoncam
38.meleĞİm
39.angelyaso
40.carmenn
41.ktg
42.aslıca
43.haskena
44.lelos
45.serselo
46.ırmak09
47.bekleyİs
48.gÜltuĞ
49.neva_""""""""""""""""""""""""""""""5mart
50.konya
51.sunshİne78""""""""""""""""""""""""28Şubat
52.nİlde
53.pelİnsee"""""""""""""""""""""""""""3mart
54.masal800
55.novraİn
56.ceylann09
57.nermİn123456
58.esmer35_35
59.denizdeni""""""""""""""""""""""""27şubat
60.yessİl
61.deros
62.cİcek8182
63.e_pack
64.gabrİl16
65.petİk
66.karakaya
67.mse121822
68.nurmeh
69.selnnur
70.gİlbert
71.erkaymak
72.canan26
73.freyja1979
74.pİson
75.nurmeh""""""""""""""""""""""""""""""""1mart
76.mihrace05"""""""""""""""""""""""""""""27şubat
77.filiz0022
78.esrb
79.prenses_love
80.prensesssss
81.mız mız
82.lal1980
83.melike_ecesuu
OCAK HAMİŞLERİMİZ
dmtumt84
mestİtosh
alenam
htcyz
ulkufuk
pembe_patİk
kekİklİkeklİk
nevyas
feyza79
pembe50
ŞUBAT HAMİŞLERİMİZ
sabırsız80
e_pack
gilbert
tuu_ba
hadi fıstıklar mart nisan ayına hamişler listesine geceriz inşallah
günaydınnn fıstıklar daha uyanamadınızmı nerelerdesiniz
gilbert nasılsın canım nasıl gidiyor
canım cok sagol sordugun için.bu ikinci hamileligim biraz daha zor bulantı ve mide kazıntısı beni kötü yapıyor baya.oglum 3.5 yasında ona hamileyken ilk aylar kanamam vardı kalbi yavaş atıyordu 3.aya kadar yatmıstım ama sonra düzeldi ve rahat bi hamilelik gecirmiştim bu hamileligim daha zor geciyor ama hersey birgün düzelir nasılsa sabrediyoruz cnm.bu güzel duyguları rabbim isteyen herkese yasatsın
hayırlı olsun cnm :) ne kadar zor olsada güzel duygulardır emınım
allah yardımcın olsun
sagol cnm.evet güzel duygular kucagına alınca insan herseyi unutuyor
canım cok sagol sordugun için.bu ikinci hamileligim biraz daha zor bulantı ve mide kazıntısı beni kötü yapıyor baya.oglum 3.5 yasında ona hamileyken ilk aylar kanamam vardı kalbi yavaş atıyordu 3.aya kadar yatmıstım ama sonra düzeldi ve rahat bi hamilelik gecirmiştim bu hamileligim daha zor geciyor ama hersey birgün düzelir nasılsa sabrediyoruz cnm.bu güzel duyguları rabbim isteyen herkese yasatsın
günaydın cnmmm
bugun nasılsın ?
ben yorgunluk hıssedıyorum bıraz
bu sabah yağmur var ıstanbulda :)zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?