2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
yok güzelim burayı herkes bildiği için burdan devam edelim dedik ama ben topiği bırakmayı düşünüyorum moralim çok bozuk bu aralar olumunekankayizsmile

sıkma canını yaaa
bu topıcı sen açmıstın heralde
eee sen bırakırsan bızımle kım ılgılenecek
bırakma yaaa
canını sıkan neyse bızımle paylaş belkı cozemeyız ama ıyı dınleyıcızdır
bılıyosun moral bozuk olunca hersey kötü gider
bak bahar gelıyo havalar ısındı dışarı cık gez kendıne vakıt ayır bıraz
ıyı gelır saçlarını falan degıstır bılıyosun butun kadınların morallerı bozukken yaptıgı sey
ne zman ıstersen ben burdayım

sağol arkadaşım çok teşekkür ederim desteğin için.saçlarmı yeni değiştiriştim yandı biraz zaten şu aralar değiştiremem ama Türkiyeye ailemin yanın gitmeyi düşünüyorum bakalım belki iyi gelir sağol canım tekrar çok teşekkürler olumunekankayizsmile

yerleşme kanaması olabilir sen bence kimseye sorma doktorunu ara ona danış yanlış birşey yapmamış olursun opuyorumnanaktan

hadi gözün aydın canım sende kendine iyi bak görüşmek üzere...

skr1606,prensessss,canan26 çok teşekkür ederimmmmopuyorumnanaktan
canım bugün inşallah iyi hissediyorsundur kendini benim bugün tam olarak kırmızılar geldi şimdi ben 27sindemi oldum 1demi nasıl hesaplayacam oyyyyyyy bu ay umutluydum ama tutmadı neden sorun nedir anlamadım şu sogan kürünü yapim diyorum yarın başlasammı adetliyken olmazmı yoksa adetten 7gün sonramı başlım

ben bu ay denedim adetten yani başlangıcından 10 gün sonra başlamak gerekiyor. ben ibrahim saraçoğlunun sitesinden okudum ordan detaylı bilgi alabilirsin

ben bu ay denedim adetten yani başlangıcından 10 gün sonra başlamak gerekiyor. ben ibrahim saraçoğlunun sitesinden okudum ordan detaylı bilgi alabilirsin
adetin ilk gününden mi saymaya başlayacam kaç gün içtin saraç oglunun söyledigini uygulayacamda 2adet gelmiş oluyor o zaman nasıl olacak sen nasıl uyguladın onu yazarmısın canım

hadi fıstıklar mart nisan ayına hamişler listesine geceriz inşallah

gilbert nasılsın canım nasıl gidiyor

canım cok sagol sordugun için.bu ikinci hamileligim biraz daha zor bulantı ve mide kazıntısı beni kötü yapıyor baya.oglum 3.5 yasında ona hamileyken ilk aylar kanamam vardı kalbi yavaş atıyordu 3.aya kadar yatmıstım ama sonra düzeldi ve rahat bi hamilelik gecirmiştim bu hamileligim daha zor geciyor ama hersey birgün düzelir nasılsa sabrediyoruz cnm.bu güzel duyguları rabbim isteyen herkese yasatsın

hayırlı olsun cnm :) ne kadar zor olsada güzel duygulardır emınım
allah yardımcın olsun :ecrin_bebek:

bulantın için zencfil çayını zencefil şekerlerini kullanabilirsin canım ve arada kraker atıştırırsan geçer sorunun inşallah 6 öğün ye ama az az ye miden kazınmasın hamileyken yenilmesi gereken öğünler mönüler var istesersen onları uygula hem bebişde iyi beslenmiş olur canım istersen ben bulup atarım sana.dikkat et bebişe düşük tehliksi içinde eşin sağ parmağını karnına koyup 99 kez ya mübdiü okursa Allahın izniyle birşey olmaz opuyorumnanaktan

jarnana canım geçmişi yeni okudum canını sıkan bi konu var sanırım inş. en yakın zamanda düzelir. burada yazamam demişsin keşke bireysel konuşabilseydik. sen yine de topiği ( bizi ) bırakma.. kendine iyi bak. bol bol dua et canım inş. geçer.. öptüm seni. hoşçakal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…